Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Το μαλλι πως ειναι?

Η σαπιογρια Βουλτεψη μας ενημερωνει ποσο μαλακες ειναι οι Ελληνες που επενδυαν σε ακινητα και ποσο τριμαλακες ειναι που ηθελαν δικο τους σπιτι αντι να μενουν στο ενοικιο οι χλεμπονιαρηδες!

[SPOILER][B][U][SIZE=5]ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΟΥ!!![/SIZE][/U][/B][/SPOILER]

Edit: Δηλαδη μωρη Ασπα Τσινα, ακινητα να μην τα εκαναν οι Ελληνες, στις τραπεζες τα χρηματα να κινδυνευουν καθημερινα με τις μαλακιες σας (σε φαση Κυπρος, κουρεματα και τα τοιαυτα), τι επρεπε να τα κανουν, να τα βαλουν στον πατο τους μωρη??? Ανοητη = Αυτα που λεει δεν βγαζουν νοημα.

Προσδοκούμε στον θάνατο της γερουσίας που ακόμα βρίσκεται σε θέση να αποφασίζει ή και να επηρρεάζει. Επίσης γράκχε σόρρυ αλλά λές χοντρές μαλακίες, δεν δέχομαι ότι είναι προσωπικές σου θέσεις αυτές. Εκτός κι αν είσαι 60 χρονών μαλάκας όπως οι πλειοψηφία των 60ρηδων στη χώρα μας.

Αν έμπαινες στον κόπο να αντικρούσεις τις “χοντρές μαλακίες” μου, ίσως να είχε κάποια αξία το ποστ σου. Τώρα…

http://www.koutipandoras.gr/article/122105/anna-karamanli-nai-eipa-na-paei-na-gam-o-hardoyvelis

Η κυρία Καραμανλή εξερράγη και χρησιμοποίησε σκαιούς χαρακτηρισμούς λέγοντας: «Να πάει να γαμ? ο Χαρδούβελης». Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονο και την απόγνωσή της για την ακολουθούμενη πολιτική: «[B]Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη![/B]».

Κλαυσιγελος! Μας τρολλαρουν δεν εξηγειται αλλιως.

Στο δικαίωμα του ομοφυλόφιλου πρωτίστως.

Βασικά, στο δικαίωμα αυτού που υιοθετεί κατά κύριο λόγο.

Των παιδιών το συμφέρον μπαίνει μπροστά. Αν έστω κι ένα ζευγάρι ομοφιλόφιλων γονέων μπορεί να προσφέρει καλύτερη διατροφή από ένα άλλο ζευγάρι (ετεροφιλόφιλων) που εγκρίθηκε για υιοθεσία, τότε είναι προς το συμφέρον του παιδιού να μεγαλώσει με το πρώτο ζευγάρι κι όχι με το δεύτερο. Επιχειρήματα γιατί αυτό αποκλείεται με ομοφιλόφιλους δεν υπάρχουν. Όλες οι έρευνες που βρήκα βρίσκουν πως οι ομοφιλόφιλοι γονείς είναι εξίσου καλοί ή κακοί με τους ετεροφιλόφιλους.

Ρητορική ήταν η ερώτηση, το ξέρω ότι αυτός είναι ο “πυρήνας” της διεκδίκησης αυτής. Απλά βλέπω όλο και πιο συχνά ότι όταν μπαίνουν στην κουβέντα και τα θέματα που έχουν να κάνουν με το παιδί, οι υπέρμαχοι αυτής της ρύθμισης αντί να μείνουν σταθεροί στη βάση της επιχειρηματολογίας τους και να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι όπως και να χει το θέμα είναι να αποκτήσουν οι gay αυτό το δικαίωμα επειδή ισότητα κτλ. κτλ., το γυρίζουν στο “ε ναι και για το παιδί καλύτερο είναι”, και μάλιστα πολλές φορές φτάνουν στο “μα για το καλό των παιδών το ζητάμε αυτό”. Γενικά τα επιχειρήματα της πλευράς που στηρίζει την υιοθεσία για τους gay δεν είναι και ό,τι πιο σταθερό, όπως έχει φανεί και σ’ αυτήν την κουβέντα θα λεγα.

Εγώ θα έλεγα πως ακριβώς το αντίθετο γίνεται. Μέχρι τώρα υποστηρίζεις (κι εσύ Γράκχε) πως θέτετε το συμφέρον του παιδιού ως το βασικό σας κριτήριο. Αλλά κανένα από τα επιχειρήματα που έχετε βάλει στην συζήτηση δεν προκύπτουν από κάπου. Όλα είναι δικές σας θεωρίες που είναι seriously biased από τις δικές σας προκαταλήψεις/απλοποιήσεις. Όπως δεν προκύπτει από πουθενά πως ένα παιδί από μονογονεϊκή οικογένεια δε μπορεί να καταλάβει την σχέση ανάμεσα στα δύο φύλα, έτσι δεν προκύπτει και από πουθενά πως ένα παιδί με 2 μαμάδες δε θα μπορεί να την καταλάβει. Το βασικό σας (αν όχι το μόνο επιχείρημα) που έχετε θέσει στη συζήτηση, εγώ δεν το βρίσκω καν επιχείρημα. Περισσότερο προς προκατάληψη μου κάνει.

πως γινεται να ασπαζεστε με παθος την ιδια ρατσιστικη αποψη του ΚΚΕ και οι δυο?
Πως γινεται να εχετε σαν αντεπιχειρημα και οι δυο το γελοιο περι επιστημονικων αποδειξεων?
Αν δεν ειναι γραμμη απο Περισσο αυτο τι ειναι?

Επισης κ. GRACCHUS BABEUF δυο πραγματα

1.Μην το παιρνεις προσωπικα οταν σχολιαζουν αρνητικα γελοιες και ρατσιστικες στασεις του κομματος σου εναντια σε μεγαλη μεριδα ανθρωπων γιατι οπως θα επρεπε να σου εχουν μαθει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι πανω απο τα κομματα

1. Θα σου συνιστουσα να αλλαξεις το ψευδωνυμο σου. ειναι το λιγοτερο υποκριτικο να εχεις αυτες τις ρατσιστικες αποψεις και να εχεις ψευδωνυμο το ονομα καποιου που ηταν ιδρυτης του “κινηματος των ισων”. Θα τριζουν τα κοκκαλα του.

Ρε πρήξα, πόσες φορές πρέπει να κλάσω ποστ σου για να πάρεις χαμπάρι ότι δε σκοπεύω να πιάσω κουβέντα μαζί σου, και να μη χάνεις το χρόνο σου;

Επίσης, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των ίσων.
Έχεις κι άποψη, τρομάρα σου.

Μπορεί να μη σου φαίνεται επαρκής η επιχειρηματολογία, αλλά το μόνο που δεν μπορείς να ισχυριστείς είναι ότι δεν είναι σταθερή και ότι η βάση της αλλάζει ανάλογα με τις αιτιάσεις της άλλης πλευράς. Άρα όχι, δε γίνεται το “ακριβώς αντίθετο”.
Κατά τ’ άλλα, το ίδιο τροπάρι. Προκατάληψη, προκατάληψη, προκατάληψη. Ξέρεις κάτι; Το πιασα. Αλήθεια.

Δεν μεταφέρει κανένας μοντερέιτορ τη συζήτηση στο ανάλογο θέμα (που υπάρχει);
Επίσης, ο Greg7 τι αντικομμουνιστικά κολλήματα έχει; Πιο γραφικός και από κραμπσοντι πάει να καταντήσει. Ξεκόλλα λίγο…

δεν ειναι αντικομουνιστικα αλλα αντιρατσιστικα. που να καταλαβετε ομως…

Τι σχέση έχει η μονογονεϊκή οικογένεια με μια οικογένεια με δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες; Στη μία περίπτωση το ένα “πρότυπο” απουσιάζει, στην άλλη έχει αντικατασταθεί. Η διαφορά αυτή στοιχειοθετεί το ότι εντελώς διαφορετικά θα το δει το παιδί στη μια περίπτωση σε σχέση με την άλλη. Εδώ καλά-καλά δεν έχουν σχέση οι μονογονεϊκές οικογένειες που οι γονείς έχουν χωρίσει με τις μονογονεϊκές οικογένειες που ο ένας από τους γονείς έχει πεθάνει… Κι αυτές ακόμα προκαλούν κατά τη γνώμη μου εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στα παιδιά.

Μπραβο στο ζουμι. Παντως τα κοκκαλα του τριζουν.
Να χαρω ψαγμενους

Εγώ έχω βλέπεις πεπερασμένη γραφικότητα. Σε αντίθεση με σένα…

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της έρευνας αναφέρουν πως [B]ένας στους τρεις εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα παίρνει μισθό 300 ευρώ καθαρά[/B] (έως 440 μεικτά) αφού απασχολείται με ευέλικτες μορφές εργασίας (μειωμένο ωράριο, μερική απασχόληση, ενοικίαση, εκ περιτροπής εργασία), σύμφωνα με τα στοιχεία μελέτης του ΙΝΕ ? ΓΣΕΕ.

Δόξα το ΘΕΟ που μπήκαμε στο μνημόνιο. Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε βγει από την ασφάλεια του ευρώ, να έχουμε μισθούς Βουλγαρίας κλπ ανατριχιάζω.

Άντε σε 2-3 χρόνια που θα έχουν μεταναστεύσει οι μισοί φίλοι μας στο εξωτερικό θα μειωθεί και η ανεργία…

βελτιωνεται η ανταγωνιστικοτητα ετσι
θα στα εξηγησει ο Μιουλ πιο καλα που εχει διαβασει και Ραντ

Όχι εγώ λέω να ψηφίσουμε νόμο με τον οποίο όλοι θα διοριζόμαστε μόνιμα στο δημόσιο με 3000 ευρώ μισθό.