Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Πού ακριβώς αναφέρεσαι;

Ανεφερα παραπανω οτι δεν το θεωρω “τιμητικο” οτι δεν βρηκαν την ενηλικη βιζιτα που περιμεναν, αλλα νταξ… ξερουμε τι παιζει.

Ειχα ιδια ερωτηση, παιρνω popcorn.

Ένα πολύ ωραίο comment που είδα πριν λίγο:

Το να πληρώνεις ανθρώπους που επιλέγουν το επάγγελμα της πορνείας αυτοβούλως σε καθιστά όντως πελατη. Όταν μιλάμε για παιδί 12 χρόνων είναι αποκλειστικά και μόνο βιασμός είτε πληρώνεις είτε όχι. Κι αυτοί που το έκαναν δεν είναι πελάτες, είναι παιδοβιαστές. Αυτά τα λίγα τα βασικά για να μην μπερδευόμαστε.

2 Likes

Λάθος, συγγνώμη. Την σύζυγο του σιχάματος εννοούσα.

2 Likes

ΟΚ, εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου, αλλά είπα να το διευκρινήσουμε.

2 Likes

Η σύζυγος είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Μπακογιάννη και την έχει βάλει στο ΔΣ του δημοτικού βρεφοκομείου της Αθήνας, έχει βγει το όνομά της. Πόση ακόμα ειρωνεία…;

2 Likes
1 Like

Εγω παντως το δηλωνω απο τωρα…Ετσι και υπαρξει καποιος που πειραξει την κορη μου ποτε, τον εχω θαψει…Και ας με τρεχουνε μετα στην “Δικαιοσυνη”…

5 Likes

Επειδή δεν έχω διαβάσει λεπτομέρειες για το θέμα… για τους γονείς έχουν πει κάτι; Τουλάχιστον συνένοχοι θα έπρεπε να είναι, δεν γίνεται να μην κατάλαβαν τπτ τόσο καιρό

1 Like

Η επικαιρότητα τρέχει! Πλεύρης εναντίον Πλεύρης :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του, που η δημοκρατία τού επιτρέπει να έχει

Δηλαδή η δημοκρατία μας επιτρέπει να είμαστε Ναζί;;;; Διάβασα καλά ή το άρθρο έχει λάθος;;;
(το έκανα copy paste)

Καλύτερα διάβασε λεπτομέρειες λοιπόν.

Καλά διάβασες, η δημοκρατία σου επιτρέπει να νιώθεις ναζί, να (λες ότι) είσαι ναζί, αλλά όχι να πράττεις ως ναζί.

3 Likes

A ok… Σαν να μου λες ότι η δημοκρατία σου επιτρέπει να νιωθεις παιδεραστής/βιαστής/δολοφόνος, αλλά όχι να πράττεις ως τέτοιος.

Εν μέρη μπορεί να έχεις δίκιο. Οι πράξεις είναι αυτές που σε χαρακτηρίζουν και σε στέλνουν στη δικαιοσύνη και στη φυλακή. Όσο όμως υπάρχουν τέτοιες ιδεολογίες, τόσο μεγαλώνουν οι άμυαλες μάζες και στο τέλος κάποιος θα βρεθεί να κάνει την κακή πράξη . Αποκλείω ο ίδιος ο Πλεύρης να δολοφονήσει κάποιον. Τον θεωρώ όμως το ίδιο επικίνδυνο όσο ένας ναζί δολοφόνος. Και να που βρέθηκε ένας και δολοφόνησε τον Φύσσα. Νομίζω αυτό τα λέει όλα.

Όπως λοιπόν τιμωρείται η χριστοπαναγία (που στο κάτω κάτω δεν βλάπτει και κανέναν) έτσι πρέπει να τιμωρείται και η απλή δήλωση ότι είμαι ναζί ή ο ναζιστικός χαιρετισμός. Βρίζουμε τα θεία και ξεσηκώνονται οι παπάδες. Καιρός να ισχύσει το ίδιο και για τέτοιου είδους ιδεολογίες

Διακρίνω υφάκι… κάθισα και διάβασα πάντως

Όχι κανένα υφάκι, απλά λέω καλό είναι να διαβάζουμε πρώτα, να αξιολογούμε (όσο μπορούμε) και να μην προδικάζουμε (ιδίως αν είμαστε εξωτερικοί παρατηρητές) αν οι γονείς ή οποιοσδήποτε είναι συνένοχος…

1 Like

Το διορθώνω τότε και θα πω ότι δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν μάθουμε πολλά περίεργα αργότερα.

Και τι έγινε που είναι παιδεραστές, τι θέλετε δηλαδή να έρθει ο Τσίπρας?

2 Likes

Βασικά έχει δολοφονήσει ανθρώπους κι αυτός, από τη μέρα που ανέλαβε υπουργός υγείας συνεχίζοντας από τους προηγούμενους.

5 Likes

Ο πατέρας Πλεύρης υπήρξε ποτέ υπουργός;;;

Με τόσους ναζί μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι εννοούσες τον υιό, my bad

1 Like