Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

…των Ανωγείων ή αλλιώς τον απάτητων από τον κατακτητή χωριών. Τώρα πως μείνανε απάτητα και γιατί είναι άλλη ιστορία. (αν μείνανε!)

Για πες κι εσύ την άποψή σου επί του θέματος ή μήπως είσαι κι εσύ από τους ιντριγκαδόρους που σκωπτικά υποστηρίζουν την δημιουργία της Κρητικής Πολιτείας; ε; ε;

υγ. Αναχωρώ για καταβάσεις στα πραγματικά απάτητα μέρη. Τα φαράγγια. c-u κρητίκαρε Γράκχε…

την κυριακή του πάσχα δεν ήταν ακριβώς έτσι, πέσαμε πάνω στην κηδεία του μεγάλου αδερφού του Σκουλά και μαγαζί στην κεντρική πλατεία σέρβιρε κρεατάκι σε τουρίστες σαν να μη τρέχει τίποτα προκαλώντας την χλεύη φυσικά, εμείς κάτσαμε δίπλα μαζί με ψαραντώνη όπου σερβίροταν μόνο καφέ/ρακί μέχρι να τελειώσει…

Η είδηση ποια ακριβώς είναι; Ότι υπάρχουν ηλίθιοι αρθρογράφοι σε τέτοιες φυλλάδες; Λογικό δεν είναι;

Τα Ανώγεια βασικά έμειναν γνωστά - και πέραν των καλλιτεχνών που κατάγονται από εκεί - ακριβώς γιατί δεν ήταν απάτητα!

http://www.antenna.gr/news/m/article?aid=352716
"Συνδικαλιστικός μεσαίωνας" λένε ρε μλκ, newspeak για ηλίθιους.

μέσα στην χαρά αρκετού κόσμου από την πρόκριση της εθνικής τσούπ πετάχτηκε ο λαυρεντιάδης εκτός στενής…

http://www.kar.org.gr/2014/06/25/αποφυλακίστηκε-ο-λαυρεντιάδης/

εληξαν τα πτυχια ecdl. ετσι επειδη μας αρεσει…

πληρωστε για ανανεωση…

δέρνουν 2 μαλάκες κάποιον και πρέπει να βγει ο κάθε συριζα να βάλει αυτογκόλ και να πάρει την ευθύνη λέγοντας για ασυνάρτητες" βίαιες καταπνίξεις της διαφωνίας" έτσι στο άκυρο…για να χαρεί ο κάθε αρθογραφος… win win καταστάσεις δηλαδή

*μην ξεχνάμε. ανακοινώθηκε(…) μείωση της ανεργίας 0,1… ενω έχουμε μπει σε τουριστική περίοδο. φαντάσου τι έχει να γίνει απο σεπτεμβρη…

επίσης εχει βγάλει ο συριζα απο οτι βλέπω.

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την καταδίκη μας για τη βίαιη επίθεση που δέθηκε ο καθηγητής Ν. Μαραντζίδης.»

τζάμπα το …άρθρο?? ή win win φάση όντως? πως τα ζυγίζουν αραγε(ς)

Ο Μαραντζίδης πριν από κάποια χρόνια υποστήριζε πως το ΚΚΕ έφταιγε για τον εμφύλιο στην Ελλάδα γιατί έκανε αντίσταση στην περίοδο της κατοχής. Οποιοσδήποτε έχει πρόγονο που πέθανε στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής, μπορεί να τον πλάκωσε. Όχι αναγκαστικά αριστερός.

Moυ θυμίζει μια πελατάρα μου(συνταξιούχος καραβανάς φυσικά και φιλοχουντικός), που τόνιζε συνεχώς το πόσο ηλίθιοι ήταν όσοι αντιστάθηκαν σε Τούρκους και Γερμανούς. Έλεγε χαρακτηριστικά “πού πας βρε καημένε να τα βάλεις με τους Γερμανούς και τους Οθωμανούς?Ολόκληρες αυτοκρατορίες ήταν. Καλά τους έκαναν και τους εκτελούσαν”.

Κάπως έτσι καταλήγει κανείς ζεν μάστερ και θέτει υποψηφιότητα ως επόμενος Δαλάι Λάμα.

Δε θυμάμαι πλέον το άρθρο του (κάπου στα ΝΕΑ ήταν νομίζω), αλλά χοντρικά υποστήριζε πως ο εμφύλιος έγινε γιατί οι κομμουνιστές ήθελαν απελευθέρωση της Ελλάδας (ε όχι ρε παιδιά!) και εδραίωση κομμουνισμού (τς τς τς) και έτσι για τους Ταγματασφαλίτες έμεινε ως μονόδρομος η λύση της συνεργασίας με τους ναζί (οι καημένοι οι Ταγματασφαλίτες…) για να μην απελευθερωθεί η Ελλάδα από το ΚΚΕ (…).

Υποστήριζε ακόμη πως η δική του άποψη είναι η μόνη που έχει βγει με μοντέρνα επιστημονική μεθοδολογία και για αυτό πρέπει να αγνοηθεί η άποψη των υπολοίπων ιστορικών/βετεράνων εμφυλίου/ιστορική μνήμη/κλπ. Αστεία πράγματα.

Tελικά από ότι φαίνεται όποιος κατά τη γνώμη κάποιων σε αυτή τη χώρα λέει μαλακίες πρέπει να τις μαζεύει κιόλας. Ναι μπορεί να ήταν κάποιος που είχε πρόγονο που πέθανε στην κατοχή ή μπορεί να ήταν κάποιος που του πήδηξε ο Μαραντζίδης τη γυναίκα. Στο συγκεκριμμένο όμως περιστάτικο φαίνεται ότι εμπλέκονται άτομα που εντάσσονται σε συγκεκριμμένο πολιτικό-ιδεολογικό χώρο που θίχθηκε από τον Μαραντζίδη. Από χώρο που μιλάει για τις φασιστικές πρακτικές των άλλων.

οπότε [U]συγκεκριμένα [/U]ο συριζα πρέπει να καταδικάζει γεγονότα και να λέει συγνώμες ?-k

Αναρχικοί υπερασπιστές της αριστεράς έστειλαν στο νοσοκομείο καθηγητή … Λογικά εντάσσεται στο πλάισιο στρατηγικής συμφωνίας για κοινή δράση της ΑΚ ,των μηδενιστών ,του ΣΥΡΙΖΑ. και του ΚΚΕ :stuck_out_tongue:

Την ίδια ώρα, όσοι πάτε για διακοπες Κρήτη έχετε το νου σας. Εκεί παραδίπλα διαλύονται τα χημικά της Συρίας. Μπαίνεις για βουτιά και βγαίνεις με 8pack

Εγώ τουλάχιστον τέτοια βλακεία δεν έγραψα και το θεωρώ λάσπη αυτό που πέταξες για μένα (αφού και το υπόλοιπο ποστς σου εμένα κάνει quote πρακτικά). Πιστεύω πως έγραφε μαλακίες και πιστεύω πως δεν έπρεπε να τις μαζέψει κι όλας. Όπως πιστεύω πως το είχες καταλάβει εξ’αρχής το τι πιστεύω απλά θέλεις να κάνεις flamming.

edit: Έχουν περάσει 5 λεπτά και ο χώρος των φιλελευθέρων δεν έχει καταδικάσει επίσημα το παραπάνω flamming. Αυτό δείχνει το ποιόν τους και το πώς συμπεριφέρονται στους ιδεολογικούς τους αντιπάλους

χαχαχαχαχα

Πήρα μία φράση δική σου αλλά δεν αναφερόμουν μόνο σε εσένα. Δεν ήθελα καθόλου να σου την πω. Λάθος μου στη διατύπωση αν αυτό κατάλαβες

Υ.Γ: 2-3 φιλελεύθεροι υπάρχουν στο φόρουμ. Που να προλάβουν οι καημένοι.
Υ.Γ2: Προσωπικα φιλελεύθερο δεν θεωρώ τον εαυτό μου. Αν ζούσα π.χ. στη Γερμανία δεν είμαι σίγουρος ότι θα ψήφιζα το κόμμα των Φιλελευθέρων. Αισθάνομαι πως η Ελλάδα χρειάζεται πολύ την φιλελευθεροποίηση.