Αθλητική επικαιρότητα

Σκατόψυχοι άγγλοι μια ζωή.

Τους γλεντάει ο θεούλης Λίνεκερ:

2 Likes

Για μένα το πιο πετυχημένο:

Ας μη γενικεύουμε. Άλλο η Sun του Murdoch και οι λοιπές σκανδαλοθηρικές, άλλο οι Άγγλοι γενικά.
Μην ξεχνάμε ότι η Sun ακόμα και για το Χιλσμπορο δεν έχει ψελλίσει ούτε συγνώμη.

4 Likes

R.I.P. στον απολυτο ποδοσφαιριστη, στον ισως καλυτερο ολων των εποχων, καποιοι λιγοι τον πλησιαζουν αλλα νομιζω οτι αυτος ειναι ο καλυτερος ολων. Το ισως το γραφω γιατι δεν εχει τελειωσει ακομα την καριερα του ο Λιονελ Μεσι στον οποιο εχω μεγαλη αδυναμια.

Ο Μαραντονα ηταν ενας πραγματικος καλλιτεχνης, αυτα που εκανε με την μπαλα στα ποδια ηταν αδιανοητα, ενω σαν χαρακτηρας ηταν αληθινος, ντομπρος, αντιδραστικος σε καθε μορφη εξουσιας, επαναστατης… Αλλα απο την αλλη ειχε αυτη την σκοτεινη πλευρα που τον εκανε να ειναι αυτοκαταστροφικος και δρουσε παντα με το συναισθημα και το παθος της στιγμης και οχι με την λογικη. Δεν τον εζησα live λογω ηλικιας αλλα απο μικρος ακουγα απειρες ιστοριες απο τους μεγαλυτερος και εχω παρακολουθησει αμετρητες ωρες απο μικρο παιδακι σε βιντεο τα κατορθωματα του. Δυστυχως αυτη η χρονια μας πηρε και αυτον απο κοντα μας και τωρα προβαρει την φανελα με το Νο. 10 στην ομαδα του παραδεισου.

R.I.P. ΘΕΕ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

R.I.P. PIPE DE ORO

R.I.P. DIEGO ARMANDO MARADONA

7 Likes

Αυτός ο τραγελαφικός τύπος που λέγεται Αντώνης Πανούτσος (δυστυχώς κάποτε τον άκουγα ενίοτε στον ΣΠΟΡ FM) έγραψε ένα άρθρο στο σιχαμένο έντυπο protagon (που αλλού θα μπορούσε να γράψει εδώ που τα λέμε) και μεταξύ άλλων γράφει τα εξής:

> Οι λαϊκοί ήρωες πρέπει να πιστεύει ο κόσμος ότι νοιάζονται. Ο Πελέ στηρίζει έξι ανθρωπιστικές οργανώσεις και ο Μαραντόνα έχει παίξει ένα ματς για φιλανθρωπικούς σκοπούς το 1984. Οι πιθανότητες του Πελέ να γίνει λαϊκός ήρωας είναι όσες και του Στουρνάρα.

Ότι έγραψε ένα άρθρο για το Μαραντόνα και κατάφερε να μπλέξει μέσα το Στουρνάρα (υπονοώντας ότι είναι ένας πολύ γαμάτος Διοικητής που δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται το έργο του :joy: ) με ξεπερνάει πραγματικά.

1 Like

Σταθερά εμετικός ο Πανούτσος.

1 Like

Ο Πανουτσος ειναι κλασσικο σιχαμα. Απο την αλλη ολη αυτη η απαξιωση στον Πελε ειναι απιστευτα αδικη, τεσπα μεγαλη κουβεντα και κακη ωρα.

1 Like

Mας στοίχειωσες τα παιδικά μας χρόνια ρε τεράστιε

2 Likes

Ωραία ρε μπετόβλακα Πανούτσε (όχι εσύ Boston) , να το πάμε αναλογικά όπως γουστάρεις; Ας το πάμε:

Ο Πελέ είναι 80 χρονών και ζωντανός
Ο Ντιέγκο ήταν 60 χρονών και πέθανε (πιθανώς να είχε το χρόνο να κάνει κι άλλες φιλανθρωπίες, αλλά δεν πρόκαμε. Πέθανε)
Ο Πελέ αποθέωσε για ακόμα μια φορά το αντίπαλο δέος του
Πάνε και γαμήσου τώρα καραφλοσκώληκα που το μόνο trademark σου τόσα χρόνια είναι ν αργείς στην εκπομπή επειδή δεν βρίσκεις να παρκάρεις. Νισάφι ρε βλάκα, ε βλάκα

Μιας και μιλάμε για Α.Ρ.Δ.

Θα υπάρχουν και αρκετοί που τα διαβάζουν στα σοβαρά κάτι τέτοια, είμαι σίγουρος.

Καιρό είχα να με εξοργίσει τόσο πολύ κάποιο άρθρο όσο αυτό το έκτρωμα του liberal. Τόσο κόμπλεξ και τέτοια μικροπρέπεια δύσκολα συναντάς. Θα ευχόμουν καλόν ΟΑΕΔ αλλά το χαρτζιλικάκι είναι ήδη εξασφαλισμένο υποθέτω. Για λύπηση τέτοια ανθρωπάκια που δεν δείχνουν έστω στοιχειώδη σεβασμό και έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.

300 χιλιαρικακια απ’τη λίστα Πέτσα

2 Likes

Λίγο μυαλό θέλει.

edit: Εφημερίδες αντίστοιχου μεγέθους (ειρωνία) με τον Πούλιντζερ τιτάνα Liberal είχαν τέτοια πρωτοσέλιδα πάντως:

image

Και τέλος, για να το κλείσω, αν μου έλεγε κανείς, στο 2020, δείξε μου μια φωτογραφία για να καταλάβω τι ήταν αυτός ο άνθρωπος για τους Αργεντινούς και τους ποδοσφαιρόφιλους, μάλλον θα έδειχνα αυτή, που με συγκίνησε μπορώ να πω:

6 Likes

Εδώ βγήκε να πει την παπάρια της για τον Μαραντόνα η Πυργιωτη. Η Πυργιωτη μλκ που ανάθεμα με εάν έχει ιδέα από το αραουτ

1 Like
1 Like

Σοκαριστικό…

1 Like

Το halo τον έσωσε. Το 2015 ο Bianchi την ίδια σύγκρουση είχε περίπου και πέθανε και μετά μπήκε το halo

Επειδή είμαι άσχετος, τι είναι το halo ?

Σαν καμπίνα σκέψου γύρω από τον οδηγό αλλά δίχως τζάμια

Summary

5 Likes