Ανέβηκε όμως
Η ιδια η χωρα τελικα σε κανει σα να παιζεις το πραγματικο survivor…
Δεν υπήρξε ποτέ εποχή όσο ζω που η χώρα να ήταν τόσο υπό διάλυση όσο την τελευταία 4ετια
https://mobile.twitter.com/A_Diamakaris
Ο αγαπημενος μου λογαριασμος αυτη την περιοδο. Αριστο τρολ.
Στην αρχή που εμφανίστηκε ούτε που κατάλαβα ότι είναι τρολ. Είναι πολύ δυνατό account.
Κύριος με Μ κεφαλαίο χαχαχαχ
Τι έγινε ρε παιδιά;
Τα γνωστά χαρτζηλικωμενα κωλόπαιδα της περιοχής.
Φαίνεσαι γνώστης
επειδή του φωνάζανε για τα μνημόνια που υπέγραψε για κάποιο λόγο μου βρωμάει.
Εγώ γελάω όταν λέει για την Παρτίδα μας και ο καλύτερος με διαφθορά.
Μπουχαχαχαχα να περάσουν και από δημοτικά να πιάσουν κανένα τσογλανο που φλεξαρει τάπες Πόκεμον
Πλας σφαλιάρες και από το μ€)()& που τους πέταγε. Νομίζω τελειώσαμε με τους σκατανθρωπους προς το παρον…
Εγώ δεν το πιστεύω. Καταρχάς, υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι ανάμεσά μας. Κατά δεύτερον, οι συγκεκριμένοι ελέγχουν περίπου το 90% της ενημέρωσης και αυτό είναι βασική διαφορά με τον Τραμπ και τον Μπολσονάρο, τα καθεστώτα δηλαδή που θαυμάζουν. Ο Τραμπ έχασε στο νήμα και ο Μπολσονάρο έχασε όχι πολύ εύκολα, ευτυχώς ύστερα από μόνο μία θητεία. Τέλος, η εναλλακτικές απολύτως δικαιολογημένα δεν ενθουσιάζουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο. Είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει στις εκλογές, αν με ρωτάς. Καθένας, πολιτικοί και πολίτες, θα βρεθεί προ των ευθυνών του.
ασχετο αλλα ειδατε οτι ο trump υποσχεται ιπταμενα αυτοκινητα αν βγει;
Και ιπτάμενους γαϊδάρους θα υποσχεθεί.
Το μόνο που με κάνει να πιστεύω ότι τελείωσαν είναι η - προσδοκώμενη - κινητοποίηση των νέων έως 25 ετών, ένα μέρος του εκλογικού σώματος όπου παραδοσιακά παρατηρείται η χαμηλότερη συμμετοχή. Αυτό και το γεγονός ότι ο μέσος κυρ-Παντελης (Σορρυ Ε, δεν τον βάφτισα εγω έτσι τον μέσο νοικοκυραίο) έχει χίλια σκατα πάνω του αλλά ίσως μπροστά στο θάνατο και στον ξεκάθαρο δόλο να αλλάξει - προσωρινά έστω - πορεία…
Όσο για τις εναλλακτικές, συμφωνώ απολύτως. Απλά, από αυτούς που τα γαμάνε όλα με σχέδιο, προτιμώ τους άλλους που ενδέχεται να τα γαμησουν από ανικανότητα. Και δεν αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ-Κινχαχαχαχαχαχα
Πολλοί από αυτούς τους νέους που λες, αν γίνουν Ιούλιο οι δεύτερες εκλογές, δεν θα μπορούν να πάνε να ψηφίσουν επειδή θα λείπουν σεζόν στα νησιά. Ξέρει τι κάνει ο Κούλης.
Επίσης, μπορεί οι εναλλακτικές να μην ενθουσιάζουν (μην ξεχνάμε βέβαια ότι είμαστε προτεκτοράτο και υπόλογοι στην ΕΕ) αλλά είναι πολύ προτιμότερη μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας από τη μητσοτακική δυστοπία που ζούμε τώρα.
Οτιδήποτε θα είναι καλύτερο από το να σε κυβερνάνε για άλλα τέσσερα χρόνια Κούλης, Βορίδης, Άδωνις, Πλεύρης, Κεραμέως. Θα ξεσαλώσουν τελείως αυτοί αν τους βγάλει αυτοδύναμους ξανά ο λαός.
Κυριακή 12/3 στο Σύνταγμα
Όλοι αύριο στο συλλαλητήριο!
Εντυπωσιακή είναι η δράση της ΕΛ. ΑΣ όταν πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο…
Σαπίλας συνέχεια…