Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Μπαα δεν θα το λεγα…

1 Like

Ευκολα άμα έβλεπαν τον Terry Χατζιεριεμια

Eλλάδα 3.0

6 Likes

πάλι καλά υπάρχει και το λούμπεν να κάνει το πετσόκομμα που δεν κάνουν τα “σοβαρά” και μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια

8 Likes

Ορίστε για να μην παραπονιέσαι

6 Likes

Ερώτηση χαζή: Ρε μαλακες υπάρχει περίπτωση αυτά που λέει να είναι αλήθεια?
Νδ= Μαφια?

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρουμπέτης ήταν πληρωμένος δολοφόνος με υψηλές διασυνδέσεις.

Μάλλον σχεδίαζε (μαζί με τον κουνιάδο) τη δολοφονία γνωστού ανθρώπου της νύχτας ο οποίος τους πρόλαβε και τους εκτέλεσε πριν τον εκτελέσουν.

υγ: φάση έχει ο Τέρρυ :sweat_smile:

Τι έγινε ρε παιδιά, ένα δίωρο έχω να μπω και ποστάρουμε/συμπαθάμε φασισταριά τώρα;

3 Likes

Δες ποιος ποστάρει και γουστάρει και θα καταλάβεις

1 Like

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, θα πω μόνο ότι δεν θυμάμαι ούτε τον Boston ούτε τον LedZep να έχουν φασίζοντα/φασιστικό λόγο εδώ μέσα. Ακόμη κι αν διαφωνώ πολύ μαζί τους και σε πολλά στις συζητήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς, συμπάθεια στον Τέρρυ δεν θα μάντευα και εκπλήσσομαι αρνητικά.

Τρομερη λογικη αμα ποσταρεις ενα βιντεο του Τερρυ εισαι φασιστας. Μπραβο ρε δημοκρατες

Συμβολαια θανάτου εκανε ο Ρουμπετης

Πασοκ ρε μούτρο που λέγανε και οι πατρινοί

Το να δίνεις χώρο στη συζήτηση να ακουστεί ένας φασίστας είναι προβληματικό. Το να σχολιάζεις ως άξια λόγου αυτά που λέει ένας φασίστας είναι προβληματικό. Το platforming είναι πάντα ένα θέμα, και τα κλικ που κερδίζει ένα σκουπίδι που το ποστάρουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε. Ειδικά ένα σκουπίδι που κάνει καριέρα με θεωρίες συνωμοσίας και ακορδεξιό οχετό, που φιλοξενεί τον Κασιδιάρη σε podcast. Μην ξεχάσουμε να μιλήσουμε για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, ε

Φασίστα πάντως, δεν σε είπε κανένας. Την κίνηση έθιξα, ως παράδοξη

3 Likes

Είμαι 100% σίγουρος πως όποιον άνθρωπο ρωτήσεις και σου πει πως το να μη δίνεις χώρο στη συζήτηση να ακουστεί ένας φασίστας είναι ακόμα πιο προβληματικό από το να δίνεις, δεν ξέρει ποιος είναι ο Τέρυ, ούτε τι καριέρα έχει κάνει, ούτε ποιος κάνει podcast με τον Κασιδιάρη

Τον Τέρρυ θυμάμαι που μου τον είχε πετάξει το youtube την εποχή που είχαν γίνει οι εκλογές στην Αμερική. Δεν τον ήξερα καθόλου. Είχα δει τότε κάποια στιγμιότυπα από τα βίντεο του, στα οποία προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο ότι είχε γίνει νοθεία εναντίον του Τραμπ.

Μου είχε φανεί λίγο γραφικός, λίγο αστείος, λίγο ιδιόρρυθμος (ο τρόπος που χτυπιόταν κάθε φορά στην αρχή του βίντεο όταν επαναλάμβανε Smaaaash the like button). Αυτό εννοώ έχει φάση.

Kαι τον Παναγιώτη Μήλα έχω δει στιγμιότυπα από τα βίντεό του παρ’ όλο που δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα σκυλιά, ούτε τα τατουάζ, ούτε οι μηχανές. Δεν σημαίνει ότι όταν χαζεύεις ένα βίντεο στο youtube ασπάζεσαι και τις απόψεις του κάθε youtuber. Ο οποίος Μήλας είχε φέρει και τον Άδωνι μια φορά σπίτι του να του πάρει συνέντευξη στο θέμα του πώς θα προωθήσουν τη φιλοζωία και να φτιάξουν αστυνομία ζώων.

image

3 Likes

πωωωωωωωωωωωωωω μ’ έκαψες ε χαχαχαχα

1 Like

Πως ακριβώς βρήκες τον προβληματισμο σου. Που ακριβώς είδες την συμπάθεια στον Terry’s και απογοητευτικές κιόλας… Λες και ένα βίντεο που ανεβάζω σημαίνει ότι συμπαθώ τον Terry. Δεν ήξερα να παρω άδεια άλλη φορά. Σοβαρευτείτε μαλακες.

Ξαναλέω, είναι θέμα platforming, και όταν ποστάρεις βίντεο του τύπου και γράφεις “υπάρχει περίπτωση αυτά που λέει να είναι αλήθεια;” (τύπου, να τον ακούσουμε ποτέ δεν ξέρεις), ε πώς να το κάνουμε, δίνεις βήμα.

Στον Boston, ο οποίος απάντησε κιόλας στο τι εννοούσε. Σε δύο άτομα αναφέρθηκα. Αν το να δίνεις βήμα σε φασιστοειδή είναι πολιτικό πρόβλημα, αυτό που παρεξηγιέσαι κιόλας ενώ μάλιστα σε υπερασπίστηκα ότι δεν περίμενα από εσένα να repostάρεις βίντεο, είναι πρόβλημα αντίληψης. Θα αρχίσω να ανεβάζω κι εγώ podcast Κασιδιάρη, θα λέω “βρε παιδιά λέτε;”, και μετά θα ειρωνεύομαι τη δημοκρατικότητα των άλλων.

Ποια άδεια, επίσης; Το να σου ασκείται κριτική για αυτά που ανεβάζεις είναι άλλο από το να ζητάς άδεια, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε, ε;

1 Like