Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δε βλέπω γιατί πιστεύεις ότι είναι θέμα οπαδικού εγωισμού.

Γιατί υπάρχουν κι άλλοι με παρόμοιες απόψεις σε πολλά πολιτικά θέματα με τον Mule. Αυτές οι απόψεις δεν έχουν τίποτα κοινό με ότι περιγράφουν τα ρεπορτάζ για τον Πειραιά και τις εκλογές εκεί. Για αυτό και συμπεραίνω πως ο μόνος λόγος που αναφέρατε τον Mule μόνο και τον σχετίζετε με αυτά τα ρεπορτάζ και τον Μαρινάκη, είναι οι οπαδικές του προτιμήσεις (που διαφέρουν με τις δικές σας) και όχι οι πολιτικές του θέσεις (που διαφέρουν και με τις δικές σας αλλά και με του Μαρινάκη).

Δε νομίζω πως ο Mule έχει δώσει δικαιώματα στο Podium για να λέμε πως πανηγυρίζει όταν τα ψηφοδέλτια μοιράζονται από την εκκλησία και γίνονται τσαμπουκάδες στα εκλογικά κέντρα.

Ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος μιλά στο Κόκκινο για τη σημασία της νίκης της υποψηφιότητας του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη και τις πρώτες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής. “Εμείς έχουμε καταθέσει την θέση μας ενάντια στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας, όμως υπάρχει ένας πόλος ατόμων που βλέπει διαφορετικά το ζήτημα και εμείς σεβόμαστε την άποψή τους. Εμείς τονίσαμε οτι οι εκλογές δεν είναι δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Ήταν ένα δημοψήφισμα για την ενότητα των κατοίκων” τόνισε στο Κόκκινο ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος.

Πρόσθεσε πως το μέλλον της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές δεν αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να ανακαλεί άδειες ή να βάζει λουκέτο στα μεταλλεία ωστόσο ο ρόλος της δημοτικής αρχής θα είναι “να ξεκινήσει το διάλογο, να ανοίξει άλλες δουλειές και να πιέσει για αυστηρούς και περιβαλλοντικούς όρους και κανόνες”.

“Μια δημοτική αρχή πρέπει να είναι ανεξάρτητη και οφείλει να βρεί μια λύση που θα εμπνέει την πλειοψηφία των κατοίκων” τόνισε ο Γ. Μίχος.

δεν τον βλεπω και πολυ “ριζοσπαστικο” κι αυτον

Γαύρος θα είναι κι αυτός.

Αλλο γαυρος, αλλο πελατης του Μαρινακη.

Το να βγει ο αχυρανθρωπος του Μαρινακη δημαρχος στον Πειραια δε θα με εκπληξει, απλα θα δειξει τη γυμνια του εκλογικου σωματος. Το να ψηφιζεις με κριτηριο μια ομαδα (μια εταιρια δηλαδη) ειναι ανεκδιηγητο. Αλλα αυτοι ειμαστε, αυτα μας αξιζουν. Φατε Μαρινακη και Τσουκαλα στη μαπα.

Ναι, απο οπαδικο εγωισμο τα γραφουμε. Εγω ας πουμε αποθεωνω τον Αλαφουζο και τον ταιζω οσο μπορω. Κι αν ημουν ΑΕΚ, θα αποθεωνα τον Μελισσανιδη. Κι αν ημουν ΠΑΟΚ, τον Σαββιδη.

Ο Μαρινακης ειναι επικινδυνος. Ειτε εισαι Ολυμπιακος, ειτε οχι. Τα οπαδικα ειναι μηδεν μπροστα στην πραγματικη ζωη. Αναλογιστειτε αυτα που κανει στο ποδοσφαιρο (οποιος δεν ειναι τυφλος, τελος παντων) και σκεφτειτε τι θα γινει αν παρει και τυπικη εξουσια εκτος απο οικονομικη.

Καλη σας νυχτα.

Φάτε μαρινάκη και τσουκαλά και αριστερή ιντερνετική κλάψα στη μάπα.

Μου αρέσει που γράφεις και “καλή σας νύχτα” στο τέλος λες και με τάπωσες. Παντελή, είσαι εκτός θέματος…

Το πιο αστείο είναι ότι ένα μεγάλο μέρος από “τα πρόβατα, τους μαλάκες γαύρους, νεοέλληνες, που καλά να πάθουν” μαζί με Μαρινάκη στον β’ γύρο, θα ψηφίσουν και Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ επομένως θα είναι 50% πρόβατα και 50% ανατρεπτικοί αντι-μερκελιστές.

Ενω εσυ ρε καρβου που χαρακτηρισες την ειρωνεια απεναντι σε σχολια του τυπου “τι σχεση εχει ο Μαρινακης με τον οσφπ;;; τι σχεση εχει ο οσφπ με την πολιτικη;;; απλα σας εχει δημιουργησει κομπλεξ αυτη η ομαδα” οπαδικο εγωισμο, εισαι εντελως εντος θεματος. :razz:

Δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η δήλωση, πότε και πώς γράφτηκε. Αυτό που ξέρω είναι πως ειδικά για τον Mule έχουν γραφτεί μέχρι (και εκτός rocking) του κόσμου οι προσβλητικές χοντράδες για τις πολιτικές του απόψεις. Το δικό σου ποστ και αυτό του Nameless Dead, μου φάνηκαν στο ίδιο πνεύμα με τις χοντράδες αυτές κυρίως γιατί φαίνονταν ως συνέχεια της συζήτησης εδώ.

Αν αναφερόσουν σε κάτι άσχετο με τα όσα είχαν γραφτεί στα 10-20 ποστς πριν από εσένα (και για αυτό είμαι εκτός θέματος), τότε 1) δεν φαίνεται από πουθενά, 2) καλό είναι που έστω και τώρα το εξήγησες (σχεδόν).

Επιτέλους…

τελικα ποια ηταν η λαικη εντολη,μας ειπαν τα καναλια?

Ετσι, ΣΥΡΙΖΑ η δυναμη ανατροπης. Ολοι ψηφο στη Ρενα τη δευτερη Κυριακη.

Παντελή γρήγορα τον irony detector για επισκευή.

Ο Μαρινακης χρησιμοποιει τον Ολυμπιακο για να πετυχει τους πολιτικους του σκοπους. Χρησιμοποιει μια ομαδα λαοφιλη, την πιο λαοφιλη. Δεν τον ενδιαφερει κανενας Ολυμπιακος παρα μονο τα συμφεροντα του. Οποιος λοιπον ψηφιζει με κριτηριο το οτι ειναι ο ιδιοκτητης του Ολυμπιακου και εχει καποια ελπιδα οτι ο Μαρινακης θα ειναι λυση για τον Πειραια, δεν εμαθε απο 40 χρονια ιστοριας. Για καληνυχτα ειναι.

Τι μου λετε μωρε, εδω πανε και ψηφιζουνε τον Μπεο. Μπεεεεεεεεεεο…

Αν νιώθεις πως μπορείς να ειρωνεύεσαι τους Ολυμπιακούς για τον Μαρινάκη εσύ που έπεσες στη Β’ εθνική για να μείνεις εκεί για χρόνια ακριβώς λόγω της διοίκησης που ουσιαστικά ασκούσαν οι οργανωμένοι στην ομάδα σου…

Φαντάζομαι εσύ τελείωσες με τα πανηγύρια για τον Ψινάκη έτσι;
Άσχημο πράγμα η συκοφαντία, ευχαριστώ τον Κάρβου που μπήκε στον κόπο να σας γράψει τα αυτονόητα σε ώρα που εγώ δεν ήμουν στο φόρουμ…

Παντελή, σοβαρά σου φαίνεται ακίνδυνος ο Αλαφούζος με τα μμε του και τον ρόλο που παίζουν ή ο Μελισσανίδης που συμμετέχει σε ιδιωτικοποιήσεις ενώ έριξε την ομάδα του στη Γ’ εθνική φεσώνοντας το δημόσιο;
Μόνο ο Μαρινάκης είναι πρόβλημα;
Δυστυχώς η παρακμή της χώρας είναι τέτοια, που ο κόσμος που διαπαιδαγωγήθηκε με την τηλεόραση του Τράγκα, του Θέμου και του Τριανταφυλλόπουλου είναι έτοιμος να ψηφίσει τέτοιους και χειρότερους.

Έτσι ακριβώς. Σύμπτωμα αυτού που γράφω πιο πάνω.

Η σαμπάνια από τα πανηγύρια βλέπω καλά κρατεί !!!
Γιατί προφανώς μόνο έτσι στέκεται λογικά η απάντηση “σου φαίνεται ok Αλαφούζος / Μελισσανίδης ???” σε κάποιον που τους ειρωνεύτηκε κι αυτούς, μόνο και μόνο γιατί προσέβαλε την προεδράρα …

τπτ άλλα περί πανουργιών για Ψιψινάκη και το “ωωω σου την είπα” επιπέδου 1ης δημοτικού “η ομάδα σου έπεσε γιατί ειρωνεύεσαι την δικιά μου ???” δεν τα σχολιάζω … είπαμε η σαμπάνια !!!

Το δημοτικό εσύ το χρειάζεσαι, να σε μάθουν να διαβάζεις ένα απλό κείμενο δύο παραγράφων στα Ελληνικά και να καταλαβαίνεις τι λέει.

Αν υπαρχει Θεος εχει χιουμορ