Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Κάτι χαρούμενο, εορταστικό :

https://www.protothema.gr/politics/article/1323701/loverdos-sta-drams-kai-papandreou-stin-kithara-eftiaxan-bada-kai-lene-ta-kalada/

Άντε να πάνε όλα καλά να τους απολαύσουμε το καλοκαίρι σε κάποιο φεστιβάλ !!!

2 Likes

“Πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό ωστόσο, καθώς στο νοσοκομείο του Πύργου έχουν μεταφερθεί στο παρελθόν και άλλοι «απρόσεκτοι» άνδρες οι οποίοι είχαν την ατυχία να «πέσουν» πάνω σε καρότο ακόμα και σε καρεκλοπόδαρο”

1 Like

Off topic αλλα ποίο μήλο…ο παππούς στην Γαλλία το τερμάτισε

2 Likes

«Ένα μήλο, ένα μάνγκο ή ακόμα και ένα κουτάκι με αφρό ξυρίσματος, έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε ασυνήθιστα αντικείμενα που μπαίνουν εκεί που δεν θα έπρεπε», δήλωσε ένας γιατρός. «Μα, μια οβίδα; Ποτέ!»

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε πόσο πίσω είμαστε από τας Ευρώπας, όπου το μήλο θεωρείται πασέ, ίσως και μπανάλ.
Ενώ μία οβίδα ενδείκνυται για πιο “εκρηκτικές” συγκινήσεις.

1 Like

Αυτό δεν είναι τίποτε, φαντάζεσαι να σου πει τα κάλαντα ο… Μητσοτάκης;;;
Ουτε θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να απέγιναν αυτοί οι ανυποψίαστοι άνθρωποι που άνοιξαν την πόρτα κάποια στιγμή για να τους πει τα κάλαντα ο Επίτιμος ή ο γιος του σε παιδική ηλικία!

1 Like

Καλή χρονιά σε όλους

FlUJ4RpXoAIH-0X

11 Likes

“Δεύτερη Ευκαιρία” λέγεται η μπάντα του Λοβέρδου, όχι “ΠΑΣΟΚ”

party pooper

1 Like

Μηλιώνης ο πιο γαμάτος μαζί με Στάσση.

4 Likes
1 Like

Μουνόπανα ρε πούστη μου…
Λαιμητόμο θέλουν, έλεος πια

1 Like

Λαιμητόμος είναι μια και έξω. Εγώ προτείνω μιας και τους αρέσουν τα καυτά παιχνίδια κάψιμο

2 Likes

Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού ανέβηκε στα social media ως story στο προφίλ ενός από τους δράστες και, όπως αποδείχθηκε, πολλοί επισκέπτες του Διαδικτύου «γέλασαν» με το… κατόρθωμα!

1 Like

Απολυτως λογικα ειναι ολα αυτα οταν οι Ρομα στο συντριπτικο ποσοστο του ελληνικου πληθυσμου δεν θεωρουνται καν ανθρωποι. Ειναι αντελως απενοχοποιημενος ο ρατσισμος εναντιον των Ρομα, εχω μιλησει με πολλους ανθρωπους που αυτοπροσδιοριζονται ως αντιρατσιστες και τσακωνονται για τους προσφυγες και τους μεταναστες πχ, αλλα οταν παει η κουβεντα στους Ρομα ξερνανε ρατσισμο γιατι “με τους γυφτους ειναι αλλιως, αυτοι μονοι τους το επιλεγουν” και λοιπες μαλακιες.

Απολυτως λογικο και επομενο ειναι ολα αυτα και δεν βλεπω γιατι μας σοκαρουν.

5 Likes

Relevant meme

15 Likes
3 Likes

Μονο Lady Gaga, οχι φτηνες κοπιες.

2 Likes

Υπάρχει και η Κατερινα Γκαγκα-κη

Υπάρχει και το μουνί που τους πέταγε όλους αυτούς. Άϊ στο διάολο πια. Η Γκάγκα, ο Πλεύρης και το κακό συναπάντημα, δεν μπορείς να βρεις ένα φάρμακο στο φαρμακείο.

14 Likes

Είναι φτηνά εκεί, οπότε εξάγονται. Τρίβει τα χέρια του ο Τράκης βέβαια, σιγά μην άφηναν στην απέξω τις φαρμακευτικές από το πλιάτσικο προ των εκλογών…

Νομιζω οτι μισουν τους φτωχους και οσους υποφερουν. Δεν εξηγείτε αλλιως

3 Likes