Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Προσέχετε λοιπόν, όταν μιλάτε για ανθρώπους που δεν ανήκουν ούτε στο ψυχολογικό σας υπόβαθρο ούτε στα τηλεπαραμορφωμένα ακροατήριά σας τι λέτε και τι κάνετε, γιατί στη χώρα κυκλοφορούν και άλλου τύπου πολίτες που ακούν βλέπουν νιώθουν και κρίνουν

η τηλεοραση κατευθυνομενη? μα γιατι??

7 Likes

Συγγνώμη που ανεβάζω ποστ από εμετικό site αλλά δεν άντεξα. Τα Παραπολιτικά είναι του Μαρινάκη; Κοιτάξτε είδηση, έχουν τερματίσει τη μαλακία και το γραφικόμετρο.

Δεν υπάρχει αστυνομία και εισαγγελείς σε αυτό το κράτος; Είναι δυνατόν να τρως κρέας με ψάρι, να καπνίζεις και να χορεύεις ζειμπέκικο και αυτοί οι άνθρωποι να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι;

Έχω επίσης πληροφορίες (δεν το έγραψαν αυτό) ότι έπιναν sprite από το κουτάκι αντί να βάζουν στο ποτήρι. Κάπου ώπα δηλαδή. Ισόβια εδώ και τώρα!

Έψαξα και βρήκα το link γιατί δεν πίστευα ότι έχει γραφτεί τέτοια ηλιθιότητα.

3 Likes

Του Μαρινάκη είναι, ναι.

1 Like

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΦ ΕΝΤ ΤΕΡΦ.

ημαλακιαδενμεαφηνειναποσταρωμονομεκαπς.

Το άρθρο θυμίζει αυριανή ή καλύτερα ηβραδυνή στα 80s , ουσιαστικά δηλαδή αμιγώς κομματικοποιημένες εφημερίδες, τύπου ψάνχω απεγνωσμένα να βρω οτιδήποτε να προσάψω στον “αντίπαλο”. Απορρώ πως δεν κουράζεται κάποιος να διαβάζει τόσο 100% μεροληπτικές φυλλάδες (από όποια πλευρά και εάν είναι).

1 Like

Δεν το διάβασα, εννοείται :joy:

εγώ το διάβασα - είπαμε σαπίζουμε- και πραγματικά βλέπεις την αγωνία του “δημοσιογράφου” να βρει “κατι” να προσάψει…τεσπά πολύ ασχολήθηκαμε νομίζω

Εκεί σε έχει καταντήσει η αναμονή για το Lost; Να διαβάζεις Παραπολιτικά; Κατέβασε και άκουσε την υπερδισκάρα αγόρι μου να γλιτώσεις!!!

χαχα …νομίζω ότι το έχουν κατεβάσει πάντως δεν το βρίσκω πουθενά !
τι υπερδισκάρα ; άλλαξές γνώμη ;

Όχι ιδιαιτέρως, για να σε αποσπάσω από την αγκαλιά του Μαρινάκη το λέω :stuck_out_tongue:

Κοίτα αν και γάυρος δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, οπότε καλά κάνεις !

Τωρα κουβεντιαζουμε που ο επισημος λογαριασμος τουιττερ της κυβερνησης ποσταρε “στην απορια πως θα διαχειριζοταν την κριση ο ΣΥΡΙΖΑ απανταμε αυτο” και ειχε την φωτο του Πολακη που καπνιζει. Που ο Πολακης μου ειναι εξαιρετικα αντιπαθης σαν ανθρωπος αλλα ωπα ρε παιδια, λιγο ελεος καπου.

Μέσα σ’όλα να αναφέρουμε και το πως πέσαν τα σαγώνια μας γι’άλλη μια φορά, από την έκθεση για τις τιμές των τηλεπικοινωνιακών παρόχων από την Rewheel. Φαίνεται ότι ενόχλησε καθώς απάντησαν επίσημα 2 από τα 4 μέλη του καρτέλ, Wind και ΕΕΤΤ, δημοσιεύματα βγήκαν και για τη Vodafone ενώ η Cosmote δεν έχει απαντήσει. Η Rewheel όμως απάντησε σε αυτές τις κατηγορίες με ένα πλήρες ξεβράκωμα, έχοντας ως highlight τo general comment που λένε:

Vodafone, EETT and Wind conveniently forgot to mention in their public responses and press releases that both the European Commission and Rewheel, using different methodologies, have repeatably and consistently come to the same conclusion. Greek mobile data prices have been for the last 5 years, and still are, among the most expensive in EU28 & OECD countries

Oh well. Πρόβλεψη: Ο Μαρινάκης θα αγοράσει τη Forthnet τελικά, η Forthnet θα μπει στη δημοπράτηση για το 5g, ως ο 4ος πάροχος που χρειάζεται για να αυτορυθμιστεί και αυτή η αγορά και προχωράμε.

3 Likes

Πέρα από την πλάκα, τώρα μόλις διάβασα την απάντηση και πραγματικά πρόκειται για ξεβρακωμα. Εμπεριστατωμένη, με πίνακες, με στοιχεία κλπ. Δηλαδή αν ήμουν CEO σε κάποια από τις εταιρείες (Vodafone, Wind) και έβλεπα την ανακοίνωση της εταιρείας μου και την απάντηση της Rewheeel, θα έπαιρνα κεφάλια και θα σουταρα κόσμο.

Στα 308 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα χρέη της ΝΔ για το 2019, παρουσιάζοντας αύξηση κατά σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με το 2018! Σε σχέση δε, με το 2016, όπου στις αρχές του έτους ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές και ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος, η ΝΔ αύξησε τις οφειλές της κατά σχεδόν 80 εκατ. ευρώ.

Μιλαμε για μερος τερατουργημα. Ποσο ασυμφορο για τους κατοικους.

στην Ομόνοια ο ιός δεν κολλάει…

6 Likes

Οπου ειναι ο Μπακογιαννης, εχει ασπιδα κατα του κορονοϊου για ολους +10 constitution. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Στα μέλη της Αγίας Οικογένειας (Μητσοτακέικο) δεν κολλάει ο κορωνοιός. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Ο κορωνοιος κολλαει Μητσοτακέικο :slightly_smiling_face:

5 Likes