ηταν απαντηση με 2 χαρακτηρισμους, μη δημιουργεις ψευδης εντυπωσεις.
Συ είπας
Η πλάκα είναι ότι κάποιος επικοινωνιολόγος/διαφημιστής πληρώθηκε για να φτιάξει αυτά τα σποτάκια της ΝΔ. Πόσους να φοβίσουν πια ; Όσα πρόβατα μάζεψαν μάζεψαν. Μου θυμίζει την τακτική Πάγκαλου απέναντι στον Αβραμόπουλο με έπαθλο τον Δήμο Αθηναίων.
Στο μεταξύ στη ΝΔ ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα της ήττας. Οι καραμανλικοί και οι μητσοδράκουλες παίρνουν αποστάσεις από τους “κακούς ακροδεξιούς” στυλ Βορίδη. Αντώνη οι δικοί σου θα σε φάνε γαμώ το κεφάλι σου
Χατζηστεφάνου:
Τα συγχαρητήρια μου στην επικοινωνιακή ομάδα του Σαμαρά. Σχεδίασαν μια τέλεια καμπάνια, που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή. Μπάλα, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και για να δέσει το γλυκό, σεξ. Άξια τα λεφτά τους, εξαίρετοι επιστήμονες του Γκεμπελισμού.
Λογικό ότι δεν έχουν να φοβίσουν πολλούς. Πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. “Το Ευρώ δεν είναι φετίχ”
Crabs δε ξέρω τι λένε οι συριζεοι , εγώ όποτε πληρώνομαι βάζω 50ευρα στα αυτιά και φτιάχνομαι.
Επίσης έχει ενδιαφέρον και η στροφή πολλών μμε εναντίον Σαμαρά. Το βιντεάκι με το “καλή ώρα για σεξ” προφανώς δεν είναι μοναδικό γιατί ο καλαματιανός παπάρας σίγουρα έχει πει άπειρες χαζομάρες οφ κάμερα. Το ότι το βγάλανε τώρα, σημαίνει ότι η νδ έχει ξοφλήσει. Προσαρμόζονται και αυτοί…
Αχ, ωραίες εποχές τότε, το 12-13, που ο πολιτικός λόγος είχε κύρος και αξία
Φίλε αν κατάλαβες καλά το ποστ μου ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ όχι υπέρ της ΝΔ. Είμαι κατά της ΝΔ γενικότερα. Απλά στον ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι είναι τελείως τρελοί και είναι αυτοί που τρομοκρατούν τον κόσμο. Πόσο να υποτιμήσουμε τη νοημοσύνη μας; Βγαίνει το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι και παύση πληρωμών αν χρειαστεί θα κάνουμε και έξω από το ευρώ θα πάμε. Ποιος δίνει πάτημα στον Αντωνάκη λοιπόν;
Υ.Γ: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον καλοβλέπουν και πολλοί στην Ευρώπη είναι η αλήθεια. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις
Crabs τι λέει το κείμενο που πόσταρες( είναι και στα γαλλικά…) ; Επίσης, αν κατάλαβα καλά, είσαι κατά της ΝΔ αλλά θεωρείς ότι δεν τρομοκρατεί τον κόσμο ; Αυτό το κάνει ο Σύριζα ; Κατάλαβα σωστά ;
Μισή δημοσκόπηση δεν υπάρχει που να βγάζει πρώτη τη ΝΔ, δε βλέπω να τρομοκρατείται και πολύ ο κόσμος πάντως.
Πάντως δεδομένων των περιστάσεων, είναι εντυπωσιακό που δε μιλάμε για διψήφια διαφορά.
μη λες τετοια πραγματα, μονο κακο κανουν.
Α, τώρα κατάλαβα . Έβγαλε ανακοίνωση η ΝΔ σήμερα
«Ο κ. Τσίπρας βρήκε τον μόνο σύμμαχό του στην Ευρώπη στο πρόσωπο της κας ΛΕΠΕΝ.
. Μοιάζει λίγο με το
Υ.Γ: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον καλοβλέπουν και πολλοί στην Ευρώπη είναι η αλήθεια. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις
http://www.lemonde.fr/politique/arti...43_823448.html
Δέχομαι βέβαια πως ο crabsdody είναι κατά της ΝΔ
Περιμένω κι εγώ από τους νεοφιλελέδες του φορουμ να βγουν και να ξεσπαθώσουν πάλι κατά του σύριζα μετά τις δηλώσει Λεπέν …
Και μετά να μας πουν και για τον Τράγκα φυσικά …
Λες και φταις εσύ για όποιον στη δήλωσή του βάλει μέσα και το όνομά σου … #-o #-o #-o
Νέα βαρύγδουπη δήλωση… απευθυνόμενη σε πρόβατα προφανώς:
Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγο στο mega:
-“Τι θα κάνετε αν βγείτε κυβέρνηση με τους δανειστές?”
-"Την επόμενη μέρα που θα βγούμε θα πάμε και θα συζητήσουμε με τους Εβραίους εεεεεε Ευρωπαίους … "
Γλώσσα λανθάνουσα …
Εντωμεταξύ βλέπω από 26/1 από εκεί που το ΚΚΕ τα 3 τελευταία χρόνια ήταν από το ποιο ήσυχο ανούσιο και κρυμμένο ΚΚΕ (όπως και κάθε φορά άλλωστε που υπάρχει δεξιά κυβέρνηση)
να γίνεται ξανά μαχητικό, ενεργό σε επίπεδο λύσσας και να μην αφήνει τίποτα ήσυχο …
ένα περίεργο πράμα κι αυτό …
Αλλά όταν επί 3 χρόνια το πρόβλημά σου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που σου τρώει την πελατεία και όχι τόσο η κυβέρνηση λογικό είναι …
(κράξιμο inc σε 3, 2, 1 … )
Ναι θεωρω χειροτερο τον Συριζα. Αργεις αλλα καταλαβαινεις.
Δεν φταις εσυ προφανως. Αλλα οταν μονο τελειωμενοι σου δειχνουν συμπαθεια τοτε κατι σημαινει αυτο
Στην Αμφίπολη ξεθάβουν σκελετούς για να τους κατεβάσουν στις κάλπες μπας και πάρουν κάνα ψήφο παραπάνω. Ούτως ή άλλως μόνο τα κινητά νεκροταφεία μείνανε να τους ψηφίζουνε.
Να δεχτώ ότι η ΝΔ έχει παραδοσιακούς ψοφοφόρους (επίτηδες το “ο”), το ποτάμι γιατί το ψηφίζουν;
Είχα ένα δίλλημα είναι η αλήθεια ποιο από τα 2 κόμματα να ψηφίσω,
Μην κάνεις το Μ-Λ-Κ