Kάτσε ρε συ Ζούγκλα…
Γιατί με αναγκάζεις να κάνω το δικηγόρο του πασοκ βραδιάτικα και δεν είμαι καθόλου άνετος με τον ρόλο… #-o:lol:
Αλλά, αυτά τα “ψηφουλάκια” που έφυγαν από τη ΝΔ προς τα εκεί προέρχονται από έναν κορμό βασιλικών, χουνταίων, μιχαλολιάκων και ανδρεουλάκων που η ΝΔ τόσα χρόνια προσέλκυε και εξέθρεφε και δεν ενδιαφέρθηκε και ποτέ να απαλλαγεί από αυτούς για να εξελιχθεί σε σύγχρονο ευρωπαϊκό συντηρητικό κόμμα.
Το πασοκ δεν φταίει αν κάποια στιγμή αυτοί βρήκαν πως ο Καρατζαφέρης τους αντιπροσωπεύει καλύτερα. Το πασοκ μπορεί να επιτάχυνε -με την παρουσία των υποψηφίων του ΛΑΟΣ σε κανάλια φιλικά στο πασοκ προεκλογικά- κάτι που έτσι και αλλιως θα γινόταν…
έλα τώρα ξέρω ότι κατά βάση πασόκ είσαι
Το πασόκ υπέθαλψε αυτήν την άνοδο της ακροδεξιάς. Με τους φασίστες όμως δεν παίζεις , ούτε συνομιλείς. Τώρα δυστυχως όλοι μαζί σαν κοινωνία θα τα λουστούμε αυτά…Επίσης είμαι περίεργος να δω τα ποσοστά τους ΛΑΟΣ και της χρυσαυγής στις εκλογές…
Βλεπω τη διακαναλικη συνεντευξη του ΓΑΠ…
Τα ειπε θαυμασια σημερα ο Πιτσιρικος :
Η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου είναι το απόλυτο φιάσκο. Ένας πρωθυπουργός που κυβερνά με το 31% των ψήφων του εκλογικού σώματος ?ένα ποσοστό που πήρε λέγοντας ψέματα- και έχει οδηγήσει τη χώρα του στο ΔΝΤ θα δώσει συνέντευξη σε εφτά δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται σε κανάλια τα οποία θα είχαν χρεοκοπήσει ?προ πολλού-, αν δεν στηρίζονταν οικονομικά από τις κυβερνήσεις. Και η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί από όλα τα κανάλια, επειδή έχουμε δημοκρατία και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.
Ένας πρωθυπουργός που δεν μπορεί να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα θα δώσει συνέντευξη σε εφτά δημοσιογράφους, οι περισσότεροι εκ των οποίων φρουρούνται και σχεδόν όλοι τους υποστηρίζουν με θέρμη την κυβέρνηση και το μνημόνιο, επειδή αυτό συμφέρει τα αφεντικά τους . Δηλαδή ?με την εξαίρεση της ΕΡΤ- οι υπάλληλοι των μεγαλοεκδοτών, των μεγαλοεργολάβων και των εφοπλιστών θα ρωτούν τον πρωθυπουργό για τις εκλογές και την οικονομία. Και εμείς πρέπει να δούμε αυτή τη συνέντευξη, για να είμαστε δημοκρατικοί πολίτες.
Μπροστά στην επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ζητήσει να ψηφίσουμε τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και θα θέσει ουσιαστικά το δίλημμα «Παπανδρέου ή χρεοκοπία». Βέβαια, το ένα δεν αποκλείει το άλλο ? το κάθε άλλο, μάλιστα, αφού «Παπανδρέου» σημαίνει «χρεοκοπία». Όποιος είδε τον Παπανδρέου να εκλέγεται πρωθυπουργός και δεν κατάλαβε ?έστω τότε- πως η χώρα έχει χρεοκοπήσει δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ευφυής.
Ο κ. Παπανδρέου πριν από ενάμισι χρόνο φώναζε από τα μπαλκόνια «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», τώρα ουσιαστικά λεει «Παπανδρέου ή χρεοκοπία» και ?επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα- αύριο δεν αποκλείεται να ακουστεί και το «Καραμανλής ή τανκς».
Βέβαια, ο κ. Παπανδρέου θέλει να εκβιάσει. Του διαφεύγει, ίσως, πως, για να εκβιάσεις κάποιον, αυτός ο κάποιος πρέπει να έχει κάτι να χάσει. Εδώ που φτάσαμε, δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε. Αντιθέτως, ο κ. Παπανδρέου, το πολιτικό και το οικονομικό κατεστημένο έχουν πολλά να χάσουν.
Αν ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να θέσει ένα δίλημμα στον ελληνικό λαό, θα έπρεπε να το κάνει πριν αποφασίσει να υπογράψει το μνημόνιο. Αντί να δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος για τις πολιτικές της κυβέρνησης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα την περασμένη άνοιξη ?πριν υπογράψει το μνημόνιο. Δεν ανεβάζεις κάποιον με το ζόρι πάνω σε ένα τρένο για τη Γερμανία και ξαφνικά μόλις φτάσει στην Ιταλία τον ρωτάς μήπως δεν θέλει να ταξιδέψει στη Γερμανία. Τον ρωτάς πριν τον ανεβάσεις σηκωτό στο τρένο.
Το πιο γελοίο επιχείρημα ?και τεράστιο ψέμα- που έχει πει ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ότι δεν ήξερε. Θυμάμαι πριν από ένα σχεδόν χρόνο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ τους πολιτικούς όλων των κομμάτων που έβγαιναν από το στούντιο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Όλοι τους ?εκτός αέρα- έλεγαν πως δεν υπάρχει κυβέρνηση που θα αντέξει πάνω από ένα χρόνο και επίσης μιλούσαν για τα κανόνια που θα σκάσουν σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Όλοι ήξεραν λοιπόν. Όλοι ξέραμε. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει να αποδειχτεί τη μοίρα του, να ευχαριστήσει τον ανόητο ελληνικό λαό που τον εξέλεξε ?σε καμιά άλλη χώρα εκτός από την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου ή ο Καραμανλής- και να πάει στο σπίτι του.
Και μετά τον Παπανδρέου ποιος; Μικρή σημασία έχει. Όσο συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τη μοίρα μας στους ανθρώπους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία ?αναθέτοντας ουσιαστικά στον βιαστή να βγάλει δικαστική απόφαση για το βιασμό- και επιτρέπουμε στα χρεοκοπημένα ΜΜΕ να συνεχίζουν να παίζουν το άθλιο παιχνίδι των ιδιοκτητών τους, τόσο περισσότερο πλησιάζουμε στον απόλυτο εμφύλιο πόλεμο. Σε έναν πόλεμο «όλοι εναντίον όλων».
Αλλά τι λέω τώρα; Η μόνη έγνοια μεγάλου μέρους του πληθυσμού είναι ότι δεν θα δει απόψε το «Νησί». Ξέρεις, δεν φτάνεις να συγκινείσαι με τους απελπισμένους λεπρούς του ?40 σε σίριαλ στην τηλεόραση ? πρέπει να μπορείς να νιώσεις και την απελπισία των ανθρώπων γύρω σου.
Ο απελπισμένος που θα μπουκάρει στο σπίτι σου και θα σε καθαρίσει ή θα σε περιμένει στην πιλοτή της πολυκατοικίας να βγεις από το αυτοκίνητο δεν θα έχει τα σημάδια της λέπρας. Την ώρα που θα τα έχεις κάνει πάνω σου από το φόβο ή θα αφήνεις την τελευταία σου πνοή, σκέψου πως αυτόν τον απελπισμένο τον δημιούργησες εσύ. Τον δημιούργησε η απάθειά σου. Οπότε, μην του κρατήσεις κακία. Θα μπορούσες να είσαι εσύ στη θέση του.
…στην οποία στις μισές ερωτήσεις δεν μιλάει σαν πρωθυπουργός αλλά σαν υποψήφιος!!!
*και με τις πιο καυστικές ερωτήσεις να είναι από τον δημοσιογράφο του σταρ…
O Kάστρο απολύει, στην Κούβα
…ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ…
Την προηγούμενη φορά που ο κυβερνήτης της χώρας μίλαγε για μεγάλο ασθενή, για κίνδυνο κλπ πότε ήτανε να δεις, πότε ήτανε…δυσμενέστερες δυνατά συνθήκες …ΠΑΡΑΚΑΛΩ …κλαπ κλαπ…
Α το βρήκα ρε σεις. Αυτό εδώ είναι το χει και στο youtube. http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s&feature=related
Αδιέξοδα, μονόδρομοι, ανεύθυνοι οι προηγούμενοι πολιτικοί, διεθνής συγγυρία, σπάταλο και διεφθαρμένο δημόσιο, αλλοτρίωση , εθνική κρίση, μεγάλη ανάγκη για παρέμβαση για να μην πέσουμε στο γκρεμό (για τιτανικό λέει ο ΓΑΠ)
Κοιτα να δεις ομοιότητες. Αν δεν είχαμε σοσιαλισμό θα ανησυχούσα
Παιδιά, δεν έχουμε να λέμε και πολλά. Απλά ας δώσω ένα ίχνος από την προσωπική μου εκτίμηση για το τι έρχεται: η Αργεντινή δε θα ναι τίποτα μπροστά στην ελλάδα.
Λίγα αποσπάσματα είδα και πραγματικά ήταν εμετός. Με τέτοια γλοιωδία μέχρι και μπιγκ μπραδερ μπορούσα να δω εναλλακτικά
εγώ πάντως προτίμησα x-files. να φανταστώ πως τα πράσινα ανθρωπάκια είναι πιο κοντά στην αλήθεια απ’ όσα είπε ο G.A.P. (δλδ κενό :P)?
Για να μην είμαι άδικος με τον ΓΑΠ , τον εγγονό και γιο , πρέπει να τονίσω πως τουλάχιστον καταλαβαίνεις εύκολα που πάει το πράγμα. Ακούς τι υπόσχεται πως ΔΕΝ θα κάνει και πορεύεσαι αναλόγως… Πάμε για αναδιάρθρωση χρέους, νέους φόρους , νέα περικοπή μισθών στο δημόσιο και απολύσεις και εκλογές. Όσον αφορά τις εκλογές εγώ ποντάρω το μισθό μου στηνκυβέρνηση εθνικής ενότητας, την περιμένω ένα χρόνο τώρα
Aμφισβητείς πως ισχύει;
Btw, στον Περισσό έχουν σοβαρές έννοιες, ασχολούνται με θέματα που επηρεάζουν άμεσα τη σημερινή Ελλάδα:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=320492&dt=26/10/2010
Δεν πρέπει να έχει απομείνει άλλο κόμμα στην Ευρώπη που να σκίζεται να υπερασπιστεί τη… μνήμη του Στάλιν! #-o
Συμφωνώ με την εκτίμηση Ζούγκλα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Σκέφτεται ο Παπανδρέου (ή όσοι σκέφτονται για αυτόν… :roll:) “γιατί να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά μόνοι μας και να εισπράξουμε όλη τη φθορά εμείς; Φέρε και τον Σαμαρά μέσα, να τον πάρουμε και σε κανένα προσεχές ecofin μαζί μας να τους εξηγήσει εκεί πόσο “αντιμνημονιακός” είναι…”
Εγώ θέλω να δω γαπ, ντόρα, βορίδη και κουβέλη στην ίδια κυβέρνηση. Μετά μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Αν μάλιστα μπει ΚΑΙ ο σαμαράς θα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.
Πάντως ρε παίδες εγώ αναρωτιέμαι γιατί ξαφνικά ο ΓΑΠ άλλαξε ρότα και έδωσε ξαφνικά πολιτική χροιά, χαρακτήρα δημοψηφίσματος κλπ στις επικείμενες εκλογές. Κάτι μας διαφεύγει? πάμε για φούντο και δεν θέλει να το πάρει πάνω του? Μου θυμίζει λίγο τον κωστάκη όταν την έκανε άρον άρον. Τι λέτε?
Για το κκε, το στάλιν και τη νετ λέω το εξής. Σίγουρα δεν γουστάρω τον στάλιν, ούτε τους απολογητές του, ούτε θεωρώ επίκαιρο το να στοχάζεται το κκε τόσο πολύ πάνω σε αυτήν την περσόνα ( αλλά δικά τους εσωτερικά είναι αυτά έτσι μην ξεχνιόμαστε) ΑΛΛΑ η δεδομένη απέχθεια μου για τον στάλιν δεν μπορεί να με ωθήσει στην συμπάθεια για την κατάπτυστη γραμμή που δίνεται ευρωπαικώς για συμψηφισμό και εξίσωση ναζισμού/φασισμού με σταλινισμό/κομμουνισμό.
Εντάξει, στο ΚΚΕ κολλάνε με τα δικά τους και νομίζουν ότι όλοι τους κυνηγάνε και ότι είναι το κέντρο του κόσμου.
Αλλά… η προσπάθεια για εξίσωση ναζισμού - κομμουνισμού έχει ξεκινήσει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια στην ευρώπη (υποκινούμενη πολλές φορές από τα 3 βαλτικά κρατίδια) και δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν είδα την εκπομπή αυτή στη ΝΕΤ, αλλά αν ισχύει ό,τι διάβασα, τότε η προπαγάνδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Μάλλον διαφεύγει από πολλούς στη “δημοκρατική” ευρώπη, ότι πριν τελικά ανοίξει το 2ο μέτωπο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γάλλοι και Βρετανοί (και προς το τέλος του πολέμου και οι αμερικανοί) είχαν μυστιικές συναντήσεις και προσπαθούσαν να τα βρουν με τον Χίτλερ, αγνοώντας τις προτάσεις της Σοβ. Ένωσης για δημιουργία από την αρχή ενός αντι-χιτλερικού άξονα. Αλλά όχι, για όλα φταίει ο Στάλιν. Να δείτε που σε λίγα χρόνια θα τον παρουσιάζουν χειρότερο και από τον Χίτλερ… άλλωστε οι γερμανοί είναι καλοί…
edit: και λίγο… on topic, δεν βλέπω κυβέρνηση (αντι)εθνικής ενότητας με όλα τα καμάρια που προαναφέρατε. Μάλλον θα προσπαθούν όλοι να χάσουν για να μην αναλάβει κανείς τη διακυβέρνηση. Και ο ΓΑΠ απλά χυδαίος με τα συνεχή ψευτοδιλλήματά του.
Το καλύτερο το άκουσα χτες στον Παπαχελά (το πέτυχα στο τέλος, μετά το ράδιο αρβύλα βασικά) όπου ο επίτημος γκαντέμης είπε - για μια ακόμα φορά - επί λέξη “το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων ΠΡΕΠΕΙ να κατέβει”. Τα σχόλια περιττεύουν.
Ζούγκλα, η απάντηση στην απορία σου είναι πολύ απλή. Στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν ότι πάνε να φάνε καυλί στις εκλογές, οπότε πλέον προσπαθούν τουλάχιστον να συσπειρώσουν το σκληρό πυρήνα των Πασόκων στη βάση της αντιπαράθεσης με τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό αφήνουν τις παπαριές περί "αυτοδιοικητικών χαρακτηριστικών"και “στήριξης της δοικητικής μεταρρύθμισης” και μιλάνε πλέον ανοιχτά για δημοψήφισμα σε σχέση με την πολιτική τους.
Για το θέμα ΚΚΕ - Στάλιν δε θα πω πολλά, τα ποστ των δύο αποπάνω, μη κομμουνιστών είναι νομίζω ενδεικτικά. Τώρα αν δε θεωρείται σοβαρό θέμα από κάποιους η εξίσωση του κομμουνισμού με το ναζισμό αλλά και όλα όσα έπονται αυτής, δεν ξέρω αν έχει νόημα να συζητάμε οτιδήποτε.
Η επέλαση των σοσιαλιστών…
Σε τράπεζα ή τράπεζες προσανατολίζεται το υπουργείο Υγείας να αναθέσει τη διαχείριση του νέου συστήµατος προµηθειών από το 2012. Στόχος είναι η εξοικονόµηση πόρων που αναµένεται να φτάνουν τα 250 εκατ. ευρώ ετησίως και να µπει οριστικό τέλος στη λεηλασία στον χώρο των προµηθειών.
Οι τράπεζες όπως ξέρουμε όλοι μας είναι κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικά, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, που σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονται καν να κλέψουν τα λεφτά του κοσμάκη .
Εμπρός σύντροφοι για μια νέα τραπεζική επανάσταση :lol:
[B]Ένα τραγικό περιστατικό έγινε χθες βράδυ στον Ταύρο με θύμα έναν άστεγο.[/B]
Ο μεσήλικας άστεγος κοιμόταν μέσα σε κάδο σκουπιδιών για να προστατευτεί από το κρύο. Σε κάποια στιγμή πέρασε το απορριμματοφόρο όμως οι άνδρες του δήμου δεν πρόσεξαν ότι μέσα κοιμότανε άνθρωπος και ούτε πήγε φυσικά το μυαλό τους.
Έτσι πήραν τον κάδο, τον έβαλαν στο απορριμματοφόρο και τον άδειασαν μέσα. Ύστερα από λίγο άκουσαν φωνές και αντιλήφθηκαν ότι ένας άνθρωπος ήταν μέσα στο απορριμματοφόρο. Φώναξαν αμέσως στον οδηγό να σταματήσει το άλεσμα των σκουπιδιών όμως ήταν πλέον αργά.
Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=49436&catid=4&la=1
σκατά στα μούτρα μας…
γαμωτηνκοινωνιαμουγαμωμεσα
Εντυπωσιακά οργανωμένο το χτύπημα με τις πρεσβείες. Μέχρι και στο γραφείο της Μέρκελ βρέθηκε ύποπτο δέμα. Υπάρχουν Έλληνες τόσο καλοί στην οργάνωση; Ευτυχώς που δεν είχαμε χειρότερα εννοείται, αλλά αποκλείεται πίσω από αυτά τα “χτυπήματα” να είναι 22χρονοι. Αυτοί που συνελλήφθησαν μάλλον ήταν οι αναλώσιμοι τους
και φυσικά είναι οι αναλώσιμοι…
είδα τις φωτογραφίες τους και δεν παίζει να είναι αυτά τα παιδάκια οι εγκέφαλοι…
οπότε πλέον πρέπει να σταματήσουμε να λέμε για “μπερδεμένα” παιδάκια