Μάλλον για “μπερδεμένες” κυβερνήσεις και υπηρεσίες πληροφορίων πρέπει να λέμε…
Αυτό που λέει ο προηγούμενος. Αρκεί να δεις ποιος ωφελείται. Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε τον εκβιασμό ΠΑΣΟΚ ή χρεωκοπία, τώρα έχουμε την τρομοκρατία.
Tρομοκρατες μας λενε…και πιασανε και 2 πιτσιρικαδες… Γελαει ο κοσμος!!!
Μεσα σε μια-δυο ωρες εντοπιστηκαν οι “αποστολεις” των δεματων, τι πιο προφανες οτι μιλαμε για ελεγχομενες, προαποφασισμενες “συλληψεις”.
[B]Ντροπή σας [/B]
Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι τα παιδιά των 22 και 25 ετών, ο Παναγιώτης Αργυρός και ο Γεράσιμος Τσάκαλος, θα απομονωθούν από μεγάλο τμήμα της κοινωνίας εξαιτίας της δημοσιογραφικής προπαγάνδας και της πολιτικής σκοπιμότητας.
Δυστυχώς, την ιστορία τη γράφουν πάντα οι νικητές και στη συγκεκριμένη περίπτωση νικητής εμφανίζεται χωρίς να είναι σίγουρο ένα κράτος δέσμιο, κυριολεκτικά υπόδουλο, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να σχολιάσει το γεγονός, ότι οι εκρηκτικοί φάκελοι περιείχαν ποσότητα εκρηκτικού ικανή να τρομάξει μόνο γαλοπούλες και, φυσικά, κανένας δεν διανοήθηκε μέσα στον πανικό της τρομο-υστερίας να παραδεχθεί ότι οι εμπνευστές μίας πράξης, με την οποία προσωπικά δεν συμφωνώ, απευθύνθηκαν σε πρεσβείες χωρών και κυβερνήσεις που συμμετέχουν τούτη την ώρα, η καθεμία με τον τρόπο της, στην εκμετάλλευση και την τρομοκρατία εκατομμυρίων μη προνομιούχων υπάρξεων του πλανήτη.
Κοιτάζοντας τα μάτια και τα πρόσωπα αυτών των παιδιών που οδηγούνται με τρόπο θεαματικό, κουκούλες τζιπ, κακουργήματα και αυτόματα στο πραιτόριο, αισθάνομαι την ανάγκη να φωνάξω ντροπή σας, ρε άθλιοι, που ενώ καταπίνετε τις μίζες, τα μεροκάματα, τις συντάξεις, την ανάσα και τα όνειρα τόσων ανθρώπων, διυλίζετε χωρίς αιδώ με τρόπο χολιγουντιανό, την ανορθόδοξη συμπεριφορά των θυμωμένων εικοσάχρονων.
Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι είμαι απέναντί σας, σε απόσταση ασφαλείας από τη μυρωδιά που αποπνέετε.
Στη θέση των αποστολέων της στρακαστρούκας, είχα μία ελπίδα μετά από 56 χρόνια ζωής και καθημερινής σχεδόν επαφής μαζί σας, να δω μερικά έστω «καθωσπρέπει» κτήνη της εξουσίας.
Όπως αυτά που δίκαζαν με φακελάκι, που γιάτρευαν με φακελάκι. Που κυβερνούσαν με φακελάκι, που φρόντιζαν τις αμυντικές μας δαπάνες με φακελάκι, που ρύθμιζαν τα κρατικά ομόλογα με φακελάκι που έφθασαν σε σημείο να «γαμάνε και να δέρνουν» με φακελάκι.
Ντροπή σας.
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Μαγκας. Του βγαζω το καπελο. :respect:
Οκ χολυγουντιανη παραγωγη για να ψαρωσει η κυρα-Σουλα στο διπλα διαμερισμα, αλλα αληθεια η κουκουλα πλεον δε θεωρειται παρανομη, και με τη βουλα του νομου???
Τι ψαχνεις να βρεις ρε Isis τωρα…
ρητορικα ρωτησα…
O Tριανταφυλλόπουλος είναι γλοιώδης και υποκριτής, το κείμενο του είναι ανάλογο.
Εγώ λοιπόν που δεν είμαι η κυρά-Σούλα από το διπλανό διαμέρισμα έχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τρομοκράτες. Όχι γιατί βλέπω τις φάτσες τους και δεν πείθομαι όπως γράφει ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά γιατί πιστεύω στο “τεκμήριο αθωότητας” κάτι που ο Τριανταφυλλόπουλος σε ολα τα χρόνια της τηλεοπτικής του παρουσίας ποτέ δεν σεβάστηκε για πολλές δεκάδες πολίτες που διαπόμπευσε και στιγμάτισε μέσα από τις εκπομπές του.
Αντίθετα όμως και με όσους εμφανίζεστε τόσο βέβαιοι για την αθωότητα αυτών των ανθρώπων, δεν μπορώ και να αποκλείσω το να είναι τρομοκράτες. Γιατί όταν ένας χώρος δυσκολεύεται να αποκηρύξει συνολικά και ξεκάθαρα τη βία αλλά ψάχνει να δικαιολογήσει μέρος αυτής ονομάζοντας την “επαναστατική”, “αγωνιστική”, “ταξική” και δεν ξέρω τι άλλο, αν μη τι άλλο δεν μπορεί να θέλει να θεωρείται υπεράνω υποψίας και να το παίζει μόνιμα θύμα “προαποφασισμένων συλλήψεων”, “προβοκάτσιας” κλπ. όταν κάποιοι προερχόμενοι από αυτόν συλλαμβάνονται.
:thumbup::thumbup::thumbup:
Ασχετα με το αν οι θεωρουμενοι ως τρομοκρατες ειναι οντως ή οχι, διαφωνεις οτι εικονες οπως η παραπανω, εχουν ακριβως ως στοχο το θυμικο της κυρα-Σουλας??
Ποιοι τρομοκράτες ρε παιδιά, τουλάχιστον ας είμαστε σοβαροί. Mule είσαι σοβαρός άνθρωπος, βάλε το νιονιό σου να δουλέψει, σκέψου λίγο καλύτερα ποιος τους υπερασπίζεται.
Το καταλαβα μαν…
@ Mule
Ξερναω με το ποστ σου.
Ουτε ο Τριανταφυλλοπουλος ουτε καποιος αλλος αρνηθηκε οτι τα παιδια αυτα εκαναν ο,τι εκαναν.
Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζει η κοινωνια της Κυρα-Σουλας τετοιες ενεργειες και τετοια ατομα, σε αντιθεση με τους πραγματικους τρομοκρατες, αυτους με τις γραβατες.
Θέλω να πω πολλά εδώ πέρα, αλλά καλύτερα να μη μιλήσω.
Νάιτσκάυ απλά να θυμάσαι σε ποιο μάγκα βγάζεις το καπέλο.:!:
Σε αυτα που λεει για το συγκεκριμενο θεμα εχει απολυτο δικιο.
Δεν θα κρινω τωρα τη συνολικη πορεια του στη δημοσιογραφια.
Προσωπικά έχω πάψει να φτιάχνω σενάρια στο μυαλό μου περί “προβοκατόρων” κτλ. Δεν τα απορρίπτω βέβαια αλλά για μένα η ουσία βρίσκεται αλλού και προτιμώ να αναλύω το φαινόμενου του ένοπλου αγώνα σαν πραγματικό γεγονός και όχι σαν προϊον συνομωσίας (επαναλαμβάνω: χωρίς αυτό να σημαίνει πως απορρίπτω και αυτό το σενάριο). Θέλω να πω και εγω πολλά αλλά εκτός από το ότι βαριέμαι, έτσι κι αλλιώς δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα σε αυτό το φόρουμ. Απλά παραθέτω κατι που ειχα γραψει παλιότερα και παραμένει πάντα επίκαιρο όταν οι ευυπόληπτοι πολίτες “σοκάρονται” με την κοινωνική βία (γιατι κοινωνική είναι είτε σας αρέσει είτε όχι) ξεχνώντας ( βέβαια να σοκαριστουν αντίστοιχα και με το (πολυ πιο) βίαιο σύστημα:
Επαναλαμβάνω: Δεν αποκλείω την πιθανότητα προβοκάτσιας αλλα νομίζω ότι η ουσία βρίσκεται αλλου.
Κοινό πυροτεχνικό υλικό (μπαρούτι) σε ελάχιστη ποσότητα είχαν οι παγιδευμένοι φάκελοι.
Ουτε κουνελια, δε μπορει να τρομοκρατησει τετοια ποσοτητα. Ρε, ας σοβαρευτουμε λιγο. Εμφανιστηκαν λοιπον, φακελοι παγιδευμενοι με “κοινο πυροτεχνικο υλικο”, ικανο να σκοτωσει αντε καμια κατσαριδα, σε διαφορες πρεσβειες. Και ξαφνικα, μεσα σε μια ωρα επιασαν και τους υποπτους της αποστολης. Εκτος λοιπον αν η Ελληνικη Αστυνομια έχει μαντικες ικανοτητες για να δρασει τοσο γρηγορα και να οδηγηθει σε συλληψεις, αυτο ενα πραγμα υποδεικνυει. Οτι μιλαμε για κατασκευασμενες συλληψεις, ήδη στοχοποιημενων ατομων, για συγκεκριμενη πολιτικη σκοπιμοτητα - βλ. εκλογες.
Παντως προσοχη το Πασχα, αποφυγετε να παιζετε με πασχαλιατικα πιστολια και καψουλια (κοινο πυροτεχνικο υλικο) γιατι παιζει να σας δουμε σε κανα καναλι, συνοδεια πανοπλων μασκοφορων ραμπο.
Στημένοι η δουλεία με τους κουριέρ απο τον ΓΑΠ και το ΔΝΤ για να μην μιλήσουν για τα πραγματικά προβλήματα του λαού λίγο πρίν τις εκλογές…
Ξαφνικά βρήκαν 2 πιτσιρίκια που τα καταζητούσαν 1 χρόνο να στέλνουν μπόμπες κλπ…
Μα καλά για πόσο [SIZE=“6”]μαλάκες [/SIZE]μας έχουν περάσει!!!
To πως κυβέρνηση/αστυνομία χειρίζονται επικοινωνιακά τις συλλήψεις δεν είναι το κύριο θέμα εδώ. Η κυρία Σούλα έτσι και αλλιώς τρώει σότο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το κοινό του Βρωμάκη και οι αφιονισμένοι αναρχοπιτσιρικάδες το ίδιο, απλά από άλλες πηγές.
Ευχαριστώ για τη νουθεσία! Ποιός τους υπερασπίζεται λοιπόν; Bλέπω ήδη ένα ποστ στο θρεντ προερχόμενο από τον γνωστό χώρο που λέει πως “και να το έκαναν είναι φυσικό”. Δεν δικαιώνει αυτό την άποψη μου για τους “απολογητές της βίας”;
Tι πιό λογικό όταν θεωρείς τον Τριανταφυλλόπουλο μάγκα;
Ό,τι μάθει κανείς να διαβάζει…
Επιχειρηματολογείς σε λάθος βάση. Δεν κρίνεται η αποτελεσματικότητα των πακέτων αυτών αλλά η πρόθεση πίσω από την αποστολή τους. Δηλαδή αν ο Beavis και ο Butthead (γιατί μάλλον για αυτό πρόκειται) είχαν πρόσβαση σε δυνατότερα εκρηκτικά αμφιβάλλεις πως θα τα χρησιμοποιούσαν;
To γεγονός πως μία κοπέλα που δουλέυει σε εταιρεία κούριερ έπαθε έγκαυμα, είναι κάτι που δεν πρέπει να μας απασχολεί αφού κανείς δεν σκοτώθηκε;
To γεγονός πως η χώρα μoιράζεται αυτού του είδους τη δημοσιότητα με την Υεμένη δεν πρέπει να μας απασχολεί;
Σε όλη την Ευρώπη, με εξαίρεση 1-2 αυτονομιστικές οργανώσεις, η πολιτική τρομοκρατία έχει τελειώσει από τη δεκαετία του '70 και σε κάποιες περιπτώσεις του '80.
Βρήκαν κάποιοι χώρο να αναλάβει την πρωτοπορία σε κάτι και η Ελλάδα…#-o[-X
H μόνη πρωτοπορία που έχουμε στην Ελλάδα είναι το πόσο ηλίθιους μας θεωρούν τα μουνόπανα που μας κυβερνάνε.
[B]Πρόωρες στις 12 του Δεκέμβρη ;[/B]
Αποφασισμένος για πρόωρες εθνικές εκλογές, είναι ?σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός, ανάλογα με το αποτέλεσμα της πολιτικής αναμέτρησης της Κυριακής (7/11). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κύβος ερίφθη σε σύσκεψη που είχε την Πέμπτη (4/11), με κορυφαίους υπουργούς. Πιθανότερη ημερομηνία, θεωρείται η Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, στο ραντεβού που έγινε στο γραφείο του κ. Γ. Παπανδρέου στη Βουλή, και συμμετείχαν οι Γ. Ραγκούσης, Γ. Παπακωνσταντίνου, Π. Γερουλάνος, Φ. Πετσάλνικος, Δ. Δρούτσας, Τ. Χυτήρης, Γ. Πεταλωτής, Ν. Αθανασάκης, Ρ. Βάρτζελη, ο Πρωθυπουργός απέσπασε τη σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων.
Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι η κρισιμότητα των επιλογών που πρέπει να γίνουν το 2011, επιβάλλει να έχει ελευθερία κινήσεων, έδωσε ?σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το στίγμα των προθέσεών του λέγοντας :
[B]«Αν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (7/11) καταγράφει μια οπισθοχώρηση των δυνάμεων της προόδου, προσωπικά δεν έχω άλλη επιλογή από το να ζητήσω από τον λαό να κρίνει πλέον εκείνος αν επιθυµεί τη συνέχιση της προσπάθειας που κάνουµε για τη διάσωση της χώρας ή την επιστροφή στην καταστροφική περίοδο των προηγούµενων χρόνων».[/B]
Όπως εξελίσσονται, λοιπόν, τα πράγματα μέχρι στιγμής, σε 48 ώρες θα γνωρίζουμε -εκτός βέβαια από τα ονόματα των νέων Δημάρχων και τους Περιφερειαρχών, εάν θα ξαναπάμε και πότε στην κάλπη, αυτή τη φορά για νέα κυβέρνηση.
Τρομοκρατία Mule είναι το bold-αρισμένο, όχι τα παιδάκια της στρακαστρούκας.
Εμετός