Και θα προσθέσω το πρωινο newsletter των NY Times:
Αν είχα ποτέ την τιμή να γράψω στους ΝΥΤ, θα έγραφα σε αυτό το newsletter “The equality of the seas”. Κατανοώ όμως τι ακριβώς εννοεί η συντάκτρια.
Και θα προσθέσω το πρωινο newsletter των NY Times:
Αν είχα ποτέ την τιμή να γράψω στους ΝΥΤ, θα έγραφα σε αυτό το newsletter “The equality of the seas”. Κατανοώ όμως τι ακριβώς εννοεί η συντάκτρια.
Αν κάποιος έχει όρεξη
Την αλήθεια; Μπέσα;
<<Στα αρχίδια μου, ρε μαλακιστήρι, κάνε ό,τι θες. Στο είπα 1 εκατομμύριο φορές, μόνο δολοφόνος, βιαστής, ρατσιστής και μαλάκας να μην γίνεις.>>
Συγγνώμη, ρε αγόρι μου @nnnkkk , νόμιζα ότι κουόταρα τον @Hunter1978 , οπότε η απάντησή μου πήγαινε σ’ εκείνον.
https://www.reddit.com/r/GreeceTravel/comments/14ey0by/eclipse_hotel_mykonos_scam_alert/
Παναγιες μόνο αν είναι αλήθεια
(Που εννοείται πιστεύω ότι άνετα θα μπορούσε)
Δλδ πάει κάποιος και κάθεται στο μαγαζί, βλέπει τις τιμές αυτές στον κατάλογο, παραγγέλνει, τρώει και μετά τις ανεβάζει στα σόσιαλ για να κάνει ντόρο;
ή
κάθεται βλέποντας άλλες τιμές, τρώει και μετά του σκάει η κεραμίδα;
ή
κάθεται χωρίς να δει καθόλου τιμές με το σκεπτικό “νταξ ακριβά θα είναι αλλά τόχω” και σκάει πάλι η κεραμίδα;
Ήθελε να πιει 1λιτρο μπύρα.
Ας πρόσεχε ο μεθύστακας.
Σόρι, αλλά αν διαβάσεις το post, δε συνέβη τίποτε από αυτά τα 3 σενάρια που λεε
Απέφυγε να απαντήσει διαβάζω σχετικά με την τιμή, στα καλαμάρια έγραφε 19€ ενώ τελικά δεν ήταν έτσι κλπ κλπ… έχει μερικά από αυτά που έγραψα βλέπω. Σόρρυ είμαι κάθετος σε αυτό, η μου λες τις τιμές όταν σε ρωτάω η φεύγω. Αν με αναγκάζεις να παραγγείλω χωρίς να θέλω, φεύγω. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα μου φαίνεται πολύ εύκολο να σηκωθώ και να φύγω και να μη δώσω ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε αυτά τα τριμπούρδελα
ειδα ενα αλλο που λεει τους προσφεραν ψαρι 26€ και οταν ηρθε ο λογαριασμος εγραφε 26€ το γραμμαριο, συνολικος λογαριασμος 1600€
Εσύ είσαι Έλληνας και υποψιασμένος. Το συγκεκριμένο μαγαζί (ή οποιοδήποτε μαγαζί έχει εξαπατήσει τουρίστες τα τελευταία 10-30-50 χρόνια) βασίζεται σε τέτοια τεχνάσματα και στην ντροπή και την έλλειψη πρωτοβουλίας του τουρίστα, όπως και στο ότι θα είναι ανυποψίαστος. Αν δεν δούλευε τίποτα από αυτά, δε θα είχαμε και απάτες.
Σορρι, αλλά προσωπικά ακόμα κι αν μιλάμε για τον πιο αφελή άνθρωπο στον κόσμο δεν πρόκειται να αφήσω ούτε υπόνοια δικού του σφάλματος. 100% της ευθύνης στο μαγαζί που ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
ΥΓ. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο τρίτο ενδεχόμενο που έγραψες
Για να μην παρεξηγηθώ δεν μου φταίει σε τπτ όποιος την πατάει. Έχεις δίκιο, δεν είναι όλοι υποψιασμένοι δυστυχώς. Εννοείται αυτά τα κωλομάγαζα το έχουν κάνει επιστήμη ΓΜΤΧΤΣ
Περισσότερο μίλησαν τα νεύρα μου, δεν μου φταίει σε τπτ ο πελάτης
Μακάρι οικονομική καταστροφή και αφανισμός σε αυτά τα σιχαμενα μαγαζιά της
Οι Ναζι, το κασιδιαρέικο 4-6%. Και μάλλον μπαίνουν και οι χριστιανοταλιμπάν.
Καληνύχτα.
Καλή τύχη παίδες.
Σε όσους ψήφισαν ΝΔ και καλά μαρατα.
7-8 χρόνια απλώς κρύβονταν οι φασίστες και βρήκαν ξανά έδαφος
Προσωπικά, και απολογουμαι ενώπιον σας , πίστεψα τότε ότι δεν υπάρχουν 450.000 φασίστες στην Ελλάδα και έφαγα το παραμύθι ότι ήταν ψήφοι θυμού και έκαναν λάθος κλπ μαλακίες
Απλά κρύβονταν όπως θα ξανά κρυφτούν αλλά ζημιά γίνεται …
Μπαίνει ένας φασίστας, ένας ναζιστής, ένας νεοναζιστής και ένας χριστιανοταλιμπάν στη Βουλή
Συνέχισε το ανέκδοτο ντε
Αυτά είναι χωρίς τη Νέα Δημοκρατία ε?
Ναι εξτρα…