Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Τελεια, οσο λιγοτερα λογια εχεις τοσο το καλυτερο.

18 Likes

Αυτό θα έπρεπε να ισχύει για πολλούς εδώ μέσα

:clown_face:

Όποιος το λέει είναι

2 Likes

Καθρεφτακι, το παταω και το φτυνω

3 Likes

Ο πρωτομυριστής πρωτοκλαστής

2 Likes

bostonflesh συγνώμη που σε προλαβαίνω
Μητσοτάκης: Η Δανάη Μπάρκα τον έβαλε να δοκιμάσει ντολμαδάκια - ‘Η μάνα μου τα έκανε με κιμά’ (news247.gr)
Μαρίκα Μητσοτάκη:
Το παιδί μου είναι βιολογικά ηλίθιος, ο λαός θα αποφασίσει πόσο είναι αυτός

1 Like

Για πιο πραγμα ακριβως? Οτι ενας ανθρωπος οπως μεγαλωνει θα μπορει να αποφασισει για την σεξουαλικοτητα του ?

6 Likes

Μάλλον εσύ δεν έβλεπες γεωργίου

6 Likes

Περιμένω να λάβω έγκριση από την επιτροπή του forum για να εκφραστώ.

Να εκφραστεις ελευθερα αλλα να περιμενεις και διαλογο και σχολια πανω στις αποψεις σου… Ακομα δεν εχω καταλαβει αληθεια για πιο λογο δεν εχεις λογια… :slight_smile:

1 Like

Η λέξη διάλογος είναι ανέκδοτο εδώ μέσα.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει και ότι πιστεύει στο παιδί του αρκεί να μη μας ζαλίζει τις μπάλες με woke παπάτζες. Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό το πανηγύρι με δήθεν woke απόψεις και δήθεν woke κινήματα τα οποία το μόνο που καταφέρνουν είναι να διχάζουν και να σπέρνουν τοξικότητα. Δεν έχω πρόβλημα με την ελέυθερη έκφραση τέτοιων ιδεών (έχω και φίλους gay), αλλά έχω πρόβλημα με το τρόπο που επιβάλλονται τέτοιες απόψεις και το πως περνάνε ύπουλα τα μηνύματά τους

Μαν ζεις στην ελλάδα, μια χώρα τόσο συντηριτική που θα βγάλει στο κοινοβούλιο τη νίκη και την ανηψιά του παστίτσιου και σε ενοχλεί αλήθεια η ελεύθερη διακίνηση " τέτοιων" ιδεών? Εγώ τουλάχιστον προτιμώ το παιδί μου να έχει τέτοια ερεθίσματα παρά να γνωρίζει για τον κρίνο και το ρήτορα - πολιτικό αναλυτή γεωργίου

1 Like

Πως? Τι? Γιατι?

2 Likes

Ρε μαν, δεν είναι θέμα συντηρητικότητας. Χαλάρωσε. Μια χαρά είναι όλες οι απόψεις και αποδεκτές.

Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις. Έχω πρόβλήμα με τον ύπουλο τρόπο που επιβάλλονται.

Και επίσης ξεκόλλα με τον Γεωργίου. Πάει, πέθανε.

Ξέρεις τι μου θυμίζουν τα λεγομενά σου?
Ναι μεν αλλά…(π.χ. να υπάρχουν gay αλλά μακριά από τον κώλο μας)

3 Likes

Μισό λεπτό ρε μαν. Σόρρυ κιόλας. Έχω δύο φίλους gay, ο ένας μάλιστα είναι στενός οικογενειακός φίλος. Ο άλλος απλά γνωστός. Ξέρω από πρώτο χέρι τις απόψεις τους.

Δεν απαγορεύονται οι gay, και κανείς δεν τους απαγόρεψε. Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω. Σόρρυ κιόλας.

Τι πάει να πει αυτό? Η ευαίσθητη αρσενική σου πλευρά απειλείται από το ότι η Συνατσάκη θα αφήσει την κόρη της να επιλέξει πως θα νιώθει στην εφηβεία της? Ποιος σου επέβαλε κάποια άποψη? Εσύ αν έχεις παιδιά (ελπίζω όχι) μπορείς να τα μεγαλώσεις όπως θέλεις. Μάλλον εσύ θέλεις να επιβάλεις σε κάθε Συνατσάκη πώς να μεγαλώσει το παιδί της, και σε ενοχλεί το ότι πλέον σου έχουν κόψει τον αέρα του να νομίζεις ότι μπορείς να λες στους άλλους τι να κάνουν.

10 Likes

Καλά δε σε ανάγκασε κανείς να πάρεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς πάντως. Το ύπουλο gay δεν κολλάει

2 Likes

Εσύ μην μου μιλάς . Βασικά στο απαγορεύω. Όσο για το πόσα παιδιά έχω και για το γεγονός ότι ελπίζεις να μην έχω, σου δίνω την ευκαιρία να ανασκευάσεις και να το πάρεις πίσω.

Κατά τ΄άλλα αυτό θα είναι το τελευταίο μήνημα που σου γράφω.