Και η Ελλάδα δάσκαλε;
οι κουμουνισται (sic) είναι το σωστό, και θα μας κόψουν τις χοντρές μικροαστικές-πασοκικές κοιλιές μας :p:p:D
by the way η φώτο με τις διακλαδώσεις έχει καλό χιουμοράκι
Οντως θα έχει γέλιο. Ζω για συγκυβέρνηση σύριζα ανελ
Ζεις ?
Μάλλον κατά κάποιο ακατανόητο τρόπο νομίζεις ότι μου την είπες
Καθόλου. Ξέρω ότι δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς γράφεις ή τι ακριβώς γράφω εγώ, οπότε ναι όλα φαντάζουν ακατανόητα.Ψυχεδέλεια η φάση.
Εννοείται φίλε ότι η Ευρώπη θα στηρίξει - βοηθήσει για να μην χάσει τα ευρουδάκια της . Η αισιοδοξία ήταν το στοίχημα του Τσίπρα . Τα κατάφερε , σε περίπτωση που κυβερνήσει θα το πάει με όρους όχι τόσο δύσβατους και δυσβαχτους για την Ελλάδα . Εγώ αυτό επιθυμώ . Όσον αφορά το ασφαλιστικό , γιατί Ελ επαγγελματίας είμαι , κάτσε να δεις πόσοι θα πάνε φυλακή .
Δεν απάντησες σε ποια χώρα πλην αφρικανικών χωρών και τυραννικων καθεστώτων υπάρχει 30% ανεργία και συνεχίζει η ίδια κυβέρνηση
Μετα τα σημερινα λογικα το βραδυ ο Μπαμπης και οι υπολοιποι θα ανακοινωσουν οτι φετος πρωτοχρονια γιοκ, θα συνεχισουμε στον Δεκεμβρη(32η κτλ) μεχρι νεοτερας απο τις αγορες…
Εσυ που εχεις βρει το δικιο σου κρατα το μην το χασεις. Εμενα παντως με προσβαλει να με κυβερνανε φασιστες εσενα σιγουρα οχι.
Να βγαλουμε λοιπον τον Συριζα οχι για να αλλαξει τη χωρα να την κανει πιο παραγωγικη, αποδοτικη και αλλες τετοιες πιπες. Να τον βγαλουμε για να απειλησει την Ευρωπη να μην χασει τα ευρουδακια της.
Εχει σημασια αν καποιος αγαπαει Χιτλερ η Σταλιν;
Υ.Γ: σε αλλα νεα: κανει κατι χαρες η Λεπεν στη Γαλλια για τη μη εκλογη προεδρου στην Ελλαδα…
Εσυ αγαπας τον χιτλερ ειναι φανερο. Σου ειπε κανεις οτι εγω αγαπαω τον σταλιν;
πω ρε#@#@ αντι να μιλάμε με όρους 2014 μιλάμε περί Στάλιν και Χίτλερ!!!
Αηδία εντελώς πέφτουμε στην απάτη που μας στήνουν
Έτσι καλύτερα
Ούτε εγώ είπα ότι αγαπάω τον Χίτλερ. Αντίθετα είπα ότι σιχαίνομαι και ΧΑ και Γεωργιάδηδες απλά όχι το ίδιο. Εσύ συμπέρανες ότι αγαπώ τον Χίτλερ. Επίσης δεν είπα ότι εσύ λατρεύεις τον Στάλιν.
Το θέμας μας ήταν τα άκρα από αριστερά και από τα δεξιά. Άκρα από τα αριστερά πιστεύουν στον Στάλιν άκρα από τα δεξιά στον Χίτλερ. Και τα 2 είναι για το ανάθεμα.
Και τα άκρα στο κέντρο πιστεύουν στο θεό…
Να ναι καλά ο Βαρδινογιάννης, η τράπεζα πειραιώς και η ΑΝΕΚ, Αμήν.
Εγω τωρα θέλω να τον δω τι θα κανει . Ευκαιρία να κυβερνήσει για πολλα χρονια αν κανει αυτα που λεει , ευκαιρία να φαει εκείνος ολο το ξυλο αν στραβώσει η δουλεια .
Ας γινόταν να “νιώσουν στο πετσί τους” οι Μιούλ κανονική κυβέρνηση αριστεράς και εκεί που θα ήταν δε θα μπορούσαν να απαντήσουν γενικά σε ερωτήσεις