Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

για τους εκατοντάκις τρισεκατομμύρια εκατό οκτακόσιες χιλιάδες fans του Mad Clip

4 Likes

Τι ζούμε ρε μλκες με αυτούς δυο χρόνια τώρα.

5 Likes

Που θα τραγουδούν τα τραγούδια του…τα 10χρονα ίσως.

Γιατί παραπάνω ηλικίες δεν ακούν αυτούς τους σαλτιμπάγκους.

Στάνταρ ο Πέτσας τέτοια μουσική ακούει και τα εννοεί αυτά που λέει

5 Likes
2 Likes

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα μια μικρή ανάλυση από κάποιον που χει άποψη για το θέμα, γιατί δηλώνω άγνοια για το τι έχει γίνει και βλέπω διάφορα φτυάρια από δω και από κεί.

Δεν γνωρίζω περισσότερα (αν υπάρχουν). Απλά θυμάμαι να διαβάζω/ακούω τα παρακάτω πολύ παλιότερα.

Το diss :stuck_out_tongue_winking_eye: δηλαδή που είχε παλιά η (ας την πούμε) ροκ σκηνή του τότε και πιο συγκεκριμένα ο Σιδηρόπουλος και ο Πουλικάκος φώναζαν/έκραζαν πως ήταν η προσωποποίηση του βολέματος στην μεταπολίτευση. (Βλέπε Μίκι Μαους, ζορμπά the freak, της εθνικής συμφιλίωσης).

Ο Πουλικάκος έχει πει ανά καιρούς πολύ σκληρά λόγια, συγκρίνοντας τον ταυτόχρονα με τον Χατζηδάκι, όχι μόνο μουσικά αλλά και για ότι ο δεύτερος δεν εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις.

4 Likes

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της Ντόρας Μπακογιάννη

ΕΛΛΑΔΑ 03.09.2021 16:00

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Απόστολος Ανδρέου

για να γινεται κατι τετοιο,φανταζομαι οτι και καποια αλλη ηταν μεσα,οποτε πανε να το ριξουν μονο στον οδηγο…

3 Likes

Και άλλη να ήταν μέσα τι θα αλλάξει? Οδηγός ηταν, το πολύ αυτή να καθόταν πίσω. Τώρα εάν της έκανε τπτ γλυκες στη μέση του δρόμου είναι άλλο πράγμα λ. Σιγά μην το μάθουμε ποτέ αυτό.

Δε θα άλλαζε κάτι, αλλά η σπουδή να φυγαδεύσουν - εξαφανίσουν τον οδηγό αμέσως μετά το τροχαίο εκεί παραπέμπει.

Τον εχω δει live σε φεστιβαλ της ΚΝΕ ή σε καποια εκδηλωση του ΚΚΕ, δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν, (καλεσμενος απο ξαδερφο, δεν ημουν ποτε σε καμια παραταξη, μην παρεξηγηθω) τα παλια καλα χρονια που ημουν εφηβος και η αριστερα ηταν ακομα κι αυτη καλυτερη απο οτι ειναι τωρα

Απο τις πιο συγκινητικες συναυλιες που εχω δει, ο τυπος απλα εβγαζε συναισθημα με καθε του κυτταρο.

Τις δεξιες εως ακροδεξιες πεποιθησεις σου (δεν εχω καταλαβει ακομα) δυστυχως τις εχουμε καταλαβει απο αρκετες σποντες που εχεις πεταξει, αλλα το να εισαι τοσο ασχετος με ορολογια που να μην ξερεις οτι οι λεξεις “Φασισμος” και “αριστερα” ειναι ενα οξυμωρο σχημα και το ενα αποκλειει το αλλο, δεν το περιμενα. Ή μαλλον λαθος, τελικα δε μου κανει καμια εκπληξη, τωρα που σκεφτομαι λιγο την συνεισφορα σου σε αθλητικη επικαιροτητα.

Κατσε να πω κι εγω μια μαλακια να περασει η ωρα.

“Ο χειροτερος φασισμος ειναι αυτος των οπαδων της Θλιβερπουλ”

2 Likes

Btw εννοουσα οτι τον ειδα απο αποσταση αναπνοης. Ηταν σε μια εκδηλωση προς τιμην των 70ων του γενεθλιων στην Πατρα καπου το 1996-1997, ασχετα αν τοτε ηταν ηδη 71-72, επι ΠΑΣΟΚ οι εορτασμοι κρατουσαν χρονια :stuck_out_tongue:. Ειχε τραγουδησει η χορωδια του Πανεπιστημιου νομιζω και μετα τον ειχα πετυχει καθως εβγαινε απο την αιθιυσα και ειχαμε ανταλλαξει και μια χειραψια θυμαμαι. Ε, ενιωσα νανος :joy:, ο τυπος ηταν ΒΟΥΝΟ ως φυσικη παρουσια και ταυτοχρονα εξεπεμπε κι αυτη την αυρα που λεω. Πιστευω και το παρουσιαστικο του βοηθουσε (πανυψηλος και εποβλητικος), αλλα ειχε κατι υπερφυσικο πανω του.

1 Like

το ότι είναι οδηγός της Ντόρας ακόμα και με τη Ντόρα μέσα, πάλι ένοχος ο οδηγός είναι. Αυτός κρατάει το τιμόνι. εκτός κι αν οδηγούσε άλλος και κουκουλωνεται με αυτόν σαν θύμα

Μα βλακείες λες έτσι και αλλιώς.

Ρε πανε δες Εξετερ - Μιλγουολ να μας πεις για το υπεροχο θεαμα

Και γαμω…

1 Like

4 Likes

Επρεπε να είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα

5 Likes

Νίκος Ανδρουλάκης for the win