Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

ναι τελωσπαντων το comment ηταν για το link που ειδα με τον Κουλη για την επισκεψη στην Θεσσαλονικη. anyway, τα λογια ειναι φτωχα.

1 Like

Το 80% περίπου, διάβασα. Μιλάμε για τραγικό συμβάν, από όπου κι αν το πιάσεις. Κι εγώ σαν εσένα αισθάνθηκα πάντως, η μαλακία είναι δεδομένα ότι θα γίνει στην Ελλάδα, το θέμα είναι πότε θα σκάσει. Θες Μάτι, θες τώρα αυτό, θες Σάμινα, ό,τι και να σκεφτείς, πάντα τα ίδια πράγματα φταίνε και ποτέ δε φτιάχνουν. Αλί από αυτούς που φύγανε κι από αυτούς που τους κλαίνε.

9 Likes

για καποιο αγνωστο μεχρι τωρα εαν απο τα 2 τρενα αλλαξε γραμμη και επι 12 λεπτα !!! τα 2 τρενα κινουνταν στην ιδια γραμμη χωιρς να παρει χαμπαρι κανεις!

1 Like

Πριν 15 χρονια περιπου ημουν κ εγω σε τρενο απο Θεσσαλονίκη-Αθηνα και εγινε ακριβως το ιδιο στον Αγιο Στεφανο με θυμα τον οδηγό.τιποτα δεν αλλαξε,τοσο καιρο απλα ειμασταν τυχεροι.

3 Likes

Πέρασε αυτό απ’ το twitter μου

2 Likes

Ένα επιτελικο μπουρδέλο που δολοφονεί κόσμο
είμαστε .

9 Likes

Δεν είμαι καλή στα λόγια, ούτε έχω ακόμα πλήρη συνειδησία της ανείπωτης τραγωδίας που έλαβε χώρα, γι’ αυτό χωρίς αχρείαστους συναισθηματισμούς, θα πω αυτό που φωνάζω εδώ και χρόνια: ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ!

8 Likes

Μάλιστα. Τουλάχιστον είχαμε κερδοφορία. Τί να πει κανείς. Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Κλεισμένοι σε ένα γραφείο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το νούμερο κάτω κάτω.

2 Likes

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι πόσες φορές θ’ ακούσουμε ακόμα για τραγωδία στα Τέμπη με θύματα νέους ανθρώπους. Είμαστε στο 2023, υποτίθεται είμαστε μία σύγχρονη χώρα και τελικά από κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις ότι είμαστε ακόμα πίσω από τον ήλιο, οι τελευταίοι της Ευρώπης, και ζούμε από τύχη. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να δουν σοβαρά την ασφάλεια των συγκοινωνιών;

(Κι επειδή κάποιος έγραψε και για τον Χασαπόπουλο, είναι αρχι-λέρα και το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία. Ούτε με το θάνατο τόσων ανθρώπων δεν το βουλώνει).

1 Like

Εδώ έχεις εφαρμογή που βλέπεις που είναι το φαγητό που παρήγγειλες και η εταιρία δεν έχει εφαρμογή για να βλέπει τα τρένα της. Ελεοοοοςςςς

Ειχα κατεβει Ελλαδα ολη την προηγουμενη βδομαδα για ενα οικογενειακο θεμα ( εχασα την μητερα μου ) . Εκτος οτι ειχαμε φτασει σε σημειο να μας ζητανε βησμα για να γινει η κηδεια( γιατι ηταν σε λιστα αναμονης ) και διαφορα αλλα τραγικα που δεν ειναι της παρουσης . Ειχα μια κουβεντα με τον αδερφο μου , για πιο λογο καπιος να μεγαλωνει οικογενεια σε αυτη τη χωρα, και μου ελεγε ελα δεν ειναι ολα τοσο χαλια εδω… Και βλεπωντας τι εγινε παλι δεν εχω λογια… Θλιψη ειδικα οταν ακους , οτι οι ποιο πολλοι ηταν και νεοι ανθρωποι…

11 Likes

συλλυπητήρια :cry:

4 Likes

η μιση σελιδα του bbc ειναι για το δυστηχημα. πελατες που εχω και ειναι στην Αγγλια ολοι ειναι σοκαρισμενοι απο το γεγονος και δεν μπορουν να πιστεψουν πως μπορει να γινει κατι τετοιο.

1 Like

will-smith

3 Likes

ελα να παιρνουν και αλλοι σειρα

2 Likes

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το δημοσίευμα, αλλά αυτό που έγινε κατ’αναλογία είναι το εξής:

Δεν υπάρχει ο (κεντρικός) πύργος ελέγχου, τα radar στα αεροπλάνα είναι εγκατεστημένα αλλά δεν λειτουργούν, οι πιλότοι έχουν δορυφορικό τηλέφωνο για να συννενοούνται με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τη θέση των αεροπλάνων από τις επικοινωνίες με τους πιλότους, και αφού όλα αυτά δουλεύουν έτσι, βάζουν σε αυτή τη θέση (απίστευτης με βάση όλα αυτά που μαθαίνουμε σήμερα) ευθύνης με μηδαμινή εκπαίδευση, ένα κατά πάσα πιθανότατα άσχετο βύσμα που πληρώνεται από κάποιο επίσης άσχετο υπουργείο.

Κερασάκι στην τούρτα:

3 Likes

4 Likes

Πουλο

1 Like

Πριν κανένα μήνα δεν ήταν που κάναμε μαθήματα ψηφιοποίησης του κράτους στους Ιάπωνες; Αντί να πάρουμε κανένα μάθημα από την χώρα με το, πιθανότατα καλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο στον κόσμο, είχαμε την έπαρση να κάνουμε και τους δασκάλους.

2 Likes