Καλά έκαναν και οι 2. Ειδικά ο πρώτος. Γυρεύοντας πήγαινες και στις 2 περιπτώσεις. Ο άλλος λέει γιατί διαφωνεί με την άποψη σου κι εσύ του απαντάς πως κακώς απαντάει και δε θα έπρεπε να εκφράσει τη διαφωνία του. Ο δεύτερος σου λέει γιατί καμιά 30αρια χρήστες είναι ένα βήμα από το να σε κάνουν ignore.
Έντιτ: Παρακαλώ την επόμενη φορά, παράπονα προς το moderation να γίνονται στη σωστή κατηγορία. Αλλού κινδυνεύουν να μείνουν αναπάντητα.
όλοι σου λένε να μιλάς καλύτερα στον κόσμο…δεν σου είπε κάνεις να λες τα ίδια με τους άλλους ούτε να συμφωνείς μαζί τους…
αλλά εσύ το συνεχίζεις και συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο
λες και σου είπε κάνεις να μην μιλήσεις για κάτι…αλλιώς τι νόημα θα είχε…
*μπουρδέλο το κατάντησες εσυ το θέμα…κλαίγεσαι για κάτι που δεν υφίσταται σαν απάντηση σε αυτό που σου λένε όλοι…
Στον πρώτο απλά τον ειρωνεύομαι χύμα, λέγοντας πως διαβάζω Αθλητική Ηχώ, και πάω κάθε μέρα γήπεδο. Γιατί εγώ δεν έχω ακούσει πουθένα moderator που είναι πρέπον να υπονοεί πως ένας χρήστης είναι χαμηλότερου επιπέδου. χαχα, ωραίο αλτσχαιμερς εντίτ: Είχα ξεχάσει πως ήσουν εσύ, τι περίμενα να μου απαντήσεις, πως έχεις άδικο;;
[I]Είναι ένα πρόβλημα και αυτό, γιατί δεν λέει τώρα ο άλλος να σκάει και να γράφει για πράγματα που δεν ξέρετε. Πρέπει να γράφει μόνο για πράγματα που ξέρετε η να συμφωνεί πάντα μαζί σας, αλλιώς είναι δήθεν, ελιτιστής κλπ ,και γενικότερα περιττός.[/I]
πας για οσκαρ λέμε…
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΟ ΠΟΣΤ…
αν και μετά απο αυτό το ποστ δεν καταλάβεις τι να σου πω…
[I]εντίτ: Είχα ξεχάσει πως ήσουν εσύ, τι περίμενα να μου απαντήσεις, πως έχεις άδικο;; [/I]
Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η πρόταση του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, ώστε αυτό να κατατεθεί στη Βουλή για διαβούλευση στις αρχές του 2011 και να θεσμοθετηθεί στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.
Την ίδια στιγμή, το ΥΠΕΚΑ παρουσίασε την πρόοδο και την εξέλιξη των επιμέρους δράσεων που στόχο έχουν:
Την ανάσχεση εξάπλωσης της πόλης, την αστική ανασυγκρότηση, την έμφαση στην κεντρικότητα, με ιδιαίτερη επικέντρωση στα κέντρα πόλης Αθήνας και Πειραιά, την ενίσχυση και οργάνωση υποδοχέων παραγωγικών δραστηριοτήτων καθώς και την πολεοδομική ένταξή τους,το περιβάλλον, με την ισχυροποίηση της προστασίας περιαστικού και αστικού πράσινου, τον πολιτισμό, με έμφαση στη δημιουργία δικτύων τοπικής και διεθνούς εμβέλειας και την πολιτική μεταφορών μέσα από την ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Ακόμη, επικεντρώνεται και στην αναβάθμιση των παραγωγικών δραστηριοτήτων στον Ελαιώνα μέσα από την πολυ-λειτουργικότητα και την περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάδειξη της κεντρικότητας τμημάτων του.
Επίσης, προβλέπει σειρά άλλων άμεσων παρεμβάσεων ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής της πόλης. Αυτές είναι:
-Η Ανάπλαση-Διαμόρφωση της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας
-Η ήπια πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου
-Η δημιουργία Πάρκου στο παραλιακό μέτωπο
-Δίκτυο Μητροπολιτικών Πάρκων
-Αναβάθμιση και προβολή του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”
-Ανάδειξη Αρχαιολογικού Χώρου Ακαδημίας Πλάτωνος
Σε αυτό περιλαμβάνονται η σύνδεση του Κεραμεικού με τον αρχαιολογικό χώρο μέσω της περιοχής του Μεταξουργείου, η οριστικοποίηση και ο εξορθολογισμός του ορίου του αρχαιολογικού χώρου με αύξηση του πράσινου, η δημιουργία αφ’ ενός οπτικής σύνδεσης του αρχαιολογικού χώρου της Ακαδημίας με τον Ελαιώνα και αφ’ ετέρου εξόδου (με σήμανση) του αρχαιολογικού χώρου προς την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου και ο επαναπροσδιορισμός των όρων δόμησης και χρήσεων γης με στόχο την προώθηση Προεδρικού Διατάγματος για τη σχετική τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη την αποξήλωση διαφημιστικών πινακίδων, την μελέτη ανάπλασης των Προσφυγικών Καισαριανής και τη χρηματοδότηση της ζωγραφικής των “τυφλών” όψεων κτιρίων, τη δημιουργία πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων στην ανατολική παραλιακής ζώνης Σαρωνικού, από την Κηφισιά μέχρι τον Φαληρικό όρμο, δημιουργία ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Περιαστικού Πρασίνου Αττικής, ενώ, τέλος, για τον Ελαιώνα, πέραν των προβλέψεων του Ρυθμιστικού Σχεδίου γίνεται επεξεργασία τροποποίησης του ισχύοντος Προεδρικού Διατάγματος για τη ρύθμιση χρήσεων (χωροθέτηση Ισλαμικού Τεμένους στην έκταση του Ναυτικού Οχυρού, εμπλουτισμό των αμιγών βιομηχανικών περιοχών με άλλες χρήσεις, προσθήκη της χρήσης περίθαλψης, κ.λπ.).
Οn topic.Ο μητσος που λες ειναι στη προκειμενη ο Μιχαλολιακος ο οποιος θα βρισκεται μεσα στο Δ.Σ. του Δ.Α…Ενας μαχαιροβγαλτης δηλαδη(μην μου πεις για υπερβολες τωρα…)…Οποτε καλυτερα να μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις…
Επισης στο αλλο που λες περι ατομων και οχι κομματων…Τα ατομα καλως η κακως εκφραζουν πολιτικες θεσεις με την οποια δραση τους.Αν ο ταδε ανεξαρτητος δημαρχος ξεπουλησει την παραλια σε ιδιωτη εκφραζει σαφη πολιτικη θεση και αυτο φυσικα δεν ειναι ‘‘καλο για τους πολιτες’’ οπως λες…Για εναν που ειναι υπερ της αναπτυξης η δεν ξερω εγω τι ναι ειναι καλο για εναν αλλον οχι.Οποτε αυτο περι ανεξαρτητων σχηματων,ενωτικων κλπ ειναι λιγο εως πολυ μπαρουφα και παραπλανητικο…
Ο κόσμος βλέποντας την πολιτεία να μην κάνει τίποτα, λογικό είναι να στραφεί σε άλλες λύσεις…
Η τοσο χαλαρη δικαιολογηση αυτου του κοσμου ειναι τουλαχιστον αστεια ομως…:!:
Εντάξει άλλο να μένεις κέντρο και άλλο βόρεια προάστια τα έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα εκεί χρειάζεσαι ‘‘παρέες’’ καί ‘‘γνωστούς’’ για να επιβιώσεις καί για να μην σου την πέφτουν κάθε μέρα.Άλλο να είσαι αραχτός καί άλλο να βλέπεις πρέζα γκάνια κτλ δίπλα έτσι η δικαιολόγηση του κόσμου δεν είναι και τόσο γελοία.Εμείς φέραμε τα προβλήματα στη πόρτα μας δεν φύτρωσαν τους εαυτούς πρέπει να αλλάξουμε καί όχι να σκοτώσουμε τους μετανάστες πού θέλει η Χ.Α αλλά ούτε καί να λέμε χέρια ψηλά όλα τα φτάνω που λέει το ΚΚΕ αλλά κανείς δεν έχει τα @@ να χαλάσει την ζαχαρένια του για αυτό σε άλλες περιοχές είχε ανοδο η δεξιά και σε άλλες η αριστερά γιατί επικρατούν άλλες συνθήκες.
Το οτι υπαρχει προβλημα στις περιοχες αυτες υπαρχει δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Τωρα το αν ειναι της εκτασης που παρουσιαζεται οι αποψεις διιιστανται μιας και εχει να κανει και με την οπτικη του καθενα(ο Χ,Υ οταν βλεπει σκουροχρωμους κατευθειαν αισθανεται μια απειλη-μια εγκληματικοτητα)…
Τωρα οσον αφορα πρεζα κλπ δυστηχως υπηρχε απο παλια στην Αθηνα(απο οταν αρχισε να εισαγεται δηλαδη) οποτε δεν ειναι ενα προβλημα που υπαρχει τα τελευταια 2-3 χρονια,ουτε ενα προβλημα που ηρθε με την ελευση των μεταναστων…Ισως τωρα μεριδιο του εμποριου ναρκωτικων λευκης σαρκος κλπ να το εχουν παρει οι μεταναστες απο τους Ελληνες δεν διαδφωνω…
Τελος παντων…Μεγαλες κουβεντες για ενα θεμα που ειναι απλο…Θεωρω οτι ανθρωποι που εχουν τη στοιχειωδη νουμοσυνη,την ελαχιστη πολιτικη οξυδερκεια,και το 0,00001 ανθρωπια του μεσου ανθρωπου δεν θα ψηφιζαν αυτους που βγαινουν στα μπαλκονια και χαιρετανε με χιτλερικους τροπους…Προφανως δεν εχω πεσει απο τα συννεφα αλλα αλλο να περιμενεις κατι τετοιο και αλλο να το ζεις…Και που ειμαστε ακομα…
Βεβαια μπορει καποιους να μην τους ενοχλει η πιο γενικευμενη παρουσια φασιστοειδων(η απροκαλυπτη βασικα γιατι μια χαρα υπηρχαν) οπως δεν τους ενοχλει και η ακρατη μπατσοκρατια αλλα τι να κανουμε…
Όχι, τις πράξεις δεν μπωρώ παρά να τις κρίνω ως πράξεις. Και ξέρω πολύ καλά (από μέσα, και όχι από μια μόνο πλευρά) πως αυτοί οι άνθρωποι δεν ακολουθούν κάποια πολιτική γραμμή. Παράδειγμα απ’την πραγματικότητα: Με χαλάει που ένας απ’αυτούς τους ανθρώπους είναι Πασοκ (δεν έβαλε υποψηφιότητα με το πασοκ όμως), αλλά δεν μπωρώ να μην τον παραδεχτώ γιατί έκανε μηνύσεις στο Mall (επι δημαρχίας Πασοκ), έτρεχε να σταματήσει ένα άλλο εμπορικό κέντρο που ευτυχώς τελικά δεν φτιάξανε κλπ κλπ. Άλλοι είναι συνασπισμός, παράδειγμα από την πραγματικότητα: είχε πάει ο δήμαρχος και είχε πάρει παραμάζομα τα μισά πάρκα και ήθελε να φτιάξει κτήρια μέσα, έψαξαν οι άνθρωποι, έτρεξαν τα έβγαλαν φωτογραφίες, έκαναν καταγγελίες, και δικαιώθηκαν. Και τώρα έχω 5 πάρκα παραπάνω στο Μαρούσι. Επίσης ξέρω ποιοι έγραψαν φούμαρα ότι έκαναν πράγματα, ενώ δεν έκαναν σχεδόν τίποτα, η αυτά που αναφέρουν είναι αρλούμπες. Να συνεχίσω τα παραδείγματα;; Να τους κρίνω κομματικά αυτούς τους ανθρώπους;;; Γιατί;;
Δεν δικαιολογώ κανέναν που έριξε ψήφο στην Χ.Α. , απλά υπάρχουν προφανείς λόγοι γι’αυτό το φαινόμενο. Αν αυτό γινόταν π.χ. πριν 10 χρόνια, τότε θα έπρεπε να ανησυχήσουμε x10.
1)Οι πραξεις που λες εχουν πολιτικο περιεχομενο…Περα απο το διπολο ικανος-ανικανος και τις εξαιρεσεις(πχ και εγω ξερω οτι ο Κασσιδοκωστας εχει κανει εργα στη Βουλιαγμενη τοσα χρονια που βγαινει) οι δημαρχοι ειναι χρωματισμενοι διοτι ειναι πολιτικοι(λογικο αφου πολιτικη ειναι το δημαρχιλικι) και εχουν αποψεις για μια σειρα απο θεματα…Πισω απο αυτους ακολουθει και μια ομαδα που συνηθως ειναι του ιδιου πολιτικου χρωματος πραγμα επισης λογικο ωστε να μπορει να δουλεψει στο προγραμμα της…Οι ανεξαρτητοι υποψηφιοι κατα 90% κατεβαινουν ετσι ειτε γιατι χασαν το χρισμα,ειτε γιατι ειδαν την απαξιωση πως τα 2 μεγαλα κομματα…
Να παρουμε για παραδειγμα το δημο Αθηνας?Δες τον καθε υποψηφιο…Πρεπει να χει μια απαντηση για μια σειρα απο μειζονα ζητηματα(οχι ασφαλτοστρωσεις) και αρα πολιτικη θεση.Αλλα ακομα και σε πιο μικρους δημους πχ Γλυφαδας υπαρχουν θεματα οσον αφορα τις παραλιες,και το Ελληνικο που δεξιοι δημαρχοι οσο καλοι ανθρωποι(sic) και αν ειναι δεν θα δωσουν τις ιδιες απαντησεις με αριστερους…
*Αυτα που λεω ισως δεν ισχυουν σε πολυ μικρες κοινοτητες οπως πχ μικρα νησια οπου τα θεματα που πρεπει να επιλυσει μια δημαρχια ειναι πολυ πιο απλα,οι κοινωνια πολυ πιο κοντα στον δημαρχο(αρα ολα μπορει να γινονται με συνεννοηση)κλπ…
Απαντησα και ξανα απαντησα…Δεν ειναι καθολου προφανεις οι λογοι.
Οι ανεξαρτητοι υποψηφιοι κατα 90% κατεβαινουν ετσι ειτε γιατι χασαν το χρισμα,ειτε γιατι ειδαν την απαξιωση πως τα 2 μεγαλα κομματα…
Εγώ μιλάω για υπαρκτά πρόσωπα που γνωρίζω (τα οποία έχω αναφέρει και αναλυτικά μερικές σελίδες πριν), εσύ μιλάς με ποσοστά που δεν έχω ιδέα από που βγάζεις, και προσωπικά τουλάχιστον για την περιοχή μου δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.
Απ’την μια υπάρχει ο συνδυασμός “Για ένα νέο Μαρούσι” του Κλαπάκη, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος, αξιόλογος άνθρωπος, προσπαθεί, κυνηγάει τις μαλακίες που κάνουν ορισμένοι στο Μαρούσι κλπ. Όμως δεν ακούει, είναι λίγο στον κόσμο του , και για κάποιον ανεξήγητο λόγο είναι Πασοκ. Όμως είναι σε δικό του συνδυασμό, όχι στον συνδυασμό του Πασοκ.
Απ’την άλλη οι του ΚΚΕ “Λαϊκή Συσπείρωση”, και αυτοί δραστήριοι, όμως αυτοί είναι σκέτη γραμμή, άντε γειά.
Απ’την άλλη είναι οι του “Εκτός των τειχών”, οι ας πούμε εντελώς ανεξάρτητοι της υπόθεσης, οι οποίοι απ’οτι έχω ακούσει έχουν κάποιες διαφορές με τους συνασπισμένους.
Και τέλος οι συνασπισμένοι, με το όνομα “Κόντρα στον καιρό”, που είχαν μια πολύ σημαντική απώλεια πέρυσι, χάθηκε ένας σπάνιος άνθρωπος, που έτρεχε πάρα πολύ για το Μαρούσι. Όμως μάλλον και πάλι είναι μαζί με τον Κλαπάκη οι πιο δραστήριοι.
Aσε μας ρε φιλε δηλαδη…Μας ειπες 10 φορες για το Μαρουσι(δεντρο,δασος)…Και στην τελικη ειπες οτι και ο ανεξαρτητος σχηματισμος εχει για αρχηγο Πασοκο…Ο οποιος ομως κανει μη πασοκικα πραγματα(???-κατι τετοιο)…Ε τι αλλο να πουμε?
. [B]Η πυροσβεστική αρνείται να μπει μέσα λέγοντας ότι θα μπει μόνο με μπάτσους[/B]. Υπάρχει κόσμος που μάχεται με τη φωτιά χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες, δυστυχώς χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, μιας κι η φωτιά είναι πολύ μεγάλη. Έξω από το ΑΠΘ υπάρχει πολυάριθμος στρατός καταστολής.
Αρχισαν τα οργανα στην θεσσαλονικη.Κατα τ’αλλα το μισος το σπερνει το indymedia.