Τυφλωθηκα λιγο με το “εξηγηται”
Ναι το παρατήρησα κι εγώ! Αντί να βάλει “ει” έβαλε “η”
Πρέπει να έχουμε τη χειρότερη υπουργό Παιδείας από εποχή Κοντογιαννοπούλου ή Αρσένη. Δεν μπορεί. Σε λίγο θα ξυπνήσω και θα είμαι στο προαύλιο του γυμνασίου μου ακούγοντας out of space…
Μετά τη Διαμαντοπούλου, η χειρότερη Υπουργός Παιδείας ever.
Όαση ήταν αυτή μπροστά τους. Ρε συ είχαμε 4 μήνες κατάληψη τότε με κοντογιαννοπουλο
Εμείς κάπου 3 θυμάμαι
Αρσενης… να ενα ονομα που ειχα ξεχασει ευτυχως, και δυστυχως μου το θυμησατε ξανα.
Κάπου κει Παντελή. Τραγικός ήταν ο Κοντογιαννόπουλος. Τώρα για τον Αρσένη, όταν σου βγάζουν σύνθημα κάτσε καλά Γεράσιμε…
Χάλι μαύρο η Διαμαντοπούλου. Μόνο ότι την γουστάρουν και τη μνημονεύουν κάτι νεοφιλελέ τύποι σαν τον Αμυρά (Ποτάμι και τώρα ΝΔ) καταλαβαίνει ο καθένας.
Παρεμπιπτόντως αυτός ο Κοντογιαννόπουλος που λέτε πότε ήταν; Δεν τον θυμάμαι. Μα καλά πόσο χρονών είστε;
1990, απο τις πιο μεγαλες καταληψεις τοτε.
Γεράσιμε θυμίσου
Την παίδική ζωή σου
Που φώναζές κι εσύ…
…
ευτυχως το βαλε καποιος. ιδου τι ηθελε τοτε ο κοντογιαννοπουλος:
νταξει 2020 φτασαμε, καπου τα ιδια θελουν παλι και θα το θεωρουν και αυτονοητο.
Δεν μπορώ να καταλάβω, οι καθηγητές πως δέχονται τέτοιες αποφάσεις από το υπουργείο. Θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει απεργία ήδη.
Μέχρι και η ΔΑΚΕ τα μάσησε και δεν κάλυψε την Κεραμέως. Η οποία, έχω πεισθεί πλέον πως ακόμη και αν μαχαιρώσει παιδί, που λέει ο λόγος, σε προαύλιο σχολείου, δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Καλέ ξεχάσατε κιόλας την Μαριέττα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου;;;;
Ουυυυ πόσους μήνες καταλήψεων είχαμε τότε…
Αφιερωμενο στην Κεραμεως και πολλους αλλους που την εχουν δει εξουσια ( )
Και οι δύο πάντως λατρεύουν το επόμενο γνωμικό του Μάο: «αν νιώσεις ποτέ ότι έχεις στα σκέλια σου τέσσερις όρχεις,να ξέρεις ότι δεν είσαι υπεράνθρωπος, απλά σε πηδάνε»…
Επίσης και κάτι άλλο…ελπίζω να μην φτάσουμε πάλι σε καταστάσεις εποχής Τεμπονέρα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει συσσωρευμένη ένταση στον τομέα της εκπαίδευσης (και δικαίως).
Btw, δεν γνώριζα ότι ο δολοφόνος του Τεμπονέρα κυκλοφορεί εδώ και χρόνια ελεύθερος και είναι μάλιστα προϊστάμενος τράπεζας. Σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ μωρέ. Δολοφονείς άνθρωπο…ε και; Πάρε εκεί λίγα χρονάκια για να κλείσουν για λίγο τα στόματα και μετά είσαι free to go.
Κεραμέως μακράν ότι χειρότερο έχει περάσει από το υπουργείο.Ένα συντηρητικό απολειφάδι με είδωλο την δασκάλα της Ματίλντα στην ομώνυμη ταινία.
Άραγε γιατί δε θέλει να κάνει διάλογο με εκπρόσωπου του συντονιστικού; Πέθανα με τη δικαιολογία “έχω περιορισμένο χρόνο, έχω δουλειές να κάνω” Αυτός δεν είναι κάθε 2-3 ώρες σε κανάλια/ραδιόφωνο;
Ε αυτές είναι οι δουλειές που έχει να κάνει.