Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Αμα ο Βουλαρινος στηριζει Λοβερδο αυτο σημαινει οτι ακομα και ο ΓΑΠ ειναι καλυτερη λυση.

Γενικα αν καποιος πιασει τον εαυτο του να συμφωνησει σε κατι με τον Βουλαρινο πρεπει να εξετασει τις επιλογες που εχει κανει μεχρι τωρα στην ζωη του.

8 Likes

Σκατοειδήσεις συνέχεια :disappointed_relieved:. Τι τραγική ιστορία κι αυτή. Έμειναν τα παιδάκια τους τώρα ρε πούστη μου, ούτε 11 το μικρό :disappointed_relieved:.

6 Likes

Μεγάλη λέρα.

2 Likes

Ρε μαλακες τι σκατα μας συμβαινει σε αυτην την χωρα, τι εχει γινει, δεν το χωραει το μυαλο μου αυτο που βλεπω. Στην αρχη ελεγα οκ, παιζει να μην το ειδανε το παιδακι, τι γινεται ρε σεις?

Αμα στην ιδια θεση ηταν κανα γατι θα ειχε γινει χαμος απο τις φιλοζωικες και οι φιλοζωοι θα μοιραζαν αβερτα καρκινους στα σοσιαλ. Τωρα οκ μωρε, ενα γυφτακι λιγοτερο, ποιος χεστηκε.

ΟΚ το ποστ με τον μεθυσμενο πριν μου ανεβασε την πιεση, το πιο πανω απλα καταθλιψη, δεν εχω λογια.

2 Likes

δεν εχω λογια…καθε μερα και πιο χαμηλα αυτο το ειδος…

1 Like

^

1 Like

Ρε φιλε δεν το χωραει το μυαλο μου αυτο που βλεπω ειλικρινα. Δεν μπορω να το καταλαβω.

Βρίσκομαι σε στάση αφετηρίας λεωφορείου οασθ με καμία 15αρια ανθρώπους. Απέναντι μας τύπος σε άθλια κατάσταση περπατάει στηριζόμενος σε μια σιδεροβεργα κ ξαφνικα πέφτει κατω μισος στο πεζοδρόμιο κ μισος στον δρόμο. Τον κοιτάμε όλοι κ η απάθεια χτυπάει κόκκινο. Ήξερα ότι θα το σκέφτομαι ολη την ημέρα με τύψεις κ τράβηξα προς τα εκεί. Παντού εκδοχές ο τύπος εμφανώς επηρεασμένοι από εχχμμμμ ουσίες τον ρωτάω αν είναι καλά τ όνομα του του δίνω νερό πέφτει κστω πάλι του λέω να μείνει ξαπλωμένος τον τραβάω από τον δρόμο παίρνω το εκαβ με ρωτάνε διαφορά μ λένε έρχονται. Φαρμακοποιος από το δίπλα φαρμακειο έρχεται κ μ λέει “τον ξέρουμε αυτον” μ δίνει γάντια κ αντισηπτικο πάει στο ΙΚΑ που υπάρχει δίπλα φωνάζει κ γιατρό ο οποίος έρχεται κ εγώ προλαβαίνω στο παρά τσακ το λεωφορείο.

Αλλα ένα παιδί ρε γαμημενα κωλόπαιδα υπανθρωποι;

13 Likes

Το blog είναι για τα μπάζα βέβαια αλλά δεν βρήκα να αναφέρεται κάπου αλλού.

2 Likes

6 Likes

Άκυρο,αλλά άλλη η εταιρία Σαραντόπουλος-Αλλατίνη και άλλη η Αλλατίνη του ομίλου Elbisco, ε? Μπήκα να δω τα προϊόντα, γιατί στην αρχή κι εγώ μπερδεύτηκα και μου εμφανίστηκαν δύο διαφορετικές εταιρίες.

1 Like

https://www.linkedin.com/posts/elbisco_%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-elbisco-ae-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-activity-6870697041526300672-YKhF

Ανέβασε ανακοίνωση η εταιρεία :
Η εταιρία ELBISCO A.E. και οι άνθρωποί της εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για το πρόσφατο τραγικό συμβάν, της 17-11-2021, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο 8χρονο κορίτσι.

Η επιχείρηση, στις εγκαταστάσεις της οποίας, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το φρικτό γεγονός, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εταιρία ELBISCO AE και τη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ (μετοχική, επιχειρηματική, εμπορική, συνεργασίας ή άλλη).

Η εταιρία μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, παράγει τα αναγνωρισμένα προϊόντα της (μπισκότα, κέικ, αλμυρά κράκερ και άλευρα τελικού καταναλωτή), υπό το σήμα φήμης ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αποκλειστικά στα δύο εργοστάσιά της στο Πικέρμι Αττικής και στην Γλύφα Χαλκίδας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι η προαναφερόμενη, εδρεύουσα στο Κερατσίνι Πειραιώς, επιχείρηση χρησιμοποιεί σε προϊόντα παραγωγής της (χονδρικής εμπορίας και προοριζόμενα για επαγγελματική χρήση) το σήμα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εναντίον της θέλησης της εταιρίας μας η οποία, για τον λόγο αυτό, έχει άμεσα, ήδη από το έτος 2015, προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και ευρίσκεται σε αντιδικία με την άνω επιχείρηση.

Τη διάβασα κι εγώ την ανακοίνωση, παρ’ όλ’ αυτά κάποιος σχολιαστής άφησε αυτό εδώ, σύμφωνα με το οποίο ο Σαραντόπουλος το 2015 αγόρασε το σήμα, μηχανήματα και την τεχνογνωσία των προϊόντων Αλλατίνη, την ίδια χρονική στιγμή κατά την οποία η Elbisco ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε να βρίσκεται σε αντιδικία για την επωνυμία με την εταιρία του Σαραντόπουλου. Στο τέλος-τέλος θα φάνε άκυρο και οι δύο.

:heart_eyes:

8 Likes

nobody saw it coming

8 Likes

Επιτέλους να μπει μια τάξη στην αγορά εργασίας !!!

5 Likes

Πέραν του γελοίου του πράγματος, αλήθεια πόσοι ηλικιωμένοι ζουν μόνοι τους η σε περιοχές που δεν μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς να διανύσουν χιλιόμετρα; Οι τύποι ζουν στον κόσμο τους, ό,τι πιο αποκομμένο από την πραγματικότητα έχει υπάρξει ποτε.

6 Likes

Σχόλιο στο twitter για το χθεσινό debate

Με Καστανίδη, αράζεις, τον αφήνεις να φιλοσοφεί & να ταξιδεύει το μυαλό.
Με Χρηστίδη βγαίνεις μπαρότσαρκα, πας γήπεδο.
Με Γερουλάνο, πας Σπονδή, τον αφήνεις να παραγγείλει.
Με Ανδρουλάκη, τα λέτε, χασμουριέσαι.
Με Λοβέρδο παρακαλάς μη σας δουν μαζί

5 Likes

Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όσους είναι άνω των 60 ετών. Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού έως τις 16 Ιανουαρίου, ειδάλλως θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 100 τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ο τύπος κατέβασε τη μπάλα, έδωσε ασίστ στον εαυτό του & σκόραρε με άγγιχτο.

5 Likes

Δεν είναι ποινή. Θα έλεγα ότι είναι ένα αντίτιμο υγείας.

:rofl:

Αυτά που ζούμε δεν υπάρχουν, γράφεται ιστορία λέμε…

6 Likes