Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ είναι πιο ωραίο

Για την δημοκρατία ρε γαμώτο!!

:lol:

ριχτέ και άλλες μολότοφ στους πουλημένους. μαρινακη στείλε κόσμο τώρα στην αναταραχή.

[B]crabsody[/B] ανακοινώθηκε δημοψήφισμα και εκνευρίζεις κόσμο περισσότερο απο οτι μια δύσκολη κατάσταση που θα περάσουμε. το λες και κατόρθωμα.

Εχω περιεργεια να δω τι θα ψηφισει ο μεσος ελληνας γαμιας, που το μονο που εκανε αυτα τα χρονια ειναι να βριζει μεσω φβ τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣΣΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΡΚΕΛ

Μιλαει μονο του

εγω το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η σταση παρα πολλων που δεν θεωρουν δημοκρατικο ενα δημοψηφισμα…δηλαδη θα προτιμουσαν να ειχαμε παλι τον σαμαρα να τα κοψει ολα με την μια οπως εγινε τα προηγουμενα χρονια;

Βασικα το πργμα ειναι παρανοικο εντελως. Ο Τσιπρας μπορουσε να κανει 3 πραγματα: 1) Να υπογραψει=Θα τον εβριζαν ολοι, τον προδοτη, τον ετσι, τον αλλιως, εμεις ψηφισαμε το προγραμμα Θεσ/νικης κτλ. 2) Να μην υπογραψει και να γινει η ρηξη= Τον πουστη, τον καριολη, ποιος του εδωσε το δικαιωμα να μας βγαλει απο το ευρω, εμεις τον ψηφισαμε για να μεινουμε στο ευρω και να βρεθει λυση(την οποια μποικοταρουν συνεχεια οι ‘‘εταιροι’’) κτλ. 3) Δημοψηφισμα= Βγαζει την ουρα του απ’εξω, πεταει το μπαλακι σε εμας, ειναι λιγος κτλ.

Ο Ελληναρας λοιπον θελει, να βρεθει λυση, μεσα στο ευρω, χωρις περικοπες μισθων/συνταξεων, χωρις αυξησεις σε ΦΠΑ και γενικα χωρις να κουνησει την χοντροκωλαρα του ουτε χιλιοστο αλλα και να μην χαλασει η ζαχαρενια του.
Βρε δε γαμιομαστε λεω εγω.
Επισης το 41% ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και δεν μπορει να στηριξει την ψηφο του τρεχοντας, σαν ζωαδι που ειναι, στα ΑΤΜ. Καραγκιοζηδες!

ειναι οπως τα λες syl…οτι και αν γινοταν κατι θα εβρισκαν να πουν…

Χεστηκα για το Συριζα και τον Τσιπρα πραγματικα
Αλλα αν ενα δημοψηφισμο δεν ειναι δημοκρατικο τι ειναι, οι εκλογες με ενισχυμενη αναλογικη?
Κοτες ολοι θελουν να μην εχουν ευθυνη. δυστηχως αν θελετε δημοκρατια πρεπει να εχετε αποψη.

Η Ν.Δ. από τότε που έχασε τις εκλογές δεν έχει κάτσει ούτε μια φορά σε ολόκληρη κοινοβουλευτική διαδικασία έτσι ?
Βλέπω τώρα πάλι φύγανε, είναι που τους ενδιαφέρει η δημοκρατία βλέπεις, γι αυτό και δεν θένε το δημοψήφισμα !

Φυσικα μιλαει απλα εμεις ειμαστε μαλακες θελουμε να μασ γαμανε ευρωπαικα

και φυσικα οι γνωστοι κνιτες της παρεας σας κανουν τουμπεκα τρομερη. προφανως περιμενουν την γραμμη απο Περισσο να εκφρασουν προσωπική αποψη, Ετσι δεν ειναι Francois-Noel και Παντελο79?

Οι βουλευτές της ΝΔ όταν δεν μιλάει δικός τους είναι στο ΑΤΜ και τραβάνε ? ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ο ΓΑΠ όταν είχε προτείνει δημοψήφισμα είχαν πέσει να τον φάνε.

Δημοκρατικό είναι ένα δημοψήφισμα και έχει ακόμη περισσότερη αξία όταν γίνεται σωστά. Νομίζω πως το παρόν δημοψήφισμα έχει ήδη ξεκινήσει πολύ τσαπατσούλικα για να είναι σοβαρό. Ανεξάρτητα από τα κίνητρα της αντιπολίτευσης στο να επιτήθεται στο δημοψήφισμα, τα επιχειρήματα της δεν είναι παράλογα.

Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν σωστά, να γίνει διάλογος, να τους δοθεί χρόνος να σχηματίσουν άποψη και να συζητήσουν. Τώρα απλώς θα πάμε σε ένα δημοψήφισμα, με 2 τεχνικά κείμενα όπου δεν έχουν μεταφραστεί επίσημα και αντικρούει το ένα το άλλο, πολύς κόσμος δεν θα ξέρει τις συνέπειες από την ψήφο του, πολλοί θα αναγκαστούν να μην ψηφίσουν γιατί θα τους είναι αδύνατο να βρίσκονται στο εκλογικό τους κέντρο σε μια εβδομάδα από τώρα και γενικά ενισχύονται οι ψήφοι με κριτήρια “ψηφίζω “ναι” τυφλά για να χάσουν οι μεν, ψηφίζω “όχι” τυφλά για να χάσουν οι δε” ή με διάθεση κανιβαλισμού (“ξεσκίστε τα νησιά για να μην ξεσκίσουμε τους συνταξιούχους”

Μιας και το μοναδικο μου εσοδο εδω στην Αυστραλια ειναι η καρτα της εθνικης τραπεζας, τι γινεται στην περιπτωση μου με ολα τα πιθανα σεναρια?

Για το αγγούρι που θα φάμε εμείς;

Ναι Τάκη μου :lol:!!

Όταν μας έβαλε στο ΔΝΤ δε μας ρώτησε. Μετά, να το χέσω το δημοψήφισμα του ΓΑΠ.

Και για το αγγούρι που θα φας κι εσύ

Αγγούρια ή μπανάνες? Για μπανάνα σας βλέπω και μετά βούτηγμα στο βαζάκι με το μέλι “σας” που φοβάστε οτι θα χάσετε. Σύγκρουση κατά μέτωπο με τα βαμμένα γιδοκρίαρα θέλει, να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αφού αυτά τα μέτρα σύμφωνα με το Eurogroup δεν είναι τα τελικά τους, τότε δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσει κανένας “ναι” σε αυτό το δημοψήφισμα. Τι ψηφίζει τότε; Να εφαρμόσουμε κάποια μέτρα που μπορούν να γίνουν ηπιότερα με διαπραγμάτευση; Συντριπτικό “όχι” θα βγει

Ταλιμπανισμός μιλάμε… Άρχισαν και οι φασίστες να το παίζουν υπερμάχοι της δημοκρατίας που πιστεύουν στο δημοψήφισμα