Ορίστε μας. Στέλνουμε το παιδί στην Ευρώπη και θα μας το πάρουν οι φινλανδές κάρχιες.
Σε άλλα νέα δεν εύχομαι απλά αργό και βασανιστικό θάνατο σε όλο το πλευρόσογο αλλά ευχαρίστως θα έριχνα και ένα περιποιημένο χέσιμο στους τάφους τους. Αν παρεξηγηθεί κανένας κρυφοδημοκράτης στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
Και ο Μακρόν πάντως του ρίχνει λάγνες ματιές
Ταυτοποιήθηκε λένε το καθίκι που πάτησε το γατάκι στην Θεσσαλονίκη. Διδάκτωρ στο ΑΠΘ και συγγραφέας.
Αργό και βασανιστικό θάνατο.
Νεοδημοκράτης και παιδεραστής, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει.
Διαβάζω τις δηλώσεις του Λαφαζάνη το 2019 που αποκαλούσε σκάνδαλο (λινκ με δηλώσεις) το ότι δεν έγινε ο Ρώσικος αγωγός που είχε υπογράψει το ΄15 με την Gazprom (1 χρόνο μετά την Κριμαία). Δεν γέρασε καλά το παραμύθι που πουλούσε τότε. Επίσης respect σε Βερελή που έκανε τη Ρεβυθούσα (o LNG τερματικός μας). Δεν έχω ιδέα αν ζει ακόμη, αλλά αυτό αποδείχτηκε έργο με τεράστια σημασία στην ενεργειακή μας ασφάλεια.
Πόσα χρόνια έχουμε μέχρι το Αζερμπαιτσάν και η Σ. Αραβία να γίνουν κι αυτές κακές?
ΓΤΧΤΚΤΠΤ . Άντε να αναλάβει ο Κούγιας να βγει έξω. Βρείτε άλλους δύο να κατεβάσουν 5αδα all star σε κάνα τουρνουά. Ανώμαλοι και αλαζονες. Μόνο δημόσιο λιθοβολισμό αξίζουν τελικά ορισμενοι.
Κανα λινκ υπαρχει?
Φαινεται σιχαμενος ηδη απο τις φωτογραφιες που βγηκαν στην δημοσιοτητα. Υπανθρωπος. Μακαρι ολα τα μακαρι. Μακαρι να μπορουσαμε να τους βαλουμε σε Αμερικανικες φυλακες κατι τετοιους.
Εντωμεταξύ, ότι το παιδί 12 χρονών δούλευε είναι κάτι που δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν και απ’ότι διαβάζω δεν συνέλαβαν κάποιον γι’ αυτό το λόγο.
Η μάνα του δούλευε ρε νομίζω.
Α, my bad, όπως το διάβασα κατάλαβα πως το παιδί δούλευε στο μαγαζί του.
Η μανα δουλευε αλλα το αρθρο αναφερει οτι και το 12χρονο δουλευε μερικες φορες, με την αδεια της μητερας του. Δε νομιζω οτι ειναι πια τοσο ακραιο να βοηθαει σε μια “φιλικη επιχειρηση”, κι εγω βοηθουσα τους γονεις μου στην δουλεια σε ηλικια 12 χρονων για ενα χαρτζιλικι Ειναι σιγουρα πιο περιεργο να δουλευει το παιδι σε επιχειρηση καποιου αλλου, χωρις την παρουσια της μητερας της… Χαλια η φαση παντως, αηδιαστικη εντελως. Οχι μονο το βιαζε το κοριτσακι ο υπανθρωπος, αλλα την εξεδιδε κιολας σε ενα σωρο κοσμο, και την εβγαζε και βιντεο τα οποια ανεβαζε. Αντε τωρα να εχει οτιδηποτε κοντινο σε φυσιολογικη ζωη αυτο το κοριτσι, ακομα και μετα απο απειρες συνεδριες με ψυχολογο. Καψιμο ζωντανοι σε πλατεια αξιζουν κατι τετοιοι, μετα απο ακρωτηριασμο ολων των δαχτυλων, και λιγα λεω.
Μόνο 14 χρονάκια πήρε στον πιο γελοίο θεσμό της χώρας να καταλήξει κάπου, πολύ ελπιδοφόρο!
Ναι αλλά για τη μαρφίν δε λες τίποτα
Το γεγονός ότι ήρθαν σε επαφή μαζί του για να ΒΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 213 μπάσταρδοι και επειδή δεν έκαναν κάτι δεν μπορείς να τους αγγίξεις είναι κάτι που με ξεπερνάει!!!
Ακουσα το πρωι οτι ταυτοποιησαν πεντε. Ελπιζω να φτασουν στο 213. Οι 10-15 που πηγαν λεει με τη μικρη ειναι για
ή κάτι παρόμοιο. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε τι “πουλουσε” το καθαρμα, αλλα φανταζομαι οτι οι Αρχες γνωριζουν και αναλογως θα αποφασισουν για τα προσωπικα δεδομενα. Αν ολοι αυτοι εψαχναν ανηλικη, ελπιζω σε ιδια ή και χειροτερα με το παραπανω quote. Αν ομως εψαχναν βιζιτα χωρις να ξερουν ηλικια, ειναι αλλο ειδος παρανομιας. Προσωπικη αποψη ειναι οτι και αυτα τα… “πρακτορεια” επρεπε να μην υπαρχουν, αλλα τραβα βρες ακρη το 2022 με το εμποριο λευκης σαρκας.
Τα πλυντήρια έχουν πάρει μπρος και λειτουργούν σε φουλ ισχύ, με τον αρχιξεφτίλα των αρχιξεφτίλων. Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε γιατί είναι συγκεντρωμένο πολύ ξεφτιλίκι στο βίντεο, τον Μπαλάσκα εννοώ.
Διάβασα ότι ορισμένοι κανόνισαν ραντεβού και όταν είδαν από κοντά το παιδί, έφυγαν.
Μπαλάσκα γαμημένε να μη σαπίσεις ποτέ. Ψόχα καργιόλη
Βγάλτε ονόματα και στοιχεία των πάντων ΤΩΡΑ γαμημένοι.
Το σκουπιδι το ξέρουμε, την είδαμε την σκατόφατσα του.
Σύζυγος και τα λοιπά καθάρματα, να τους δούμε όλους.