Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Μπαίνω κι εγώ πρωί - πρωί περιμένοντας όλο χαρά να δω ποστ από τον φανατικότερο οπαδό της μονταζιέρας και του παραλογισμού για αυτό το θέμα
http://news247.gr/eidiseis/politiki/o-tews-vasilias-kwnstantinos-sthrizei-dhmosia-tsipra.3279521.html
και τπτ !!! 8O8O8O
μα τι γίνεται crapsody έχει χάσει τη φόρμα σου ??? με την Λεπέν ήσουν γρήγορος και συνεπής !! τώρα γιατί ??? θες να χάσεις τους φαν σου ??? :(:frowning:

Το βρίσκεις περίεργο να προτιμά ο crapsody το χείμαρρο από τον καμμένο ? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol::lol::lol::lol:

Ο αλλος βγηκε πρωι Κυριακης για να γραψει κανα δυο φορες το φοβερο crap sody και να αισθανθει εξυπνος. Μιλαμε δηλαδη για τοσο βλακας

λέγεται αλλιώς και ραγιαδισμός

Αναλογως. Αν θεωρητικα καποιος πιστευει π,χ. οτι μια δημιουργια νεας Ολυμπιακης θα φερει νεα χρεη στον Ελληνικο λαο τοτε μαλλον θεμιτο το βλεπω να προσδοκα εστω απο τους ξενους να μην αφησουν αυτο να γινει…

Τότε γιατί η μακροχρόνια μίσθωση των περιφερειακών αεροδρομίων θα γινόταν απο το Γερμανικό κράτος; Ο φιλελευθερισμός τους μπαζει

μπράβο με κατάλαβες ότι είμαι βλάκας, καραμελίτσα ?

Βλέπω πάντως ότι μια χαρά συντάσσεσαι με τον χείμαρρο που πανηγυρίζει κάθε φορά που αποτυγχάνει η κυβέρνηση (όχι πως μου φαίνεται παράξενο), τώρα "δικαιολογίες για νέα ολυμπιακή άρα και καλά κάνει ούτε εσύ δεν νομίζω να τις πιστεύεις … (μα ποια νέα ολυμπιακή οεο ??? ή έστω έχεις ιδέα τι γινόταν όντος στην ολυμπιακή ??)

και τελικά δεν μας είπες ξεσκεπάστηκε ο σύριζα από τη στάση και υποστήριξη του Κοκού ?!?!?!?

Φιλε το παραδειγμα ηταν για να καταλαβεις οτι η λεξη ραγιαδισμος που χρησιμοποιησες ηταν λαθος. Οχι για να ανοιξουμε κουβεντα για αεροδρομια. Ξεχνα τις αεροπορικες. Αν ενας Ελληνας προτιμα τα μετρα που προτεινει η τροικα γιατι κατα τη γνωμη του αυτα θα ειναι πιο ωφελιμα για τη χωρα ειναι ραγιας;

Διαβάζω τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει έξω και κυρίως στην Γερμανία η τελευταία συνάντηση του Βαρουφάκη και τον μπούκλα, όπως και οι τουλάχιστον γελοίες δηλώσεις Σουλτς και γελάω. Αν ισχύουν βέβαια όλα αυτά και αν δεν παρουσιάζονται τρομερά παραφουσκομένα (το πιθανότερο).

Τόλμησε δηλαδή Έλληνας πολιτικός να αμφισβητήσει ευθέως την πολιτική τους και έχουν πάθει παράκρουση;

Πάντως αν κάποιος υποστηρίζει αυτές τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων και τις θεωρεί λογικές, ναι είναι ραγιάς χωρίς καμιά αμφιβολία.

Αντε βγαλτε ραγια οποιον διαφωνει μαζι σας και κατηγορειστε μετα τον Βοριδη (που ειναι οντως εμετικος) οτι κανει εμφυλιακες δηλωσεις

Δηλαδή εσύ βρίσκεις λογικό στην πρώτη αμφισβήτηση που υπήρχε στην ως τώρα πολιτική της τρόικας από ελληνικής πλευράς να βγαίνει ο άλλος ο γελοίος και να λέει “συμμάζεψε την κυβέρνηση σου” (συγκεκριμένα ο Σουλτς). Σου φαίνεται εσένα αυτό πεδίο διαλόγου ας πούμε τώρα; Η να φεύγει και καλά ο άλλος εκνευρισμένος από συνέντευξη τύπου επειδή δεν άκουσε αυτά που ήθελε; Αν αυτά θεωρούνται σοβαρά πράγματα εγώ πάσο πάσο.

Εγω βλέπω οτι η αντιδράσεις , Σαμάρα , Σουλτς , μερκελ και του Ολλανδού συμβαδίζουν . Κατι λεει αυτο . Για να μην τα πολυλογούμε , διαπραγμάτευση σοβαρή σαν ισότιμο μέλος .
Ερώτηση το πρωτο θεμα η ψέμα , γιατι κανει τόσο πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ ;

Dead για το συγκεκριμμενο για τον Σουλτς και μενα δεν μου αρεσε καθολου προφανως. Αλλα παλι η λεξη ραγιας ειναι πολυ βαρια και καλο ειναι να αποφευγεται. Ολοι μας θελουμε το καλο της χωρας. Απλα διαφωνουμε πως θα γινει αυτο. Εγω σημερα χαρηκα με τις δηλωσεις Ομπαμα και του Γαλλου Υπ. Οικ. Ευχομαι ο Συριζα να πετυχει. Απλα δεν πιστευω οτι με τις πολιτικες του θα γινει αυτο σε βαθους χρονου

Εγώ πάλι έχω σκάσει στα γέλια με παρέμβαση Ομπάμα. Ξαφνικά είναι λες και άνοιξαν οι ουρανοί και μίλησε ο θεός ο ίδιος ένα πράγμα. Βασικά και για να είμαι και πιο ακριβής με αυτό που γελάω είναι οι τίτλοι σε όλα τα ειδησεογραφικά site.

Τώρα αν πρέπει να χαρούμε η όχι αυτό θα φανεί αργότερα. Δεν νομίζω ο Ομπάμα να μας συμπάθησε έτσι ξαφνικά.

Ας αποφεύγεται η λέξη ραγιάς, μόνο κακό κάνει.

Προφανώς δεν μας συμπάθησε ο Ομπάμα.

Γιατί να μη μας συμπαθεί ο κάθε Ομπάμα, πιθανότατα είμαστε ο πιο αμερικανοθρεμμένος λαός της Ευρώπης,

Η απλα φοβάται μη γίνεις ρωσοθρεμενος…

Ελπίζω να υπάρχει κατι γιατι θα τα πάρουν στο κρανίο οι άλλοι απ εξω και θα μας πανε πίπα κωλο .

σε αυτή την έκφραση αναφέρθηκα ρε crabsody, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δηλαδή τόσο καιρό τι πάμε; Με ανύπαρκτη υγεία, με 5 χρόνια μείωσης του ΑΕΠ και 27% ανεργία (60% στους νέους).
Προφανώς τα άλλα όλα είναι παραδείγματα.
Με πιο σημαντικό το κείμενο για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ισλανδία (με γιγαντιαίες δαπάνες για υγεία κλπ και όχι λιτότητα) και στις ΗΠΑ (επίσης γιγαντιαίο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων).
Δεν υπάρχει παράδειγμα στα χρονικά χώρας που να βγήκε από ύφεση με λιτότητα.
Όπως δεν υπάρχει παράδειγμα λαού που να βιώνει οικονομικά συνθήκες πολέμου και να τρέμει τι θα πουν οι Γερμανοί. Αυτοί στους οποίους [U]και[/U] η Ελλάδα χάρισε μεγάλο μέρος του χρέους τους, το συνέδεσε με την ανάπτυξη τους, τους οφείλει ένα τεράστιο ποσό σαν κατοχικό δάνειο και τα γνωστά χιλιοειπωμένα. Και είπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος το μηχανισμό αυτό σαθρό (το μηχανισμό που κρίθηκε παράνομος από την ίδια την Ε.Ε.) και τη συνταγή αποτυχημένη και λες και χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας…

Μπα, υπαρχουν και οι Ιρλανδοι.

Μπαίνω σφήνα για να γελάσω με Άδωνι και “το κεφάλαιο με τα γουρούνια από το 1984 του Όργουελ” που αφιέρωσε στον Τσίπρα :razz: