Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Έννοια σου και η τρομπονοβεντουζα έρχεται. Απλά όχι από εμάς , αλλά για εμάς

6 Likes

Δικατευθυντήρια τρομπονοβεντούζα?
Sounds like a busy τετραετία ^ ^

Ούτε πλάκα έχουν, η γραφικότητά τους σπάει κάκαλα.
Να μας κάνουν κάτι δεν μπορούν, ούτε τους παίρνει αυτή τη στιγμή, αλλά ούτε πρόκειται να μας διασκεδάσουν. Το μόνο που επιθυμώ διά ημάς είναι να αρχίσει να ξυπνάει ο κόσμος και να μην τους αφήσει περισσότερο χώρο να αλωνίζουν, δεν θα μου έκανε, όμως, καμία εντύπωση αν έβλεπα τα ποσοστά τους να διπλασιάζονται στις επόμενες εκλογές. Δυστυχώς, αποδείξαμε για ακόμα μία φορά πόσο βαθιά συντηρητική κοινωνία είμαστε. Και δεν θα αλλάξουμε, αλλά πλέον, ολοένα και περισσότερο, θα κερδίζουν έδαφος και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε να ασφυκτιούμε από τη δυσοσμία τους.

3 Likes

Ακριβώς.

1 Like

Συνεχίζουμε όπως το αφήσαμε και ακόμα χειρότερα, ας μην έχουν να φάνε, ας τους πάρουν τα σπίτια, ας πληρώνουν 700€ ενοίκιο, ας πληρώνουν για να σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, ας πληρώνουν φόρους για να εκπαιδεύουν γιατρούς και αυτοί να φέυγουν σε ξένες χώρες, ας κάνουν τσιμπούκια για ένα χιλιάρικο μισθό, ας τους έχουν είλωτες ή ανάποδα να γκρινιάζουν ότι δίνουν 1400€ και δε βρίσκουν προσωπικό στα νησιά και αναγκάζονται να φέρνουν Πακιστανούς, ας πληρώνουν 500€ εκκαθαριστικό το καρτέλ της ενέργειας είτε με ρήτρα είτε με φόρους, 40% η ΝΔ και 10% οι πυροβολημένοι/φασίστες.

Δε με απασχολεί καθόλου τι θα πάθουν, το αξίζουν και ακόμα χειρότερα.

5 Likes

Το κακό είναι πως αυτά τα παθαίνουμε όλοι ! Πραγματικά δε ξέρω που θα πάει…Και όσο διαβάζω για Υπουργείο Εργασίας Άδωνις, Υπουργείο Οικονομικών Χατζηδάκης κλπ τρομάζω…

3 Likes

Και Χρυσοχοΐδης στο υγείας; :rofl:

1 Like

Κοιτα να δεις τι πολιτική καριέρα μπορεί να φτιάξει κάποιος μόνο και μόνο επειδή ένας halfwit τρομοκράτης τσιγκουνεύτηκε και χρησιμοποίησε ένα ρολόι κινεζια

4 Likes

Δεν εχω επαφη με καποιον (τυπου) “Σπαρτιατη”, αλλα εχω την εντυπωση οτι για ολα οσα ανεφερες αυξηθηκε το ποσοστο των φασιστοειδων. Βλεπουν οτι δεν αλλαζει κατι προς το καλυτερο για αυτους και ψηφιζουν συνειδητα ο,τι ακραιο υπαρχει, με την ελπιδα να κανουν οι “κασιδιαρεοι” οσα εκεινοι δεν μπορουν να κανουν. Να βαρεσουν κανεναν δλδ.

Και απο μια εντελως μπουμεριστικη και παλιακη σκοπια, βλεπω οτι 9.2% των νεων ψηφισαν Σπαρτα, που κατα τη γνωμη μου σημαινει πως 1/10 ζει για να πουλαει τσαμπουκαδες, να νομιζει απο την οικογενεια του οτι ολα λυνονται με τα χερια και οτι εγω ειμαι πιο μαγκας απο ολους τους αλλους. Νεοι που σε μια δυσκολη κοινωνια, αποφασισαν να μπουν σε “ομαδες” πασης φυσεως και μερικες ηταν ακροδεξιες.
Μπορει παλι να νευριαζω ολο και περισσοτερο οταν διαβαζω τις ειδησεις της ημερας και να λεω μεγαλες μλκς.

4 Likes

Πιθανότατα μέχρι και τα “Μητσοτάκη γαμιέσαι” δυνάμωσαν την ακροδεξιά (ελπίζω τώρα να μαζέψω λιγότερη μουρμούρα από όταν το είχα γράψει πρόπερσι). Η συνθηματολογία χουλιγκάνου ισχυροποιεί τους ουρακοτάγκους και φιμώνει όσους έχουν κάτι να πουν.

Σε κάθε περίπτωση περιμένω να διαβάσω έρευνα του τι ψήφισαν τον Μάιο αυτοί οι 240’000 που τώρα ψήφισαν Σπαρτιάτες. Αν μάζεψαν τις ψήφους γιατί χρησιμοποίησαν τα στοιχεία επικοινωνίας που είχε συλλέξει η Χ.Α. τότε ίσως πρέπει να επέμβει η ΠτΔ/δικαιοσύνη

1 Like

Ναι, ίσως η ΠτΔ πρέπει να επέμβει χαϊδεύοντας τη γάτα της.

10 Likes

Casual sexism? Ή είναι reference που δεν έπιασα;

Τη γατα ειπε, οχι το “γατακι”.

Αυτη ειναι μια εικονα που θα προτιμουσα να μην την εχω κανει στο κεφαλι μου. Ευχαριστω Καρβου.

2 Likes

Reference στο πιο άβουλο πολιτικό πλάσμα που έχουμε αυτή τη στιγμή σε έτσι κι αλλιώς άβουλο πολιτικό ρόλο, η οποία έχει αφήσει εποχή με τη δημόσια εικόνα της, η οποία περισσότερο αφορά στις γάτες της, και λιγότερο στο τι - κοτσάνα - λέει όταν ανοίγει (αν ανοίγει) το στόμα της

Εδώ χαρακτηριστικό σκίτσο του - αγαπημένου - Τάσου Αναστασίου, για την περίοδο της υποχρεωτικής σίτισης του Κουφοντίνα, που εξηγεί και την ατάκα του Παντελή

3 Likes

Ούτε εγώ αλλά δεν υπάρχει μόνο ένα στερεότυπο για γυναίκες και γάτες. Σε κάθε περίπτωση το να μην περιμένουμε από τον/ την εκάστοτε πολιτικό ηγέτη να προστατέψει τα κεκτημένα, είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Δεν ξέρω πως να απαντήσω στην εκτίμηση “πως η πτΔ θα χαϊδεύει τη γάτα της” έτσι και της ζητηθεί να μη νομιμοποιήσει παράνομες ενέργειες καταδικασμένων ποινικών.

Η Καλυψω ειναι διασημο κατοικιδιο. Πιο διασημο κι απο την ιδια την ιδιοκτητρια της, ισως.

Να φανταστώ ότι αυτό αναφέρεται μόνο στην μεταπολεμική περίοδο :")

Μπράβο στον Γκλέτσο :clap: !!

Επιτέλους ένας άνθρωπος με τσαγανό έβαλε το Γεωργιάδη στη θέση του. Μέχρι τώρα ο Σύριζα πήγαινε στα κανάλια με κάτι απολογούμενους και φοβικούς τύπους οι οποίοι ήταν βούτυρο στο ψωμί του Άδωνι.

Και ο σαλτιμπάγκος ακροδεξιός τηλεπωλητής νανογιλέκων έβγαινε μάγκας στα μάτια των οπαδών του. Χτες βράδυ όμως τον δίκασε ο Γκλέτσος!

Όπως τα λέει η Κατερίνα P. :black_heart:

6 Likes

Not my problem.

Όπως λες και αργότερα, στους νέους πήραν το μεγαλύτερο ποσοστό, μακάρι 10ωρα για 25€ + tips και καμιά προοπτική στη ζωή τους, καλά να πάθουν

2 Likes

Μωρε καλα λες not my problem, αλλα μπορει να γινει our problem ανα πασα στιγμη, οπως εγραψε κι ο volbeat.

Αλλα ενταξει, περισσοτερο σαν παρατηρηση το εγραψα, για να δω δλδ αν υπαρχει παρομοια αποψη ή ειμαι σε αλλο μηκος κυμματος.

2 Likes