Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

μην γράφεις πιωμένος … :roll: :roll: :roll:

http://m.athensvoice.gr/index.php?r=site/page&view=article&id=68335&cat=news Αριστερος υποψηφιος ψαρευει στην ακροδεξια…

Athens Voice σε λέω και κλαίω

Απορώ ποιος στην truth team σκέφτηκε αυτή τη γραμμή (τη βλέπω από το πρωί) και σε πόσο χαζούς νομίζουν ότι απευθύνονται.

Από την άλλη και η λογική των “παραπλανημένων”, είναι πλέον τουλάχιστον γραφική.

Αν κρίνω από το πως μέχρι τώρα δηλώσεις έχουν αλλάξει και καταλήξει να έχουν το άκρος αντίθετο νόημα μετά από προσεκτική και δημοσιογραφική απομαγνητοφώνηση δεν θα μου έκανε εντύπωση να μην είπε τπτ από όλα αυτά … :stuck_out_tongue:

Ο μόνος αριστερός που ψαρεύει ακροδεξιά είναι ο Ιφικράτης… :stuck_out_tongue:

Και έλεγα που χάθηκε ο κραμπσοντι… αν δεν πέταγε μία μαλακία για συριζα προεκλογικά, δεν θα άντεχε :lol:
Εν τω μεταξύ, τόσα θα μπορούσε να βρει να προσάψει, βρήκε κάτι ανύπαρκτο και με φοβερή πηγή κιόλας;! (όπως τότε με πηγή το οακκε, σε άλλο θέμα #-o )

Ας είμαστε ειλικρινής μεταξύ μας.Σε κάθε εκλογές εμένα περιμένετε…Γιορτάζω τις πρώτες εκλογές που δεν έφαγα μπαν.by the way στηρίζω γέφυρες(γιατί απο κάτω περνάει ποτάμι),

Για σένα περνάει Γοργοπόταμος.

ειναι επαναστατρια αμα λαχει να ουμ

[SPOILER][/SPOILER]

8O 8O 8O 8O

Να σας πω κάτι; Εμένα ο Ψινάκης δε με πειράζει που βγήκε. Τουλάχιστον δεν είναι κλέφτης, ένας μάνατζερ είναι που ασχολείται με καλλιτέχνες, με 'γεια του και με χαρά του.

Το αντίθετο είπα για τα συγκεκριμένα δύο λαμόγια (Αλαφούζο και Μελισσανίδη). Φυσικά και είναι επικίνδυνοι, φυσικά και είναι απατεώνες. Απλώς ο Μαρινάκης είναι ακόμα χειρότερος, γιατί εκμεταλλεύεται στο έπακρο αυτό που κάποιοι (αφελείς ακόμα) αγαπάνε, τον Ολυμπιακό δηλαδή, για να πετύχει άλλους, πολύ πιο χοντρούς σκοπούς. Και επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα για συγκεκριμένους λόγους, κατά τη γνώμη μου. Ένας από αυτούς είναι ότι υπάρχουν πολλοί γαύροι οπαδοί που αγαπούν παθολογικά την ομάδα τους και των οποίων η κρίση για τα πολιτικά ζητήματα επηρεάζεται από αυτό. Εννοώ ότι περισσότεροι Ολυμπιακοί θα ψήφιζαν τον Μαρινάκη (ή κάποιον αχυράνθρωπό του, όπως έκαναν τώρα), παρά Παναθηναϊκοί τον Βαρδινογιάννη (κανείς δε θα τον ψήφιζε αυτόν) ή τον Τράκη (μόνο οι εντελώς πεταμένοι), ΠΑΟΚτσήδες τον Σαββίδη, ΑΕΚτζήδες τον Μελισσανίδη, κλπ. Ίσως είναι και αυθαίρετο αυτό, αλλά το πιστεύω.

Ο Μελισσανίδης συγκεκριμένα, είναι κατά τη γνώμη μου γκάνγκστερ επιπέδου Μαρινάκη, αλλά ξέρει να κρύβεται. Ο Μαρινάκης είναι πλέον απροκάλυπτος. “Μόνο ο Μαρινάκης είναι πρόβλημα;” με ρωτάς και η απάντηση είναι προφανώς “όχι”, όμως είναι γεγονός ότι [U]ο Μαρινάκης είναι πρόβλημα[/U], τέλος. Σταματήστε να τον ταΐζετε, να σταματήσει να είναι πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, παίζει πολύ τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει εμμέσως τον Μώραλη(=Μαρινάκης) αντί Μιχαλολιάκου (=Μελισσανίδης). Η ΔΗΜΑΡ ήδη το έκανε (κι ας το απέσυραν μετά το κράξιμο). Έχει ακόμη αρκετά κωμικά επεισόδια να ζήσουμε.

Για τον Μελισσανίδη και την εκτός ποδοσφαίρου ‘καριέρα’ του έχουν γραφτεί πολλά τα τελευταία 20 χρόνια. Για τον Μαρινάκη, όμως δεν έχω διαβάσει τόσα πολλά. Μόνο για διαιτησίες και για το αν το “no politica” στους συνδέσμους είναι στήριξη στη Χ.Α… Ξεχνάω κάτι από την εκτός ποδοσφαίρου καριέρα του ή έχεις κάτι άλλο υπ’όψην σου;

Αναμενόμενη η υψηλού επιπέδου απάντηση. Πάντα με επιχειρήματα. Άντε τράβα μία τώρα να ξελαμπικάρεις.

Υ.Γ: Αν δεν σας άρεσε η πηγή πάρτε και το βημα

A ξέχασα μόνη σωστή πηγή είναι η Αυγή :lol:

Ban στον damnation έτσι για το καλό ρε παιδιά !!!

Κανά κονέ έχουμε να χτίσουμε ξενοδοχείο στην ελαφόνησο ; Αυτό έχει σημασία. Τι εκλογές τώρα…

Εδώ υπάρχει κίνδυνος να πέσει η χώρα στα χέρια κομμουνιστών κι εσύ ασχολείσαι με άμμο και βότσαλα.

Ότι έχει εφημερίδα, για παράδειγμα.

Παντελή μια χαρά τα λες:

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2014/05/telik-apotelesmata-eklogon-filadelfeia-xalkhdona/

δημαρχειο βολου…ετος 2015…
-κυριε μπεο εχω να πληρωθω ενα χρονο…
-καλαματα-εργοτελης 3-4 τελικο…ο επομενος

Ο αχυράνθρωπος των προέδρων δηλώνει …

Μώραλης: Είμαι κεντροαριστερός

Ο Συριζαίος ευρωβουλευτής είτε μας δουλεύει είτε είναι χαζός

Αλ.Καλύβης: Δεν ταυτίζουμε τους ψηφοφόρους της ΧΑ με την ηγεσία της
Θέλουμε να τους τραβήξουμε στην Αριστερά, δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ψαρριανός μας τρολάρει

[B]Υπέρ του Γιάννη Μώραλη τάχθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός[/B]. «Νομίζω ότι θα συστήσουμε ψήφο κατά συνείδηση. Αυτό που ξέρω σίγουρα για μένα είναι ότι δεν συμπαθώ καθόλου τον κ. Μιχαλολιάκο. [B]Αντίθετα συμπαθώ τον κ. Μώραλη[/B] και μπορεί και να αποδειχθεί θετικό και καλό το ότι οι παράγοντες μιας ομάδας θέλουν να διεισδύσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση», τόνισε ο κ. Ψαριανός.

Και η UNICEF μας θυμίζει πως καμία κίνηση που κάνουν εταιρείες, όπως πχ η παε ολυμπιακός, δεν είναι άσκοπη…

[B]Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη και η UNICEF[/B] με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής κ. Κανελλόπουλο να εκφράζει «την ανθρωπιστική αλληλεγγύη και την αλληλεγγύη στον αγώνα ο οποίος γίνεται σήμερα». «Θα έρθει μια καλύτερη μέρα, πιστέψτε με, στον Πειραιά μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, γιατί γνωρίζω τον ήθος και τον χαρακτήρα των ανθρώπων, τον ανθρωπισμό τους, αλλά και τη δράση τους. [B]Ο ανθρωπισμός, να ξέρετε, δεν τεμαχίζεται και δεν εκποιείται. [/B]Αυτοί που τον έχουν, τον κουβαλούν μαζί τους σε όλη τους τη ζωή και ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης έδειξε ότι έχει πραγματικά αυτή τη διάσταση στην κοινωνική του δραστηριότητα».

Πανηγύρι 8)