Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

μάλιστα.

Έχουν μικρές διαφορές στο στυλ και δεν ανήκουν στο ίδιο κόμμα.Εχουν παρόμοιες απόψεις. Οι Γεωργιάδης, Βορίδης βέβαια είναι πιο “κομψοί” και προσέχουν παραπάνω από τους χρυσαυγίτες τι λένε. Δε νομίζω ότι ακροδεξιοί,φασίστες, νοσταλγοί της χούντας,βασιλόφρονες, νεοναζί είναι μόνο οι χρυσαυγίτες. Τρανό παράδειγμα, ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ο Μπαλτάκος…

Μάλλον , "δεξιοί " δεν είναι σωστός χαρακτηρισμός. Ως αριστεροί αυτοπροσδιορίζονται κάποιοι ( τατσόπουλος) ή ως μεταρυθμιστές ή ως υπέρμαχοι της κοινής λογικής. Το ρεζουμέ για μένα είναι πως χορεύουν σε ρυθμούς Σημίτη , μιας και δεν έπιασε η Ελιά και η Δημάρ μας αποχαιρετά. Το κυριότερο είναι πως οι δημαρίτες συγκυβέρνησαν/ συνεργάστηκαν με πασοκ/νδ ξεπουλώντας έτσι τις όποιες αξίες τους .Είναι σα να βγει ο συριζα και να συγκυβερνήσει με τους ανελ. Αυτοακυρώνονται …[B][/B]

Ο Βορίδης ειναι πιο δεξιός κι από την χα. Νεολαια ΕΠΕΝ κτλ, μην ξεχναμε κάτι φωτός με τσεκούρια κτλ. Το οτι έβαλε κουστουμακι σενιο και η νομικη δεν τον αλλαζει ξαφνικα. Φασιστοσκυλο απο τα λιγα είναι.

σσσσσσς!!! σιωπή! μη λες τέτοια!! μόνο κακό κάνεις!!!

Ναι ισως πρεπει να τους εξισωσουμε με την εξωκοινοβουλευτικη αριστερα. Τα θες και τα λες η εισαι τοσο κεφτες;

“Το assume is to make an ass of u an me” λέει μία Αμερικάνικη παροιμία!
Μην υποθέτεις γιατί θα βρεθείς με την υπόθεση… υπόθετο!
Έγραψα εγώ πουθενά πως έχω καμία πρεμούρα να μην πέσει η κυβέρνηση ή έχω ταυτιστεί μαζί της ή μήπως τους τα χώνω και γράφω πως τι να πέσει τώρα τι του χρόνου δεν κάνει διαφορά;
Πόσο μάλλον, να γράψω πως θεωρώ το πασοκ “αναγκαίο κακό” για το οτιδήποτε…
Αν είναι ένα πράγμα που με διασκεδάζει μέσα στη ζοφερή πολιτική κατάσταση είναι ο σκυλοκαβγάς Βενιζέλου-Γιωργάκη
Eίναι μία πλήρως αποτυχημένη κυβέρνηση που έκανε πίσω σε όλες τις μεταρρυθμίσεις που προσπάθησε να κάνει και επένδυσε όλες τις τις δυνάμεις στο να πουλήσει το παραμύθι του “success story” με την χειρότερη φοροεπιδρομή που έχει γίνει και με την παράλληλη συστηματική αθέτηση των υποχρέωσεων του κράτους προς τους φορολογούμενους και τους προμηθευτές του. Παρουσίασαν το κλεπτογεννές πλεόνασμα σαν το μεγάλο επίτευγμα και είχαν και την απαίτηση να πεισθούν από αυτό και οι τροϊκανοί και να τους βάλουν πλάτη για να μην έρθει ο συριζα.
Στο τέλος της ημέρας οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν. Αν ο Ελληνικός λαός φτάνει μέχρι το “είμαι θυμωμένος, θα δοκιμάσω αυτό που έχει αποτύχει παντού όπου δοκιμάστηκε στον πλανήτη” ας το κάνει. Ας γίνουμε τσιπριστάν να δουν όλοι τη γλύκα.
Ας νιώσει ο κόσμος στο πετσί του τι θα πεί “καθεστώς της αριστεράς”.
Όταν οι ίδιοι, πεινασμένοι και φτωχότεροι και από σήμερα θα τους λυντσάρετε, φωνάξτε με να συμμετέχω.

Δεν νομίζω να έχει ξεφύγει από κανένα σας αυτό το βίντεο :wink:
Θεός Μήτσος, ξεφτιλίζει τον Βορίδη που έχει καταπιεί τη γλώσσα του και αναλαμβάνει να τον υπερασπιστεί ο γνωστός ατιμώτρητος χουλιγκάνος της βαζέλας.

@Alejandro:

Συγνώμη που δεν το είδα έγκαιρα αυτό ώστε να προλάβω να απαντήσω.
Βεβαια η θέση του μάλλον είναι στο “ιδεολογικές συζητήσεις” πλέον παρά στο “Ειδήσεις από την Ελλάδα”

Θα ήθελα πάντως να μου πεις πως αντιμετωπίζει ο φιλελευθερισμός (όχι ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός, ούτε ο Νεοφιλελευθερισμός) του ελάχιστου κράτους την ανυπαρξία ζήτησης από νοικοκυριά και την έλλειψη επενδύσεων από επιχειρήσεις.

Από τον Άνταμ Σμιθ (“It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest”) μέχρι την κριτική του Χάζλιτ στον Κέυνς είναι ξεκάθαρο πως ο φιλελευθερισμός βάζει την έμφαση στην αναζήτηση του κέρδους για την επιχείρηση και της ωφέλειας; για τον καταναλωτή ως μοχλό της οικονομίας και όχι στην δημιουργία τεχνητής ζήτησης από το κράτος μέσω της κατεύθυνσης των επενδύσεων ή της κατανάλωσης. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι βέβαια να υπάρχει το σωστό επίπεδο προσφοράς χρήματος στην οικονομία, νομίζω σε αυτό συμφωνήσαμε στα προηγούμενα ποστς μας.

Mule με μπέρδεψες με το quote. έψαχνα να βρω πότε έγραψα κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue:

Συγγνώμη δλδ αλλά με αυτά που λές είσαι χειρότερος από τον Crabsody. Δλδ προκαταβάλεις την αποτυχία του σύριζα ή γενικά οποιουδήποτε κόμματος που δεν είναι δεξιάς πεποίθησης ενώ από την άλλη δικαιολογείς την αποτυχία των δεξιών κυβερνήσεων λόγω “τεχνικών προβλημάτων” ή ας πούμε ανικανότητας κάποιων πολιτικών.
Στην πράξη, αυτό που φαίνεται είναι ότι όποιος είναι δεξιών πεποιθήσεων και είναι κυβέρνηση τα έχει κάνει τρις χειρότερα από ότι τα έκαναν οι άλλοι, οι “αριστερότεροι της δεξιάς”. Οπότε πές μου ένα γαμημένο λόγο να υποστηρίζεις ακόμα τις πρακτικές της ελληνικής “δεξιάς”. Αφού πλέον είμαστε προτεκτοράτο, φυλάκιο της νότιας ευρώπης με χειραγωγούμενη κυβέρνηση, τι σε πειράζει ο σύριζα η γενικά η κάθε μη δεξιά παράταξη? Αφού βλέπεις ότι στην ελλάδα η δεξιά είναι ταυτόσημη με την ακροδεξιά. Είναι τουλάχιστον έγκλημα κατά της δημοκρατίας να ψηφίζει κάποιος δεξιά στην ελλάδα, απορώ πώς έχετε μερικοί τέτοιες αντίληψεις.
Όσο για το κορυφαίο “καθεστώς της αριστεράς”…δλδ δεν σε ενοχλεί το φασιστικό καθεστώς της ΝΔ και σε ενοχλεί να κυβερνήσει ο σύριζα, η ντροπή της αριστεράς…ρίχτε ρε λίγο νερό στα μούτρα σας μπας και ξυπνήσετε…μόνο και μόνο που υπήρχαν/υπάρχουν στην κυβέρνηση ΦΑΣΙΣΤΕΣ με γραβάτα όπως βορίδηδες/μπαλτάκοι/γεωργιάδηδες και λοιποί ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ θα έπρεπε να ντρέπεστε που υποστηρίζετε την συνέχιση αυτής της τραγωδίας.

Πεστα ρε γιατι εχουμε γεμισει μαλακες

Μια τελευταία κουβέντα για τους φίλους που θέλουν την συνέχεια της κυβέρνησης .

Με 30% ανεργια που συνεχίζει η ίδια κυβέρνηση ; Να μου το πείτε για να ξέρω και εγω

Φταίνε οι ίδιοι που είναι άνεργοι… α ναι, φταίει και η αριστερά που κυβερνά (πώς; ρωτήστε τους Mule) τη χώρα εδώ και δεκαετίες :-s

Είδες φιλε st anger ? τους σκας την αλήθεια και πέφτει σιωπή . Καλη χρονια να έχουμε και προπάντων ενωμένοι μεταξύ μας

ετσι, προκαλεστε τον mule να επιστρεψει με τριπλοσεντονο :stuck_out_tongue:

Φυσικα αδυνατεις να κατανοησεις οτι οποιος δεν φταιει δεν σημαινει οτι πρεπει να κυβερνησει κιολας…

Δεν θελω να μπω σε διαδικασια συγκρισης Σταλιν , Χιτλερ και Μαο και ποιος την ειχε πιο μεγαλη. Εγω ειπα ξεκαθαρα την αποψη οτι δεν πρεπει να εξισωνουμε τον Αδωνη με τον Κασιδιαρη π.χ. γιατι χανουμε το δικιο μας. Τωρα οι χαρακτηρισμοι σου χωρις καμμια προκληση εκ μερους μου μαλλον κρυβουν μια φασιστικη συμπεριφορα.

Ζεις τοσο στον κοσμο σου ή τρολαρεις; Ο γαμος συριζα ανελ εχει παλιωσει πια

εκλογες λοιπον…

ο τσιπιρας φταιει. οι κομμουνιστες θα μας παρουν τα σπιτια τωρα :frowning:

Θα ζήσουμε μεγάλα γλέντια…Το πάρτι τώρα ξεκινά.