Εκπληκτικό σχέδιο κατάσβεσης μπράβο σε όλους.Το πλάνο είναι λέμε στον κόσμο να φύγει ώστε να μην έχουμε νεκρούς σαν τους άλλους στο Μάτι, και αφήνουμε τα πάντα να καίγονται μέχρι να φτάσει θάλασσα και να σβήσει, ή να σταματήσει να φυσάει τέλος πάντων.
Να πούμε ότι το ένα μέτωπο ξεκίνησε από Βοιωτία και έχει φτάσει Μάνδρα Μέγαρα κλπ.Ούτε κατά διάνοια σε σοβαρό κράτος δε θα είχε περάσει τόσο.Όχι πως έχει σβήσει κάνα από τα υπόλοιπα.Χώρα να είχαμε να λέγαμε.
Συγχαρητήρια και στα τιμημένα ΜΜΕ μας, που χτες που δέθηκε ένας άσχετος αλλοδαπός σαν ύποπτος για εμπρησμό, το έκαναν πρώτο θέμα ώστε να γίνει του φασίστα το κάγκελο στα σχόλια και τα καφενεία (γνωστός χώρος κοινωνικοποίησης του Έλλην), αλλά όταν τελικά αποδείχθηκε ότι ο άνθρωπος ήταν αλουμινάς που δούλευε εκεί και δεν είχε καμία επαφή με το θέμα, δε το έπαιξε κανείς.Ψάρωσε τώρα η θεία στο χωριό ότι μας έκαψαν οι ξένοι πράκτορες του Ερντογάν, έγινε η δουλίτσα.Σιγά μην πούμε ότι αθωώθηκε. 50% την επόμενη και στα παπάρια μας όλα, άμα δε σας αρέσει να φύγετε πλεμπαίοι.
Δυστυχώς, επιπλέον είναι και ΑΝΘΕΛΛΗΝ, αν και αυτά τα δύο πάνε συνήθως πακέτο. Αμφισβητεί τις επιλογές της Κυβερνήσεως και ουσιαστικά επικροτεί τους μυστικούς πράκτορες του εχθρού Ερντογάν, που έβαλαν τις φωτιές για να κάνουν κακό στην Πατρίδα και στον Ηγέτη της. Δε θα τους περάσει.
Κανενος η περιουσια δεν θελω να καιγεται, ακομη και του χειροτερου ανθρωπου. Αλλα bad luck. Ετυχε να την γνωριζω προσωπικα, στην παρεα ηταν ωραια και οσο ηταν νεα, ηταν καλο παιδι. Ειχε ομως παντοτε το ιδιο υπερφιαλο στιλακι και ηταν οπορτουνιστρια οπως αποδεικνυει σημερα με την δημοσια εικονα της. Ισως ο χοντρος γραψει κανενα τραγουδι τωρα.
Λιγο που ετυχε να ανοιξω τηλεοραση το 50% του χρονου ηταν για να μας λενε ποσο τρομερη ειναι η κλιματικη αλλαγη, και ποσο τρομερα εχει επηρεασει τα παντα (τα τελευταια 3 χρονια, πιο πριν δεν ειχαμε κλιματικη αλλαγη) και επισης καλυψη απο φωτιες σε ολο τον πλανητη, οριστε και αλλου καιγονται τι φταιει ο Κουλης.
Στα highlights το τρομερο ρεπορταζ του ΑΝΤ1 με την θερμικη καμερα που επιασε 110 βαθμους Κελσιου στο κεντρο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ (ηταν ενα θερμικο σημειο πανω σε εξατμιση μηχανης, αλλα οκ λεπτομερειες) και ο ΣΚΑΙ που εψαξε και βρηκε δημαρχο περιοχης που καιγεται (Σαρωνιδα) για να βγαλει να ξεσκισει στον αερα και ολως τυχαιως ηταν του ΣΥΡΙΖΑ.
Εγώ πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο θυμωμένος είμαι με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ. Έπρεπε τον Μάιο να είχαν επιδιώξει κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ τους και (αναγκαστικά) τον Βελόπουλο για 3-4 μήνες. Να είχαν γίνει οι εκλογές εκτός τουριστικής περιόδου (λιγότερη αποχή), με λιγότερο ισχυρούς νεοναζί και χριστιανιταλιμπαν (πιο ισχυρό Βελόπουλο ίσως), και να είχαν μπει μέσα στα υπουργεία να αποκτήσουν πλήρη γνώση του τι έχει κάνει η ΝΔ και πρέπει να αλλάξει στην χώρα. Είχαν την ευκαιρία να παράξουν έργο και δε την επιδίωξαν.
Τώρα έχουμε έναν πρωθυπουργό που πιο συχνά λέει σε εμάς και στους ξένους για το κόμμα του, παρά για την Ελλάδα. Θύμωσε και με τον Στουρνάρα που αποκάλυψε πως τρέχει πολύ μαύρο χρήμα πάλι στην οικονομία μας και του χαλάει τα ψέματα που λέμε στους ξένους.
Εγώ θα πρότεινα να γίνει κυβέρνηση Συριζα - ΑΝΕΛ για να φύγει η δεξιιαά ή να ψήφιζαν Συριζα οι μπερδεμένοι ΧΑ και αν χρειαστεί να τους κάνει και κάλεσμα ο Τσίπρας.
Η Σαρωνίδα είναι μέρος του δήμου Σαρωνικού, του μάλλον μεγαλύτερου δήμου στην Ελλάδα σε έκταση (τουλάχιστον στην ηπειρωτική χώρα? Δεν ξέρω στα νησιά τι παίζει), αφού πιάνει Καλύβια, Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Αγ. Μαρίνα και νομίζω και Παλαιά Φώκαια, από όταν έγινε ο Καλλικράτης. Πιο πριν ήταν κάπως σπασμένοι, αλλά ο Δήμος Καλυβίων ήταν ο κύριος.
Από το 1995 μέχρι το 2014 και μετά από το 2019 μέχρι πριν λίγο καιρό (όπου έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής και βγήκε δήμαρχος ένας αντιδήμαρχος or smth), δήμαρχος ήταν ο Φιλίππου, είτε στο Δήμο Καλυβίων, είτε Σαρωνικού.
Τη μοναδική περίοδο που δε βγήκε δήμαρχος τα τελευταία 30 κοντά χρόνια, ήταν το 15-19 που εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Αττικής λ, και βγήκε ο υποψήφιος με τη ΝΔ, Σοφρώνης
Ο Σοφρώνης ξαναβάζει τώρα για δήμαρχος και απ’ότι ακουγόταν αν έκανε δεύτερη τετραετία θα έβαζε το 23 για Βουλευτής. Αυτό γενικά είναι ενδιαφέρον, γιατί ο (μοναδικός?) εκλεγείς βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος λίστα Πέτσας. Μου φαίνεται πολύ πιθανό το σενάριο στο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας (με ο,τι σημαίνει αυτό για χρηματοδοτήσεις, κλπ) να θέλουν να βγει ο υποψήφιος τους και να είναι δύσκολη η φάση αφού ο Φιλίππου δε βγήκε μόνο όταν δεν έβαλε τα τελευταία 30 χρόνια, άρα να έχει πέσει σύρμα να τους σκίσουν τώρα που τους δόθηκε ευκαιρία, αλλά εγώ είναι γνωστός συνομωσιολόγος και ψεκ.
Την ίδια περίοδο που στην Αριστερά τις βγάζουν έξω να μετρήσουν ποιος είναι πιο κοντά στις θέσεις του Λένιν από το 1900, η απέναντι πλευρά παίζει μπαλίτσα και ενωμένη (όπου χρειάζεται) περνάει ότι θέλει.Ψήφος λοιπόν τώρα και για την Μία Βαρντάλος από το greek fat wedding και το ποσοστό θα πάει κάνα πενηντάρικο.