:lol::lol:
Double post
ΡΕ, το Πρώτο Ψέμα τα κατάφερε !!!
χρειάστηκε ΜΟΝΟ μισή ώρα !!!
καλα μαλακες η γενια μου γαμαει:
εχουμε δει γκαλη, γιαννακη, τσιαντακη, ντεταρι, τα καλα τρανσφορμερς,βολτρον, απαραδεκτους, της ελλαδος τα παιδια, lord of the rings,κιτ, , τον χριστοδουλο, euro 2004, βαλτο αγορι μου, ημιτελιμο με αμερικη, τον σπανουλη, τα καλυτερα λαιβ των μανογουορ, και τοσα αλλα ωραια πραγματα.
και τωρα και δημοψηφισμα ρε μουνια!!!
σας κατουραμε ολους.-
Θα ζήσετε και εμφύλιο για να μη πω χούντα ή κατοχή
Η χαρά του ληστή τώρα με τα ΑΤΜ
Η πολυκατοικία έχει 7 διαμερίσματα. Μέχρι τώρα μέσα στα μεσάνυχτα έχουν ακουστεί 5 διαφορετικά αυτοκίνητα να βγαίνουν από το γκαράζ. Τρελή απόλαυση οι νοικοκυραίοι :lol:
μλκα σε αγαπάω !!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Γελαει ο βλακας με την Κουτσικου και τον crabsody
Ο βλάκας θέλει να σε ρωτήσει αν έχεις και κάνα βίντεο του Τουταχαχαμον !!! 8)
Ήρθε η ώρα ρε!
Ανοίξανε λέει τάφους και μας περιμένουνε
τι θα γίνει γαμώ τον ΑΝΤ1 σας μέσα, βάλτε τη συνέχεια του beverly hills cop, 30 χρόνια είχα να το δω
Γονάτισα… :lol3:
ΡΕ βλάχο Crabsody τράβα όργωσε κάνα χωράφι και βάλε πατάτε να γεμίσει το στομάχι σου γιατί από την πείνα βγάζεις πολύ άγχος…και εκεί που θα οργώνεις φύτεψε και κανένα χόρτο μαγικό να έχεις για τις μέρες που έρχονται…winter is coming λέμε…σε τρείς μήνες…
Επιτέλους και μια φορά οι νεοέλληνες θα αναγκαστούν να διαβάσουν πρίν ψηφίσουν…respect στο “κοντοσείρι”
Στους πεταμένους ελληναράδες σαν και του λόγου σου, αφιερώνω την τελευταία μαγευτική στροφή του Lake of the Lost Souls των Sorcerer, πάρε και τις στίχοι να κλάψεις.
He tread the path of a sinner
And now he has paid the prize
Like a stone, tumbling down, he is sinking
His soul never to rise again
Πάντως δεν νομίζω να προλάβει να γίνει δημοψήφισμα. Ήδη υπάρχουν ρεπορταζ που κάνουν λόγο για απόσυρση της πρότασης των δανειστών.
Ναι κυκλοφορεί πολύ. Δεν πιστεύω πάντως ότι αν ισχύει σημαίνει πως αναθεωρούν προς το “καλύτερο”. Μάλλον ότι θέλουν να τεθεί ρητά ? ή όχι στο δίλημμα.
Ο ΣΚΑΙ έχει σειρά στην τρομολαγνεία !
Αύριο λέει 12 με 7 το απόγευμα ολομέλεια της βουλής για το δημοψήφισμα !!! 7 ώρες καύλας !
Αλκοόλ - μπριζόλες και πουτάνες έτοιμες !!! θα είναι ένα ΕΠΙΚΟ 7ωρο++ !!
Μάτια μου σε λατρεύω !!! :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε πανηγυρικά και το ότι από τον Φεβρουάριο μέχρι τώρα ούτε “είμαστε κοντά σε συμφωνία” ούτε η συμφωνία “καθαρογράφεται” και ούτε έλεγαν ψέματα οι Ευρωπαίοι και ο Σόιμπλε πως τους κοροϊδεύουμε με ασάφειες και δεν προτείνουμε μέτρα. Η ελλ. κυβέρνηση έστειλε το πρώτο χαρτί με τις προτάσεις της λίγες μέρες πριν τη λήξη του προγράμματος (προηγούμενη Δευτέρα; ) και ζητάει δημοψήφισμα για λίγες μέρες μετά από την λήξη του προγράμματος. Δηλαδή, αν αντί για 2 εβδομάδες διαπραγματεύσεις τον Ιούνιο είχαν κάνει 2 εβδομάδες διαπραγματεύσεις τον Απρίλιο και δημοψήφισμα τον Μάιο, πόσο χειρότερα θα ήταν δηλαδή τα πράγματα και δεν το επέλεξε; Η απάντηση είναι πολύ απλή: δεν θα ήταν χειρότερα τα πράγματα αλλά δεν θα είχαν πολώσει/φανατίσει τον κόσμο και ούτε θα είχαν γεμίσει τα ΜΜΕ με την μούρη τους και ούτε θα είχαν βυσματώσει τόσο κόσμο. Όπως λέω συχνά, οι πολιτικοί στην Ελλάδα κάνουν καριέρα ως “επίδοξοι διαχειριστές της κρίσης” κι όχι γιατί προτείνουν κάτι για το μακροπρόθεσμο μέλλον της Ελλάδας. Αν η Ελλάδα δεν είναι σε μια οποιαδήποτε κρίση, τότε η πολιτική τους επιβίωση είναι αδύνατη. Την κρίση την θέλουν και την επιδιώκουν αφού τους φέρνει εξουσία.
Δεν ξέρω αν στο τέλος θα γίνει δημοψήφισμα και πώς θα γίνει και τί θα γίνει (πολύ αμφιβάλλω πως θα γίνει). Αν γίνει πάντως, τουλάχιστον θα μας φύγει κι η απορία για το τι είναι αυτό το δημοψήφισμα που το έχουμε στο σύνταγμα μας. Μακάρι να μας επιτραπεί να ψηφίσουμε από τις πρεσβείες. Η πτήση για τον τουριστικό προορισμό Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι και 7 μέρες νωρίτερα κοστίζει όσο ένα νεφρό. Οπουδήποτε εκτός Ελλάδας κι αν μένει κάποιος.
Τέλος, έξοδος από το ? δεν συμφέρει την χρεωμένη Ελλάδα. Όσες φορές κι αν τα βάλω κάτω με τα μαθηματικά που ξέρω, τα δημοσιονομικά του κράτους και η ελλ. οικονομία δεν μπορούν να πάνε καλύτερα εκτός ? από ότι εντός ?. Και σίγουρα τα βύσματα που έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε καίριες θέσεις δεν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το ποιος θα πρέπει να πάρει όλες τις δύσκολες αποφάσεις αν φτάσουμε σε μια τόσο βαθύτερη κρίση. Δε νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει τέτοιο θέμα, γιατί εκτός ? θα τα κάνει ακόμη πιο σκατά και θα κινδυνεύουν πραγματικά. Το σενάριο της Goldman Sachs για χρεοκοπία εντός ? και σε συνεργασία με ΕΚΤ, ώστε να υποτιμηθεί το ?, μοιάζει όντως και σε εμένα πολύ πιο πιθανό πλέον.
χθες μετα τις 3 το βραδυ ο διευθυντης ειδησεων του σκαι αφου αρχικα ειπε οτι εμεις σαν δημοσιογραφοι πρεπει να κανουμε ουδετερα και σωστα την δουλεια μας, εβγαλε εναν ξεκαθαρο και πυρινο λογο εναντια στον συριζα με τις χειροτερες φρασεις. το εκανε γιατι επρεπε να πει την “προσωπικη” του αποψη. ο …ουδέτερος άνθρωπος…
κατά τα άλλα αν συνεχίζει και σήμερα να υφίσταται το θέμα του δημοψηφίσματος, περιμένω ποια πλευρά θα είναι αυτή που θα καλέσει κόσμο στον δρόμο για να δείξει τι θέλει ο λαός. έτσι για να ακολουθήσει και η άλλη πλευρά και να γίνει στους δρόμους της πόρνης. να δούμε αίμα να φοβηθούμε. από προβοκάτσια ή οχι. να δω ποιος μαλάκας θα είναι ο πρώτος
*επειδή πέρα από την ελλαδα και το αν κάνει δημοψήφισμα, υπάρχει και η ευρωπη, ας πάρουμε ποπ κορν(τώρα με το ευρω). θα δούμε ωραίες μέρες να έρχονται.
Οταν ο ΣΚΑΙ τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ σας πειράζει, όταν τα βάζει με τον Μαρινάκη όλα καλά ε :?:
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ