Παιδιά μην το αντιμετωπίζετε σαν ένα μεμονωμένο σύνθημα. Είναι μια φράση που ειπώθηκε από ένα συγκεκριμένο άτομο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν είναι κάτι ξεκαρφωτο που σκέφτηκε κάποια και το έκανε σύνθημα.
Μια χαρα τα βλεπω και εκει με την ΕΥΠ…
Οι τύποι είναι ανεκδιήγητοι. Παίζουν μπάλα μόνοι τους, ελέγχουν τα μέσα και καταφέρνουν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να τους πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη.
Επίδοξοι wanna be πολιτικοί gangsters από τα Lidl.
Μην είσαι τοξικός κι εσύ, σε παρακαλώ. Πόση τοξικότητα να αντέξουν οι Άριστοι;
Η άλλη, η κινητή τραγωδία, ζητάει κι αποζημίωση. Νιώθω την ανάγκη να τους ζητήσω συγγνώμη.
Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος είχαν βγει 10 τηλεοπτικά συνεργεία απέξω να τους κάνουν ερωτησεις και παίζει και να είχε γίνει ήδη δικαστήριο. Στην Ουγκάντα της Ευρώπης για διακοπές σε κάνα νησάκι τους κόβω.
Εντωμεταξύ, καλύτερο και πιο ταιριαστό φόντο δε θα μπορούσε να βάλει το βλαμμένο. Μιλάμε για απτή παραδοχή του πόσο μαλάκες είναι. Και νομίζουν πως είναι κι έξυπνοι, τρομάρα τους.
Οχι αλλη αλλη τοξικοτητα, παρακαλω. Ειναι κριμα η Πατριδα να χασει τετοια λαμπερα μυαλα απο την τοξικοτητα σας, θα τους κανετε να αγανακτησουν και να παψουν να ασχολουνται με τη σωτηρια μας.
Δυστυχώς λίγοι εκεί έξω θα καταλάβουν τι έχει συμβεί σήμερα
Εγώ απλά θα επισημάνω το μέγεθος της πράξης , λέγοντας ότι παραιτήθηκε ο ΑΝΙΨΙΟΣ του Πρωθυπουργού , που ήταν και ο Γεν. Γραμματέας του
Ας αναλογιστούμε λίγο τι πρέπει να έχεις κάνει , ώστε να μην μπορεί να σε καλύψει ο Πρωθυπουργός που είναι και ο αδερφός της μάνας σου και τι σιωπηρή αποδοχή είναι αυτή
Ρε μλκες ακόμα και γω που είμαι πολύ απαισιόδοξος για το εκλογικό σώμα αναρωτιέμαι πως θα γίνει να πάρουν πάνω από 20%
Ρε σεις αλήθεια τώρα; πιστεύετε ότι θα πάρουν πάνω από 10%;
Εγω το ξαναλέω, μόνο με νοθεία.
Άστα τσακίδια τα μουνοπανα
Παιδιά μετά τις εκλογές μην ψάχνετε σύννεφα να πέσετε, ε.
Να δω τι θα κανετε που μαλλον θα ξαναβγουν…
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
Edit: Έφτιαξα και μια γρήγορη εικόνα για το τι εφημερίδα πρέπει να διαβάζει ο γαμιέται.
Πάνω από 30%, και οι λόγοι είναι αρκετοί. Πρώτον, υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι. Δεύτερον, ελέγχουν το 90% της ενημέρωσης. Τρίτον, οι αντίπαλοί τους είναι κατώτεροι των περιστάσεων (και ορισμένοι από αυτούς είναι για τον πούτσο). Τέταρτον, πέμπτον, κλπ κλπ.
Μωρέ το ξέρω αλλά έχουν βαλθεί να πείσουν και τους ηλίθιους ότι δεν κάνουν
Ρε σεις αλήθεια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην βγουν και με άνετη διάφορα. Εσείς που λέτε ότι θα τους μαυρίσει ο σοφός λαός μάλλον δεν έχετε καταλάβει ποιοι ψηφίζουν και από πού ενημερώνονται και προφανώς έχετε πολλά χρόνια να ανοίξετε τηλεόραση.