Πάντως η κουβέντα μας δεν είναι οι gay. Από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα.
… των δυο αυτών πολύ συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι τυγχάνουν να είναι gay. Σωστά;
Κατά την όχι και τόσο ταπεινή μου άποψη, το να είναι gay κάποιος δεν αρκεί σε καμία των περιπτώσεων για τον τοποθετήσει κάποιος άλλος σε κάποιο ψυχοκοινωνικό cluster. Ομοίως για τους straight κοκ. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι π.χ. οπαδικό κίνημα. Που και εκεί πάλι, θέλεις ικανό δείγμα, δυο άτομα ισον κανένα.
Όπως εσύ έχεις την ελευθερία να αποφασίσεις αν θα πάρεις ή όχι, έτσι θέλει να κάνει και η Συνατσάκη για το παιδί της.
Για δώσε την απάντηση στο υποθετικό σενάριο που το παιδί σου θα σου πει “μπαμπά γεννήθηκα ως Χ/Υ φύλο και θα το αλλάξω”, και θα διαπιστώσουμε πως μάλλον εσένα δε σου αρέσει η ελεύθερη επιλογή.
Κατά τ’άλλα καθόλου ύπουλα δε γίνεται τίποτα, η Συνατσάκη βγήκε και το είπε δημόσια σε μια συνέντευξη.
Ωραία γράφει το avatar μου σε dark mode! Του τσατ-μάστερ από την άλλη ίσα που φαίνεται
Και εσενα δεν σου απαγορεψε κανεις λες μαλακιες. Κριτικη σε αυτες τις μαλακιες θα δεχτεις. Ασε τα κλασσικα alt-right για τις ελευθεριες του λογου και τις “επιτροπες” εξω λοιπον, δεν περναει αυτο το παραμυθακι.
Κουβεντα σοβαρη (λολ) δεν εχω καμια διαθεση να κανω. Φιλικα παντα, διαβασε λιγο και ξεκαθαρισε την διαφορα του Βιολογικου φυλου (sex) με το Κοινωνικο (gender) στο κεφαλι σου και μετα το κουβεντιαζουμε.
Ο μόνος λόγος που είμαστε εκτός θέματος, είναι γιατί τα έχεις μπλέξει. fiy, ενώ μίλαγες για βιολογικό/κοινωνικό φύλο, ανέφερες του gay και μετά λες ότι δεν ξεκίνησε από τους gay η κουβέντα
Τα ιδια λενε ολοι μωρε. Τα ιδια και ο Τσιαρτας που ουρλιαζε για την αναγνωριση ταυτοτητας φυλου και ελεγε για τους ανωμαλους που θα βαλουν τα παιδια μας να κανουν εγχειρηση αλλαγης φυλου. Η δεν εχουν μπει ΚΑΝ στον κοπο να καταλαβουν γιατι μιλανε η ξερουν και το διαστρεβλωνουν σκοπιμα, το ιδιο αποτελεσμα θα μου πεις
Ελπίζω να βγάλει κανα βιντεάκι το Luben με αυτό. Κάτι σε φάση “Ντολμαδάκια 3.0”.
Παρεμπιπτόντως η Δανάη Μπάρκα έχει φάει πολύ μπούλινγκ από διάφορους χοντροφοβικούς εκεί έξω.
Πνευματικος ονομα και πραγμα ε…Εχει να πεσει πολυ καταντια σε αυτη τη χωρα… ο πατος δεν τελειωνει…
Και γιατρος, ονομα και πραγμα.
Εδώ και το ηχητικό
Ναι να τραβήξουμε γραμμές δε λέω, αλλά με ρέγουλα γιατί στο τέλος η μυτούλα θα ματώνει αβερτα
Βάρος για μας γιατρέ είναι να αναπνέουμε τον ίδιο αέρα με σένα. Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε…
Ερχόνται οι ξένοι και μας παίρνουν τα ασθενοφόρα