Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Απο που και ως που ειναι ολιγαρχης ο Μπερτομεου? CEO ειναι, οι ομαδες τον εβαλαν εκει, αν δεν τον θελουν να τον διωξουν να βαλουν αλλον, βρηκαμε τον αποδιοπομπαιο τραγο για να αθοωσουμε τον συνεταιρισμο και κατ επεκταση τις ομαδες τις ιδιες?

Φερεται σαν ολιγαρχης ακριβώς επειδή του έχουν δώσει το δικαίωμα οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, ομάδες και λοιποί. Έγραψα για τις ευθύνες τους.

Μήπως κανείς βλέπει διαφορετική αντιμετώπιση από την UEFA; Δεν είδα να αναβάλει και εκείνη ούτε ένα παιχνίδι. Σιγά μην χαλάσουν τις συμφωνίες τους με τους χορηγούς και σιγά μην κάτσουν να βάλουν εμβόλιμα παιχνίδια μέσα στο έτσι κ αλλιώς πιεσμένο πρόγραμμα που έχουν φτιάξει για τις διοργανώσεις τους. Ξεχνάνε βέβαια ότι το προϊόν τους παράγεται από τους αθλητές και γενικότερα τις ομάδες και χωρίς αυτούς υγιείς δεν θα έχουν τίποτα… αλλά δε γαμιέται μωρέ βάλτους να παίξουν, τι θα πάθουν;

Σταματήστε ό,τι κάνετε έχουμε είδηση:

2 Likes
5 Likes

Ρε παιδιά εδώ και αρκετά ποστ έχει βγει off topic το thread. Γίνεται ένας mod να τα μεταφέρει στο αθλητικό υποφόρουμ;

Δίκιο έχεις αλλά και αυτά αφορούν το θέμα του ιού.
Τελικά στο Βερολίνο θα γίνει το παιχνίδι την Παρασκευή χωρίς κόσμο.

Κ λ ά μ α. Οι άθεοι να μείνουν μακριά. Ξου. (Τα πε και ο ιερώνυμος, οι άθεοι και οι ροκάδες είναι οι πρώτοι που θα νοσήσουν)

@pao1979 ωραίο άβαταρ <3

1 Like

δυστυχώς είχαμε και τον πρώτο θάνατο στην Ελλάδα , με τον 66χρονο στο Ριο να μην τα καταφέρνει

Αλλά από την άλλη ακόμα ο Έλληνας τρομπάρει και αδειάζει τα ράφια σε σημείο να πάω σήμερα και να μην βρίσκω λες και έχουν σκοπό να μπουν σε αυτοκαραντίνα αυτοί που τα ξάφρισαν . Fuck logic

Ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην επιστήμη που θέλει χρόνο και γι αυτό έχουμε τέτοια μέτρα ( και όχι επειδή θα πεθάνουμε όλοι )

Έσκασε ο Παπα - Αντάρτης:

1 Like

Τρελό βιογραφικό ο μαν ο.Ο

7 Likes

Νομίζω ότι τον πάνε για αρχιεπίσκοπο. Είναι σοβαρός, τον έχω ακούσει να μιλάει.

1 Like

offtopic: Έχω κάνει πολλές φορές τη συζήτηση για τη θρησκευτική ηγεσία, σχετικά με το αν είναι καλύτερο να βρίσκονται άνθρωποι μορφωμένοι, εκσυγχρονισμένοι και ορθολογιστές ή όχι. Πολύ δύσκολα ερωτήματα και πραγματικά ποτέ δε φτάναμε σε ένα συμπέρασμα ή κάτι που να ακουγόταν οριακά αποδεκτό (οκ ίσως να φταίγαμε και εμείς που συζητάγαμε, είναι ένα ενδεχόμενο).
Γενικά πάντως, άποψη μου είναι πως το θέμα της θρησκείας από όποια μεριά και αν το πιάσεις είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος.

2 Likes

2 Likes

Μελετώντας κάποια εκθετικά μοντέλα και δίχως να είμαι μαθηματικός, οι “μολυσμένοι” αυτοί τη στιγμή στη χώρα πρέπει να είναι πάνω από χίλιοι, απλά δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα.
Σαφώς και σε είμαστε πιο πίσω από τους Ιταλούς σε σύστημα υγείας, έχουμε και τους τράγους και γενικώς τους ψεκασμένους που πουλάνε δηλητήρια οχιάς, ευελπιστώ να δείξουμε σοβαρή ατομική ευθύνη και να σταματήσουμε τον ωχαδελφισμό, αλλιώς τέλη Μαρτίου/αρχές Απριλίου θα μετράμε εκατόμβες νεκρών. Ίσως και να έχουμε περάσει την λεπτή εκείνη γραμμή ήδη και να τους μετρήσουμε ούτως ή άλλως. Δεν ξέρω πραγματικά.

Δυστυχώς συμφωνώ κι εγώ. Πλέον ξέρουν στην Κίνα, πως όταν είχαν περίπου 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα, στην πραγματικότητα ήταν αρκετά πάνω από 5,000 και τα οποία εντοπίστηκαν λίγες μέρες αργότερα [cite]. Το ότι έκλεισαν τα σχολεία είναι το σωστό μέτρο (εμείς δεν τα έχουμε κλείσει ακόμη), αλλά πρέπει τα παιδιά να μείνουν μέσα στο σπίτι κι όχι να παίζουν με άλλα 10 σε κλειστούς χώρους.

Τι θα πει αυτό, πώς θα μείνουν τα παιδιά μέσα στο σχολείο και για πόσο καιρό

edit, αυτό ναι, να μείνουν σπίτι. Καλή τύχη με τους γονείς που γκρίνιαξαν γιατί “τι θα τα κάνουν τώρα τα παιδιά 14 μέρες μέσα στο σπίτι” και “πώς να τα κρατήσεις μέσα αφού ζητάνε βόλτες” κλπ

Sorry, λάθος έγραψα. Σπίτι πρέπει να μείνουν. Το διόρθωσα και πρόσθεσα και πηγή

H αλήθεια είναι κάπου στην μέση και εξηγούμαι:
Όταν έχει μικρό παιδί (δεν μιλάμε για γυμνασιο λύκειο, ετσι?) και ξαφνικά κλείνουν όλα τα σχολεία, υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό που δεν έχει τι να τα κάνει γιατί δουλεύει. Θες γιατί οι παππούδες δεν μένουν κοντά? Θες γιατί όλες οι εταιρίες δεν προσφέρουν το home office (είναι και η φύση της δουλειάς που παίζει ρόλο φυσικά εδώ).

Αλλά τελοσπάντων, το να κλεισουν τα σχολεία, χωρίς κάποια μέριμνα (όπως τελικα ημιτελώς έγινε 2 μέρες μετά) για το τι θα κάνουν τα παιδιά, δημιουργεί πρόβλημα. Γιατί η άδεια είναι λίγη και τα διαστήματα που κλείνουν τα σχολεία για διακοπές , μεγάλα. Είναι δύσκολο να το αντιληφθείς αν δεν το ζείς αυτό το πράγμα. Τώρα για τους κλασσικούς γραφικούς, προφανώς δεν έχω να πω κατι, δεν με ενδιαφέρουν.