Κάτσε να δούμε και το γιο του
Πως ξεκίνησε αυτό το έπος με τον Μπακογιάννη;;
Κλαίω όλο το πρωί από τα γέλια…
Έχει λέει ακούσει όλο το δίσκο της Φαιστού
Σιγά μην ξέρει και “τα σμυρνέικα τραγούδια ποιος σου τα 'μαθε”
Αυξάνεται όμως η πιθανότητα να έχει πάει και στο Συμπόσιο του Πλάτωνα ή να έχει στολίσει τον Επιτάφιο του Περικλή.
Εγώ πέθανα όταν διάβασα αυτό:
Cult24
12 m ·
Ο Κώστας Μπακογιάννης θα ξεκινήσει ανασκαφές στη Λεωφόρο για να έρθει στο φως ο «Τάφος του Ινδού».
“Ο Κώστας Μπακογιάννης ξέρει πόσο κάνει επτά επί Θήβας”
Ο Αδωνις ειπε οτι στηριζει τον πρωην υπουργο Καραμανλη σε φαση νορμαλ πραγματα μετα απο 3 μηνες αυτο που εγινε στα τεμπη και ολα κομπλε.
Ηθελα να ξερα αν θα μπορουσε να το πει ανετα λιγες μερες μετα το δυστηχημα
Βεβαια ολα μια χαρα ολα ξεχαστηκαν
ποιος θα μου λυσει την απορια για το πωσ κατσικωθηκε το σαπισμενο γεματο ηλιθιουσ κωλοσωγο στην Ελλαδα εδω και 60 χρονια?
Ο γενάρχης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του Κωνσταντίνου (1845–1898), ο λεγόμενος γερο-Κωστής ή Γεροκωστής,[4] νυμφεύθηκε την Κατίγκω (Αικατερίνη) Βενιζέλου, αδερφή του Ελευθερίου Βενιζέλου, μέσω της οποίας η οικογένεια Μητσοτάκη συνδέθηκε συγγενικά με την οικογένεια Βενιζέλου.
Πήρε ο κώστας την κατίγκω και τους τρώμε στη μάπα 100 χρόνια τώρα
Γαμησε δηλαδη ο κωστας τη κατιγκω και μαζι 4 γενιες ελληνων
Τσίπρας: “Έχουμε καταλάβει τα λάθη μας, δώστε μας την ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το δικό μας πρόγραμμα”
Κατρούγκαλος:
Ο Μπακογιάννης δεν ξέρει πόσο κάνει επτά επί τρία, σιγά μην ξέρει πόσο κάνει επτά επί Θήβας.
Κατρούγκαλε πόσα κιλά βλάκας είσαι αγόρι μου…
Για χαφιέ τον κόβω τον ΚΚΕτρούγκαλο.
Τις προσωπικές απόψεις σε τέτοια ζητήματα τις συζητάνε στα όργανα του κόμματος και όχι στα κοινωνικά δίκτυα.
Αν ήταν στο ΚΚΕ θα τον είχαν διαγράψει ήδη
Τον πέταξαν έξω απ’ τα ψηφοδέλτια.
Διακαναλική συνέντευξη κόμματος με ονομασία Κ.Ο.Τ.Ε.Σ αυτή τη στιγμή…
Kαι Ο Τράκης Είναι Σύριζα
Έχω συνάδελφο που θα ψηφίσει κότες. Καλή επιλογή.