Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Για πού με το καλό;

1 Like

Καναδά δεν σκεφτόταν;

Κάπου που το γρασίδι είναι πιο πράσινο

2 Likes

Άρα όχι Καναδά με τόσες φωτιές.

6 Likes

Το πράσινο χαρακτηρίζει το χρώμα, όχι την ποσότητα

1 Like

Ιρλανδιάρα λοιπόν

4 Likes

Απ΄ότι φαίνεται, όπου νάναι θα μείνει μηδενική ποσότητα απ’ αυτό το χρώμα.

Πράσινο = ΠΑΣΟΚ = Ελλάδα, άρα καταλήγουμε εκεί που ξεκίνησε ο @Primordial_hordes

11 Likes

Στην Ελλάδα σίγουρα

1 Like

Να το διευρύνω εγώ
Πράσινο = ΠΑΣΟΚ = Ελλάδα = Ήλιος
Πράσινος Ήλιος
Δικό σας

6 Likes
Καλημέρα Ήλιε... Καλημέρα!

5 Likes

Σ’ όσους και να πάω τόπους, ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους…

5 Likes

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βγάλει μπροστά τα νέα του στελέχη, και προχωρήσει με αρχηγό την Έφη Αχτσιόγλου, μπορεί να πάει πολύ καλά στις ευρωεκλογές (δημοτικές έτσι και αλλιώς είναι ανύπαρκτος) και να ξαναμιλήσει από βάση ισχυρής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ και να ήθελε δε μπορεί να παίξει το ρόλο σωστά πλέον.Τα μισά στελέχη του είτε κουβαλάνε αμαρτίες του παρελθόντος είτε παρακολουθούνται και προφανώς δεν έχουν την ελευθερία-ανεξαρτησία να κάνουν σοβαρή πολιτική.Το ότι έχει και άψογες σχέσεις με τις 10-15 οικογένειες (και τους παρατρεχάμενους τους) που ουσιαστικά κυβερνούν την χώρα και δεν πρόκειται ποτέ να σπάσει αυγά με αυτές (ο ΣΡΖ με τα λάθη του, τουλάχιστον προσπάθησε ειδικά στα ΜΜΕ - ο Ανδρέας παλιότερα το είχε κάνει μέχρι ένα σημείο) είναι και αυτό ένα θέμα, αλλά δεν φαίνεται να απασχολεί και κανέναν οπότε…

3 Likes

Εγω παντω τον πηρα απο το 2012 και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο.

2 Likes

Εμ βέβαια βρε παιδάκι μου, τώρα που μου τα κανες λιανα , όλα τα πιασα, τα κατάλαβα όλα

FB_IMG_1688195903023

13 Likes

Ira Katsouda

12 λ. ·

Λίγο πιο στα βαθιά να βάζαν τον σερβιτόρο από την Ροδο να σερβίρει και θα ερχόταν το λιμενικό να του κάνει pushback

6 Likes

Lol, έλιωσα.

Μας έχουν πεθάνει φέτος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό με τις φωτιές.

On topic

Επίσης, βλέπω τέτοια νέα και γελάω με τα χάλια όσων φωνάζουν που δεν πάνε να δουλέψουν σεζόν κτλ. Κλασική νοοτροπία ξενοδόχου. Ανσφαλιστα, μαύρα καν12 ώρες δουλειά στην καλύτερη.

Θα επέμβει ο εισαγγελέας όμως σύμφωνα με το άρθρο και η επιθεώρηση εργασίας…
Τον υπουργό ξέχασα, α ναι ο νανογιλεκος που πήγαινε με τον άλλον και τους εκβίασε τι να ψηφίσουν.
Προβλέπεται αυτός με το ατύχημα να φταίει κιόλας, δηλαδή ότι ο ίδιος ήθελε μαύρα κτλ.

Ελλαδαρα ρε

4 Likes

Από το '19 τουλάχιστον θυμάμαι να προβλέπεται πρόστιμο και στους υπαλλήλους που δουλεύουν μαύρα

1 Like

Παίζει να μην ήξερε ότι δουλεύει μαύρα μέχρι το ατύχημα, τουλάχιστον κάτι τέτοιο διάβασα

1 Like

Επειδή είδα παραπάνω κάτι σχόλια για ΠΑΣΟΚ.

Θα φανεί σε λίγο καιρό αν άξιζε να ψηφίσει κανείς ΠΑΣΟΚ ως κάτι καλύτερο από το Μητσοτάκη. Εννοώ ότι αν γίνουν ουρά της ΝΔ για αλλαγή του Συντάγματος, τότε προφανώς δεν άξιζε. Τα ίδια σκατά.

Αν όμως δεν δώσουν τους βουλευτές τους στο Μητσοτάκη για να αλλάξει το Σύνταγμα, τότε ναι άξιζε. Πάντως το πρώτο δείγμα γραφής ότι άδειασαν τον Χάρη Καστανίδη δεν είναι θετικό. Είδωμεν…

υγ: ο σερβιτόρος δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να μπαίνει μέσα στη θάλασσα για να σερβίρει γιατί παίρνει καλά τιπς!

1 Like