Ο Οικονόμου λέει " *Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες! Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο. Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι πιο κάθετη". Ο Οικονόμου ρε μλκες
Ξέσπασμα Οικονόμου για Μπάλντοκ: «Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες!» (vid) | PLUS by gazzetta
Τον Υπονομου λες;
Έλα μωρέ, δεν παίζει.
Summary
Αν γίνει κι αυτό, θα φύγω από την χώρα.
(Καλύτερα να πεθάνω της πείνας παρά να πεθάνω εξαθλιωμένη.) Ντροπή.
Γι’ αυτό είπαν τίποτα ή θα πέφτουν απ’ τα σύννεφα πάλι?
Άλλα πραγματα θα πουνε οι δημοσιογραφοι, άλλα θα πουνε οι παπαγαλοι οπως ο Υπονομου.
Τους δυσκολεύουν τους καημένους και αναγκάζονταν να τους βγάζουν ανόητους ή να εμφανίζουν θείες από τη Νιγηρία για να βγαίνουν λάδι, όλα ωραία και νοικοκυρεμένα από δω και πέρα
Αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τώρα στη φυλακή θα ήταν πάρα πολλοί, και όχι 2-3 πρώην πολιτικοί, που τελικά τη γλίτωναν…
Κάποιος που δεν μασάει τα λόγια του και μεγάλο ρισπέκτ γενικά:
Λαλαλα λαλαλα.
Balkan GDPR
Χωρίς τέλος τα επικίνδυνα περιστατικά στον σιδηρόδρομο - Συρμός του…
Αναρωτιέμαι μήπως έτσι (εγώ θα έλεγα πολύ χειρότερα) ήταν πριν. Απλά τώρα μετά το άλλο που έγινε στα Τέμπη τα ψάχνουμε περισσότερο κλπ και τα ακούμε στις ειδήσεις. Ομολογώ πως προσωπικά παραδόξως αυτό με καθησυχάζει λίγο!
Μου θυμίζει μια συζήτηση μετά από θεατρική παράσταση που είχα δει για τη βια κατά των γυναικών που το μισό+ κοινό νόμιζε πως τότε γινόταν πολύ περισσότερο σχετικά με παλιότερες δεκαετίες π.χ. τα 80s (!) …επειδή τότε άκουγε συνέχεια για γυναικοκτονίες στις ειδήσεις. Μάλιστα έγινε και mini συζήτηση τύπου “γιατί τώρα ρε παιδιά;;”! Την οποία κανείς δεν σταμάτησε και ομολογώ πως εγώ βαριόμουν να μπω στη διαδικασία γιατί αυτό το κοινό είναι ελαφρά δογματικό με τον ιδιαίτερο τρόπο του. Λογική μηδέν σε τρομακτικό επίπεδο.
Βέβαια μπορεί να μην είναι το ίδιο. Εδώ πιθανώς η κρίση, τα μνημόνια, οι ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις κλπ να μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο και να είμαστε χειρότερα π.χ. από τα 80s-90s-00s …αλλά και πάλι καλύτερα από τη στιγμή που έγινε το περιστατικό στα Τέμπη.
Γενικά δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη να γίνει σύγκριση μεταξύ “πόσο καλύτερα ή χειρότερα είμαστε από πριν 20-30-40” χρόνια και γενικότερα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για σχεδόν κανένα κράτος ώστε ο σιδηρόδρομος να μη δουλεύει άψογα.
Μιλάμε για μια τεχνολογία που στη σύγχρονη μορφή της υπάρχει 200+ χρόνια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το ότι δεν λειτουργούν όλα άψογα και ασφαλή, ο μόνος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι απατεώνες που μας κλέβουν.
Καινούργιο ξενοδοχείο σου λέει μετά.
Καινούργιο ξενοδοχείο σου λέει μετά.
Μπορεί να μοιάζει παράδοξο αλλά από την εμπειρία που έχω δουλεύοντας στον κλάδο ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Τα καινούργια ξενοδοχεία να φοβάσαι, στα παλιά υπάρχουν έμπειροι άνθρωποι που ξέρουν τι θέματα έχουν και τα έχουν βάλει σε σειρά.
Σημειώσεις με τον πρώτο και με τον δεύτερο κανόνα του Kirchhoff, μιλάμε για ντοκουμέντα. Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ, ειλικρινά.
Βέβαια, κάποιος εκεί δεν μελέτησε καλά φυσική και τους έσκασε… θυμίζει την “επιτυχία” εξάρθρωσης της 17Ν επειδή του έσκασε του άκυρου στα χέρια
“Όταν ο Θεός κάνει σχέδια, ο άνθρωπος γελάει”
Κώστας Μπακογιάννης, 6/11/24
Διάβασα ότι ο ΣΚΑΪ τον παρουσίασε και ως “καθηγητή Πανεπιστημίου Βερολίνου”. Μάλλον αυτή η φράση έχει παρόμοια αξία με το “διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ουόσινγκτον” από την ταινία του Τσιώλη “Ασ περιμένουν οι γυναίκες”. Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας πράγματι κατάφερε να πάρει το διδακτορικό του από το φημισμένο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2019. Κατέβαλε άοκνες προσπάθειες την περίοδο κατά την οποία ήταν Περιφερειάρχης Στεράς Ελλάδας, “έτρεχε” την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας και μεγάλωνε τα 4 παιδιά του. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει διοριστεί - ακόμα - καθηγητής σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα του εξωτερικού, οπότε πιθανολογώ ότι το συμπαθές κανάλι του μεγάλου ευεργέτου κυρίου Ιωάννη μάλλον μπερδεύτηκε, όπως μάλλον έγινε και νωρίτερα μέσα στη χρονιά, που μας τον παρουσίαζαν ως “καθηγητή Χάρβαρντ”.
Προσωπικά, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία αυτού του υπέρλαμπρου αστέρα, αυτής της πεφωτισμένης διάνοιας που δεν κατάφερε ούτε καν το σχολείο να τελειώσει στην Ελλάδα και χρειάστηκε να πάει στο εξωτερικό για να καταφέρει να πάρει το απολυτήριο Λυκείου. Μιλάμε για τιτάνα της διανόησης. Η ακαδημαϊκή κοινότητα θα πρέπει να ανάβει καθημερινά πολλές λαμπάδες που κατάφερε να τον κερδίσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εμείς, δε, οι υπήκοοι της Ελλάδας, θα πρέπει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ και να αναθεματίζουμε την τύχη μας που με την απρόσμενη ήττα του στον Δήμο Αθηναίων πέρσι, φαίνεται να ανακόπηκε οριστικά η πορεία του προς την πρωθυπουργία της χώρας. Δε σταθήκαμε τυχεροί, συμπολίτες μου…