Εγώ την είδα τη συνέντευξη πάντως, πέρα από κάποια σημεία που έχασα όταν πήγα για κατούρημα και κοκακόλα.
Τον ρωτάει κάποια στιγμή ο μαν “Ο Τσίπρας είπε πως έδωσε τη σύμβαση (που ο Μητσοτάκης κάθε φορά που αναφερόταν έβαζε μπροστά και το περιβόητη) στο 70κάτι % και σε 4 χρόνια πήγε στο 75κάτι %, τι ισχύει?”
Για να απαντήσει “κοιτάχτε, θέλετε να μπερδέψουμε τους πολίτες με ποσοστά και όλα αυτά?” που σημαίνει πως μάλλον λένε ψέμματα γι’ άλλη μια φορά.
Γενικά, σε όλη τη συνέντευξη, είπε πάρα πολλές φορές για τους πολίτες και ότι δε θα καταλάβουμε, θα κουραστούμε, είναι άχαρο να μιλάνε για τέτοια πράγματα κλπ, όταν δεν ήξερε τι να απαντήσει, και αυτό ήταν το highlight, πόσο χάπατα ή ηλίθιους θεωρεί αυτούς που θέλει να τον ψηφίσουν
Sefflix…Τρέμετε Netflix,HBO & DISNEY+ και λοιπές πλατφόρμες-γατάκια για τον παράδεισο της κωμωδίας που δημιουργήθηκε !!!
Όσο για ΕΡΤflix δεν έχω να πω τίποτα…Θα δείτε που θα παρακαλάει το Sefflix να την εξαγοράσει !!!
Νομίζω ότι ο εν λόγω γυμνοσάλιαγκας απλα κρατάει ακόμα τα προσχήματα με το να συνεχίζει το λιβανιστήρι στην κυβέρνηση προκειμένου να μην βγάζει μάτι η αλλαγή ροτας του ναρκοπλοιου
Δεν ξερω τι μερος του λογου ειναι αυτος ο Μπαλασκας, και με βαση τα συμφραζομενα που βλεπω σε αυτο το τοπικ μαλλον ειναι για απειρο ξυλο, πισσα, πουπουλα και ολα τα συναφη, αλλα η δηλωση του για την μεθοδο που χρησιμοποιουσε το καθαρμα δεν εχει κατι λαθος.