Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Και θα προσθέσω το πρωινο newsletter των NY Times:

Αν είχα ποτέ την τιμή να γράψω στους ΝΥΤ, θα έγραφα σε αυτό το newsletter “The equality of the seas”. Κατανοώ όμως τι ακριβώς εννοεί η συντάκτρια.

4 Likes

Αν κάποιος έχει όρεξη

1 Like

Την αλήθεια; Μπέσα;

<<Στα αρχίδια μου, ρε μαλακιστήρι, κάνε ό,τι θες. Στο είπα 1 εκατομμύριο φορές, μόνο δολοφόνος, βιαστής, ρατσιστής και μαλάκας να μην γίνεις.>>

Συγγνώμη, ρε αγόρι μου @nnnkkk , νόμιζα ότι κουόταρα τον @Hunter1978 , οπότε η απάντησή μου πήγαινε σ’ εκείνον.

1 Like

https://www.reddit.com/r/GreeceTravel/comments/14ey0by/eclipse_hotel_mykonos_scam_alert/

Παναγιες μόνο αν είναι αλήθεια
(Που εννοείται πιστεύω ότι άνετα θα μπορούσε)

1 Like

Δλδ πάει κάποιος και κάθεται στο μαγαζί, βλέπει τις τιμές αυτές στον κατάλογο, παραγγέλνει, τρώει και μετά τις ανεβάζει στα σόσιαλ για να κάνει ντόρο;
ή
κάθεται βλέποντας άλλες τιμές, τρώει και μετά του σκάει η κεραμίδα;
ή
κάθεται χωρίς να δει καθόλου τιμές με το σκεπτικό “νταξ ακριβά θα είναι αλλά τόχω” και σκάει πάλι η κεραμίδα;

3 Likes

Ήθελε να πιει 1λιτρο μπύρα.
Ας πρόσεχε ο μεθύστακας.

1 Like

Σόρι, αλλά αν διαβάσεις το post, δε συνέβη τίποτε από αυτά τα 3 σενάρια που λεε

1 Like

Απέφυγε να απαντήσει διαβάζω σχετικά με την τιμή, στα καλαμάρια έγραφε 19€ ενώ τελικά δεν ήταν έτσι κλπ κλπ… έχει μερικά από αυτά που έγραψα βλέπω. Σόρρυ είμαι κάθετος σε αυτό, η μου λες τις τιμές όταν σε ρωτάω η φεύγω. Αν με αναγκάζεις να παραγγείλω χωρίς να θέλω, φεύγω. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα μου φαίνεται πολύ εύκολο να σηκωθώ και να φύγω και να μη δώσω ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε αυτά τα τριμπούρδελα

1 Like

ειδα ενα αλλο που λεει τους προσφεραν ψαρι 26€ και οταν ηρθε ο λογαριασμος εγραφε 26€ το γραμμαριο, συνολικος λογαριασμος 1600€ :crazy_face:

1 Like

Εσύ είσαι Έλληνας και υποψιασμένος. Το συγκεκριμένο μαγαζί (ή οποιοδήποτε μαγαζί έχει εξαπατήσει τουρίστες τα τελευταία 10-30-50 χρόνια) βασίζεται σε τέτοια τεχνάσματα και στην ντροπή και την έλλειψη πρωτοβουλίας του τουρίστα, όπως και στο ότι θα είναι ανυποψίαστος. Αν δεν δούλευε τίποτα από αυτά, δε θα είχαμε και απάτες.

Σορρι, αλλά προσωπικά ακόμα κι αν μιλάμε για τον πιο αφελή άνθρωπο στον κόσμο δεν πρόκειται να αφήσω ούτε υπόνοια δικού του σφάλματος. 100% της ευθύνης στο μαγαζί που ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

ΥΓ. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο τρίτο ενδεχόμενο που έγραψες

5 Likes

Για να μην παρεξηγηθώ δεν μου φταίει σε τπτ όποιος την πατάει. Έχεις δίκιο, δεν είναι όλοι υποψιασμένοι δυστυχώς. Εννοείται αυτά τα κωλομάγαζα το έχουν κάνει επιστήμη ΓΜΤΧΤΣ
Περισσότερο μίλησαν τα νεύρα μου, δεν μου φταίει σε τπτ ο πελάτης

3 Likes

Μακάρι οικονομική καταστροφή και αφανισμός σε αυτά τα σιχαμενα μαγαζιά της

3 Likes

Οι Ναζι, το κασιδιαρέικο 4-6%. Και μάλλον μπαίνουν και οι χριστιανοταλιμπάν.
Καληνύχτα.

11 Likes

Καλή τύχη παίδες.
Σε όσους ψήφισαν ΝΔ και καλά μαρατα.

9 Likes

7-8 χρόνια απλώς κρύβονταν οι φασίστες και βρήκαν ξανά έδαφος

Προσωπικά, και απολογουμαι ενώπιον σας , πίστεψα τότε ότι δεν υπάρχουν 450.000 φασίστες στην Ελλάδα και έφαγα το παραμύθι ότι ήταν ψήφοι θυμού και έκαναν λάθος κλπ μαλακίες

Απλά κρύβονταν όπως θα ξανά κρυφτούν αλλά ζημιά γίνεται …

13 Likes

Μπαίνει ένας φασίστας, ένας ναζιστής, ένας νεοναζιστής και ένας χριστιανοταλιμπάν στη Βουλή

10 Likes

Συνέχισε το ανέκδοτο ντε

3 Likes

Αυτά είναι χωρίς τη Νέα Δημοκρατία ε?

4 Likes

Ναι εξτρα…

1 Like
3 Likes