Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

χμμμμ, ναι… αυτά τα δύο υπάρχουν! ή δημόσιο με 3000 ή ιδιωτικός με 300.
λογικό ακούγεται, είναι η θεωρία των 2 άκρων!

Λογικό και βολικό…Που να συζητάς τώρα για τα 300 ευρώ και για τις ευέλικτες μορφές “απασχόλησης”.

:lol: Ώστε το ποσό σε χάλασε εσένα. Εντάξει να διαλέξεις εσύ ποιο πιστεύεις ότι πρέπει. Το αλλάζω λοιπόν για να γίνει πιο “ρεαλιστικό”

Όχι εγώ λέω να ψηφίσουμε νόμο με τον οποίο όλοι θα διοριζόμαστε μόνιμα στο δημόσιο με [B]1500[/B] ευρώ μισθό.

Ικανοποιημένος;;

δεν είναι το ποσό, είναι το ύφος της απάντησης. επειδή είμαι καλοπροαίρετος θεωρώ ότι είσαι νοήμον άνθρωπος, οπότε δες πάλι την απάντηση σου και πες μου αν είναι νορμαλ ή αν είναι απάντηση δεκάχρονου σε κουβέντα ολυμπιακού-παναθηναικού.

Crabsody, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεται;

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος, άνεργος; Τι από τα τρία;

Είμαι υπάλληλος και κατά καιρούς και ελεύθερος επαγγελματίας. Αν και σιχαίνομαι να βάζουμε στη συζήτηση τα προσωπικά του καθένα μας.

-Παρα πολλα ατομα στον ιδιωτικο τομεα εργαζονται για ενα κομματι ψωμι.
-Ναι,αλλα εχουμε παρα πολλους δημοσιους υπαλληλους οποτε ειναι λογικο.

Απολύτως. Αφού για να προσλάβεις περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους πρέπει να αυξήσεις φόρους δηλαδή να μειώσεις κι άλλο τον μισθό του ιδιωτικού.

Υ.Γ: ή τουλαχιστον αυτον τον τροπο εχουν βρει οι κυβερνησεις εδω και δεκαετιες

άκυρο, δεν ψήνομαι για ολυμπιακός παναθηναϊκός τελικά.

Συμφωνούμε.

Kαι τα δύο ισχύουν δυστυχώς Chrisp και όπως το έγραψε και όπως το άλλαξες…

Άσε τις παπαρίτσες, δεν θα βρεις δικό μου ποστ που να λέει ούτε πως το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα προήλθε από τις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα, ούτε πως θα λυνόταν με παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε αυτές.
Ψάξε όσο θέλεις.
Και διάβασε και Rand, κακό δεν θα σου κάνει, δες γιατί οι άνθρωποι έφευγαν κυνηγημένοι από τη σοβιετία.

αγια μερα, μακαρι να φτασει και εδω καποτε αυτη η στιγμη που θα την κανετε με την ουρα στα σκελια

η Ραντ καλα θα εκανε να ευχαριστει το θεο για την επανασταση που της εδωσε τη δυνατοτητα να σπουδασει, αν δε κανω λαθος οι γυναικες μεχρι τοτε στη Ρωσια θεωρουνταν στουρναρια και ασχολουνταν μονο με τα οικιακα :roll:

Ποιός είναι ο Θεός ακριβώς;

:stuck_out_tongue:

Πες μας τωρα και ποσο αλλαξαν τα πραγματα με τη ΝΕΡΙΤ.

To πρώτο που γράφεις αποδεικνύει πως είστε απλά μισάνθρωποι και με ταλέντο στο να διώχνετε όποιον ξεφεύγει από την μετριότητα που είναι το μόνο που φιλοδοξείτε να επιβάλετε.

Το δεύτερο δεν καταλαβαίνω τι μου το γράφεις, για να μου πεις πως η τσαρική Ρωσία ήταν ένα οπισθοδρομικό μέρος; Προφανώς και ήταν, αυτό δεν καθαγιάζει τα όσα έφεραν οι μπολσεβίκοι. H Rand στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα δυτικά κράτη της εποχής θα μπορούσε να είχε σπουδάσει και πολύ πριν το '17.

Με τους παπάδες τα έχετε κρυφοβρεί και μας δουλεύετε νομίζω, στις φάτσες των αγίων έχετε κάτι ψιλοδιαφορές! 8)

Είτε δεν το διάβασες λοιπόν είτε δεν ξέρεις ανάγνωση.
Το άρθρο ακριβώς αυτό γράφει. Ότι [B]δεν[/B] άλλαξαν τα πράγματα…

Πάντως Isis νόμιζα ότι ρώτησες προς χάρη της συζήτησης για την κατάσταση εργασίας μου. Τελικά ήταν απλά κουτσομπολιό;

?Η μέθοδος πρώτα κατεβάζουμε ρολά και μετά αντικαθιστούμε το τμήμα του κράτους που νοσεί και υποαποδίδει με κάποιο άλλο, το οποίο δημιουργείται εκ του μηδενός δεν αποτελεί τη μοναδική διέξοδο μόνο για την ΕΡΤ. Δυστυχώς είναι το μοντέλο που πρέπει να εφαρμοστεί τμηματικά σε όλο το δημόσιο.

Στο ιδιο αρθρο

Ένα χρόνο μετά φαίνεται το μόνο που έχει αλλάξει είναι το όνομα που από ΕΡΤ έγινε ΝΕΡΙΤ.

Μια χαρα το διαβασα το αρθρο.Ισως δεν εθεσα σωστα την ερωτηση οποτε επαναδιατυπωνω:
Πως γινεται να ισχυουν και τα δυο?