Εντωμεταξυ εγω δεν ειχα ιδεα ποιος ειναι ο Τερρυ Χατζηπαπαρας ή πως τον λενε τελος παντων, και δεν υπηρχε περιπτωση να ανοιξω ποτε το βιντεο του LedZep γιατι το preview μου φανηκε αθλιο και εντελως μη ενδιαφερον.
Τελικα ομως μετα τα πρωτα 2-3 μηνυματα που ακολουθησαν απο Manosorff ανοιξα να δω το πρωτο μισο λεπτο απο περιεργεια. Η ελληνικη σημαια στην αρχη του βιντεο ισως και να ειναι ενδεικτικη ενος φασισταριου οντως, αλλα μαλλον ακομα ενας απο τους παμπολλους alt right σκουπιδιαρηδες ειναι, οπως και να χει, το αποτελεσμα ηταν οτι εγω του εδωσα το κλικ στην πλατφορμα του λογω του Manos
Αυτοί που τους αφήνουν να πνιγούν, κηρύσσουν από πάνω 3μερο εθνικό πένθος. Το σκεφτήκατε καλά ρε; Αφού δεν ψόφησε κανείς Έλληνας. Πάει πίσω και το ντημπέητ. Κωλοκατάσταση Τατιάνα μου.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το λιμενικό, και κατ’ επέκταση η υπηρεσιακή κυβέρνηση, δηλαδή η απερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, άφησαν τους ανθρώπους να πνιγούν. Με τον πιο κυνικό τρόπο. Για να μην χάσουν ακροδεξια ψηφαλακια. Για να μην τους κόψουν κομμάτι οι ρωσόφιλοι τράγοι και τα εθνικόφρονα κουτσαβάκια του Μπογδανου.
Και έχουν μετά και το απίστευτο θράσος να κηρύσσουν τη χώρα σε 3ημερο πένθος, μόνο και μόνο για να μην τους κρεμάσουν κουδούνια. Λες και με τις παπάντζες αυτές θα αναδυθούν ζωντανοί τόσοι άνθρωποι από τον βυθό η θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβεί τέτοια ανθρωπιστική τραγωδία.
Σιχάματα. Ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο είδος με σας, σκατοψυχα ρομπότ. Να ψοφήσετε πάνω στις χρυσές και πολυαγαπημένες σας καρέκλες. Ασπόνδυλα.
Το 3μερο πένθος το κόλλησε με σκ να πάει να κάνει μπάνια, σε αυτά καλός είναι.
επίσης δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης στα κανάλια διότι θα χάσει τα ψηφαλακια, αν και πλέον με όσα βλέπω και διαβάζω εάν έλεγε θα τους πνίξουμε στις 25 του μήνα ίσως κέρδιζε τις ψήφους του Βελόπουλου.
Το έγραφα από παλιά ότι το protagon είναι σιχαμένο (Νοέμβριος 2020).
Διάβασα κι αυτό πριν λίγο. Δεν το βάζω όλο.
Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτίλα για ένα μέσο ενημέρωσης. Τρεις από τους βασικούς «αρθρογράφους» του PROTAGON, από εκείνους που χύνουν δηλητήριο με κάθε ευκαιρία εναντίον της Αριστεράς, κυρίως κατά του Τσίπρα αλλά και κατά του Βαρουφάκη φυσικά, ενίοτε και κατά του Ανδρουλάκη, αλλά πάντα (πάντα όμως) υμνώντας τον Μητσοτάκη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ πρόσωπα.
Unpopular opinion μάλλον, αλλά προσωπικά δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό το πράγμα. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να γράφουν με alias ή εντελώς ανώνυμα για πολλούς λόγους. Ο πιο σημαντικός είναι πως το κείμενο και το άρθρο μετράει, και όχι ποιος το γράφει. Τώρα, οποίος παίρνει στα σοβαρά το protagon φέρνει σε sounds like a you problem.
Επίσης το να γίνεται εύκολα η ταυτοποίηση δημοσιογράφων είναι πρόβλημα για να αποκαλύπτονται ιστορίες (εδώ στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια βγάζανε στα κανάλια προστατευόμενους μάρτυρες…) και λουκούμι για πράγματα σαν το παρακάτω.
Το πρόβλημα δηλαδή δε θα είναι στους πολλούς τσάτσους που χαρτζιλικώνονται, αλλά σε αυτούς που πάνε να κάνουν κανονικά έλεγχο.
το να γράφει κάποιος με ψευδώνυμο, είναι θεμιτό. Το να δημιουργούνται βίρτσουαλ συντάκτες για να αναπαράγουν τα νον πειπερ του μαξίμου, είναι κάτι άλλο.
δε μπορώ να κρατήσω το μέτρο όταν ενθουσιάζομαι με κάτι
Ναι, αλλά δεν κάνει και καμιά διαφορά στο τέλος αυτό, χωρίς να λέω πως δεν είναι πρόβλημα. Λέω πως αν πάμε προς τα εκεί (δλδ να είναι ενυπόγραφα), τότε ο κάθε Κουκάκης (που θυμίζω ότι τον παρακολουθούσαν γιατί κοίταγε την Πειραιώς) θα είναι αυτόματα στόχος. Μπορείς να κόψεις το χέρι σου ότι κάποιος δημοσιογράφος ήθελε να δημοσιεύσει κάτι, και προτού καν πάει να το γράψει να τον βρήκαν και να του είπαν θα σε καταστρέψουμε? Είναι σίγουρο πως έχει γίνει άπειρες φορές.
Και μπορεί στην Ελλάδα να μη λειτουργεί καμία Αρχή ή η δικαιοσύνη, σε άλλες χώρες η δυνατότητα να κάνουν δημοσιογραφία για να ελέγχουν την εξουσία πρέπει να βοηθάει η ανωνυμία.
Αυτό ίσως είναι αρχή ακράτειας μπάρμπα, ορίστε έτσι γίνεται σωστά
Βρε νουμπά, καταλαβαίνω πως τα δάχτυλά μου είναι εντυπωσιακά όμορφα, αλλά κοίτα και λίγο τη γενικότερη εικόνα. Κανείς δεν υποστήριξε πως η ανωνυμία οφείλει να καταργηθεί και πως δεν αποτελεί ενίοτε ισχυρό όπλο στη φαρέτρα της δημοσιογραφίας που στοχεύει να ελέγξει την εξουσία.