Και η σαπιλα απλα δεν σταματαει …
Το κουταλ… εεε, το μαχαιρι θα φτασει στο κοκκαλο.
Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο…αρκετών
η εθνική μας παρθένα είναι αυτή;
Λυσσάξτε τσαούσες
Μετά τον Πρετεντέρη και τα άλλα αρδάκια, ξεφύτρωσε κι αυτός! Το νούμερο 108 είναι τελικά πολύ τιμητικό για τη χώρα μας.
Οκ καμμένο αλλά
Τηλεπερσονα εξωγήινος που έγινε εργο Σαίξπηρ?
ΑΜΛ ΕΤ
Τι κάνανε ρε τα γουρούνια στο κέντρο της Αθήνας πάλι? Άρωμα δημοκρατίας αρκεί να μην βρίζουν το Λουδοβίκο?
Βλέπω απο βιντεάκια όλον αυτόν τον εμετό που παρελαύνει ολη μερα στα κανάλια και χαίρομαι που δεν έχω τηλεόραση στο σπιτι μου τα τελευταία 8 χρόνια.
Εν τω μεταξύ βγήκε σημερα ο ηγετης μετά από 5 μέρες να ζητήσει συγγνώμη ενώ την 1η μερα μιλαγε μόνο για ανθρώπινο λάθος. Από που να το πιάσεις.
Μακάρι να γινεται να το φτασουν οι συγγενεις στα διεθνη δικαστηρια και να πληρωσουν ολοι οι υπευθυνοι απο το 2000 και μετα
Ηταν όμως μία γενναία “συγγνώμη” με CAPS LOCK.
Αμαν πια αχάριστοι άνθρωποι, δεν παίρνει μεγαλύτερο φοντ στο σύμπαν του Τσακεμπερκ.
Ολη μερα η κυβέρνηση εργάζεται να μετασχηματίσει τα τρένα.
Θα ζητήσει λέει βοήθεια και από “φίλιες χώρες” (!?!?).
(Καλά αυτός δεν έλεγε πρόσφατα ότι κάνουμε και εξαγωγή τεχνογνωσίας? μέχρι και στους Ιάπωνες έκανε μάθημα).
Ο πάτος δεν έχει πάτο . The bottomless pit που έλεγε και ο Lovecraft.
Μάλλον στο σύμπαν του Κθούλου έχουμε εγκλωβιστεί.
Αν την πληρώσει κανένας γράψτε μου βέβαια, αλλά μια διαδήλωση γίνεται και αμέσως ΜΑΤ να μην χαλάσει η μανέστρα
Αν μη τι άλλο ορισμένοι “αμετανόητοι” που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τον ευρωπαϊκό-ΝΑΤΟϊκό προσανατολισμό της χώρας εξακολουθούν να χαλούν την εικόνα μας διεθνώς. Αν μη τι άλλο, ορδές τουριστών επιθυμούν να έλθουν στην χώρα μας (και να δοκιμάσουν και τα τρένα μας).
Ετοιμαστείτε για μπάνιο στη σκάφη
Βρε λες να γίνουμε όλοι αναρχοάπλυτοι?