Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν κυβερνήσει, αλλά δεν περιμένω και πολλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι δε γίνεται να συνεχίσουν να κυβερνάνε αυτοί που κυβερνάνε τώρα.

Για το ότι το ΤΣΜΕΔΕ είναι σε τέτοια χάλια, ασφαλώς και φταίει η ενοποίησή του με άλλα ταμεία, αυτό είναι [U]100% βέβαιο[/U]. Άνεργος ή όχι, πληρώνεις εισφορές όπως πολύ καλά ξέρεις, οπότε τα έσοδα του ταμείου είναι τα ίδια (απλώς τώρα πια δεν τα έχει σε έσοδα, αλλά σε χρέος).

Οι πρόωρες συντάξεις δε θα έπρεπε να υπάρχουν, αυτό είναι αυτονόητο (στο ΤΣΜΕΔΕ δεν υπάρχουν). Δεν περιμένω από τον κρατικοδίαιτο ΣΥΡΙΖΑ να το σταματήσει αυτό. Αν εγώ ήμουν ασφαλιστικό ταμείο, κανείς δε θα έπαιρνε σύνταξη πριν τα 60 και κανείς δε θα έπαιρνε πάνω από 1500 ευρώ.

Εύγε στο Σαμαρά, κατάφερε να φέρει τη σοβαρή χρυσή αυγή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων…

Αντιγράφω από το site της χ.α.

Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των αθλίων του αντισυνταγματικού τόξου, το γεγονός της αλλαγής στάσης πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων απέναντι στους μέχρι πρότινος «τραμπούκους και εγκληματίες νεοναζί»,[B] Μπούκουρα και Αλεξόπουλο[/B],[B] οι οποίοι αφού ψήφισαν τον υποψήφιο της Χούντας, λογίζονται πλέον ως «δημοκράτες[/B]»!

Όποιος φασίστας,νεοναζί, βασιλοχουντικός,ψεκασμένος στηρίζει τις επιλογές Σαμαρά είναι ευπρόσδεκτος στο παρεάκι.

103 τροπολογίες με ένα νομοσχέδιο , και 189 στο σύνολο στα 2 τελευταία νομοσχέδια.
και επαναπροσληψεις, και πρόστιμα αλλάζουν κατηγορία, και δάση αλλάζουν χαρακτηρισμό, και και και …

Αν στη Χρυσή Αυγή είχαν λίγο χιούμορ έπρεπε οπωσδήποτε να υπερψηφίσουν για ΠτΔ.

Πάντως είτε πρέπει να ψηφίσουν, είτε να χρειαστεί για την εκλογή του ΠτΔ το αντίστοιχο ποσοστό χωρίς αυτούς.

Έγινε αναθεώρηση συντάγματος και πλέον οι 200 (ή 180 στην 3η) ψήφοι δεν είναι συγκεκριμένοι, αλλά ανάλογα του αριθμού των ψηφισάντων;

Σε κάθε περίπτωση γράφονται ένα σωρό craps… εδώ πέρα. Όσον αφορά τα ταμεία (όχι μόνο το τσμεδε), ό,τι είπε ο Παντελής.

Αρα πρεπει να βγουν απο τη φυλακη τα χρυσα αυγα για να ψηφισουν. Οσον αφορα τα ταμεια λοιπον να τα χωρισουμε παλι. Να φαμε εμεις οι μηχανικοι καλα που το ειχαμε υγιες. Στα .@@ μας οι αλλοι. Αριστερη λογικη μη χεσω

Ενοτητα στο Δημο Αριστοτελη

δυστυχως επεσαν στη παγιδα οι κατοικοι και πιστεψαν οτι το προβλημα τους θα λυθει αλλαζοντας τους Παχτες με επιδοξους σωτηρες τυπου Μιχου
τζαμπα οι αγωνες που εδωσαν τοσο καιρο

αντε καλη αναπτυξη τωρα, οι μαλακιες στις εκλογες δυστυχως πληρωνονται

168 “Δήμας” + 131 “παρών” μας κάνει 299 άρα κανονικά ψήφισαν.

Απλά ελπίζουμε να αλλάξουν την ψήφο τους στον 3ο γύρο.

Τώρα τι να σου απαντήσω; Τι είναι “αριστερή” λογική και τι είναι “δεξιά” λογική; Αυτό που έγινε με το ΤΣΜΕΔΕ πάντως, μόνο “δεξιά” λογική [U]δεν[/U] είναι. Ένα ταμείο νοικοκυρεμένο, χωρίς τσατσοσυντάξεις που παίρνουν κάτι ανύπαρκτοι στο Δημόσιο (στρατός και λοιπά), με πολύ καλή αναλογία ασφαλισμένων προς συνταξιούχους και υγιέστατο, [U]το ξεσκίσανε[/U]. Τιμή σου και καμάρι σου να υποστηρίζεις αυτούς που το έκαναν. Εγώ δε θα πάρω.

Αστείο ή όχι η αγορά έπεσε ακόμα περισσότερο, φαντάζομαι ΚΑΙ για αυτό θα κατηγορήσεις τον συριζα και όχι τον καιροσκόπο ψυχάκια που έχομε για πρωθυπουργό τρομάρα μας … (επίσης δεν είναι απάντηση σε επιχείρημα να πεις ?αυτό είναι αστείο?, αλλά ok δεν έχεις τι να πεις, κατανοητόν !)

Υποθέτω σε πειράζει, αλλά από τα γραφόμενα σου αυτό που σε καίει είναι το τι προσπαθεί να κάνει ο συριζα, αυτό είναι το αντιδημοκρατικό το ανήθικο κλπ κλπ Καταλαβαίνω βέβαια ότι οφείλεται στον τρόμο σου μήπως βγουν αυτά τα παλιοκομόυνια στην εξουσία …
(Όσο για την εναλλακτική που όπως λες θα είναι τα ίδια και χειρότερα, υποθέτω ότι είσαι από τους γνωστούς οραματιστές / μελλοντολόγους που έχεις δει το μέλλον και ξέρεις τι θα κάνουν πριν βγουν καν στην εξουσία, οπότε προτιμάς απλά Αντώνη Σαμαρά !!! [SIZE=1]-προσοχή δεν λέω πουθενά ότι δεν θα τα κάνουν, το σχόλιο είναι μόνο πάνω στην [B][U][SIZE=2]βεβαιότητα[/SIZE][/U][/B] ότι θα είναι τόσο χειρότερα, που καλύτερα Σαμαράς-[/SIZE] )

Ο ?κακός? ο Τσίπρας αυτό που μέχρι τώρα έχει πει είναι πως αν βγει θα το καταργήσει. Ο ?καλός? Σαμαράς και τα τσιράκια του στο πασοκ αυτό που κάνουν τόσα χρόνια είναι να αυξάνουν τον αριθμό των εδρών, φαντάζομαι το τι θα γίνει και εδώ το ξέρεις με τον τρόπο που είπα πιο πάνω.

Boldαρα μερικά για να τα δει και ο τελευταίος τυφλός …
Βλέπω από τον τρόμο των κομουνιστών (sic) και τον εναγκαλισμό με το μπατσοκ τα τελευταία χρόνια ξεπλένουμε και Πάγκαλους και Τσοχατζόπουλους και όλα αρκεί να μην πέσουμε, τα πασόκια έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια μας !!! (Υποθέτω κάπου κάποιος Mule, θα αφρίζει κι αυτός που οι αριστεροκουμουνιστες του πασοκ έχουν γίνει τόσο απαραίτητοι για να μην πέσει η κυβέρνηση …)

είπαμε κρίμα που τα παράτησε ο πάγκαλος …

bold και μεγάλα γράμματα πάλι για να δουν πάλι όλοι ότι αν είναι να κρατηθούμε στην εξουσία το σύνταγμα το γράφουμε στα παπούτσια μας, αλλά μας πειράζει ο κακός σύριζα που το εκμεταλλεύεται για να ρίξει (φτου φτου φτου) την κυβέρνηση …
ΠΛΗΡΗΣ ταύτιση με τις νομικές αλχημείες του Μπένι, ότι αν δεν είναι τα αβγα μπορούμε να τον βγάλουμε και με λιγότερες από 180. Ξαναλέω ΔΕΝ σε πειράζει να πετάξουμε στα σκουπίδια το σύνταγμα αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση…

Φαντάζομαι αν είναι μην πέσει η κυβέρνηση γκεμπελισμοί όπως αυτός είναι αναγκαίο κακό εε ???

1. Δεν γνωρίζω αν έπεσε η αγορά περισσότερο. Δεν έχω διαβάσει νούμερα. Αλλά για να έχεις επιχείρημα θα πρέπει να συνδέσεις με αποδείξεις ότι για την πτώση της αγοράς φταίει η ανακοίνωση για ψηφοφορία για ΠτΔ. Αλλιώς μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω όπως και έκανα
  2. Εδώ νομίζω έχεις δίκιο και δεν το έκρυψα ποτέ. Πράγματι δεν θα ήθελα με τίποτα να βγει ο Σύριζα. Γιατί πιστεύω ότι είναι ικανός να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Δεν μπορώ να έχω αυτή την άποψη; Κατά τη γνώμη μου αυτά που λέει ότι θα κάνει θα μας οδηγήσουν σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις. Και στην τελική ακόμα και αν πιστεύω ότι ο Σύριζα μπορεί να φέρει πολύ μεγάλη καταστροφή (αν κάνει αυτά που λέει) δεν ψήφισα ούτε θα ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
  3. Ναι θα την καταργήσει αφού βγει. :slight_smile: Γιατί δεν το προτείνει όμως στον Σαμαρά από τώρα; Η εξουσία είναι τεράστιο δέλεαρ. Να φάει και λίγο και αυτός ο καημένος λοιπόν.
  4. Κάντο boldara αλλά ελπίζω να κατάλαβες ότι το δυστυχώς ήταν ειρωνικό.
  5. Λάθος η διατύπωσή μου. Δεν εννοούσα να καταστρατηγηθεί το σύνταγμα. Το σύνταγμα αν δεν το προβλέπει πρέπει να το προβλέψει στο μέλλον. Θεωρώ ότι το σωστό είναι να χρειάζεται για την εκλογή ΠτΔ ένα ποσοστό και όχι ένα απόλυτο νούμερο.
  1. Και να καταργηθεί τώρα το μπόνους, δηλαδή να αλλάξει ο εκλογικός νόμος, αυτό θα ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές. Άρα στις επόμενες το μπόνους θα υπάρχει οπωσδήποτε.

2. Ποσοστό χρειάζεται.

Στις 2 πρώτες ψηφοφορίες, το ποσοσστο είναι 66,67% (τα 2/3) και στην τρίτη είναι το 60% (τα 3/5)

Καλά, έχουν πολύ πλάκα…

http://www.zougla.gr/politiki/article/8a-psifiso-paron-an-i-xrisavgites-psifisoun-stavro-dima

Πάσο. Ας ελπίσουμε λοιπόν ο σύριζα να αλλάξει τον εκλογικό νόμο.

Α ρε Σημίτη παιχταρά , ο εκσυχρονισμός ποτέ δεν πεθαίνει

Aνακοινώνεται η εκλογική συνεργασία [B]Ποταμιού [/B]- [B]ΛυκούδηΣε [/B].συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης θα επικυρωθεί η προσχώρηση των στελεχών των Μεταρρυθμιστών στο Ποτάμι. Στις λίστες του κόμματος και οι [B]Ψαριανός[/B], [B]Τατσόπουλος[/B], Μάρκου.

Αυτούς τους δεξιούς συντηρητικούρες παίζει να τους σιχαίνομαι παραπάνω και από τους χρυσαυγίτες.

Δεν αμφέβαλλα καθόλου
Σε πιο σοβαρά πράγματα τώρα…

Ποια η άποψη σου για το Ποτάμι και το κομμάτι της ΔΗΜΑΡ που απορρόφησε ;

Ε ναι Μπούκουρας, Αλεξόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης κλπ δεν είναι δα και φασίστες …Τι ζούμε ρε μλκ

“Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής”. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση σεναρίων για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη Χρυσή Αυγή.

Με το Ποτάμι συμφωνώ σε πολλές από τις θέσεις του αλλά αν μπούμε σε προεκλογική περίοδο θα φανεί και θα το ψάξω και καλύτερα. Και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τον Θεοδωράκη. Για τον Λυκούδη έχω θετική άποψη για τον Τατσόπουλο αρνητικότατη ενώ οι άλλοι μου είναι αδιάφοροι ή δεν γνωρίζω αρκετά για να έχω γνώμη. Πάντως δεν ξέρω από που προκύπτει ότι είναι δεξιοί όπως προανέφερες. Αν θες ενημέρωσε.

Επίση και εγώ σιχαίνομαι τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη αλλά καλό θα ήταν να μην τους εξισώνουμε με του Χαυγίτες. Κακό κανουμε