Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Δεν έχω απάντηση στο ερώτημα που θέτεις, αλλά θα θεωρήσω πιθανότερο το συνδικαλιστικό όργανο οποιουδήποτε κλάδου να γνωρίζει καλύτερα από εμάς, σε ένα τυχαίο φόρουμ του ιντερνετ, ποια εκδήλωση εμπίπτει σε συνδικαλιστική δράση. Ειδικά όταν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην υπουργό, όσο γελοία κι αν είναι αυτή.

Φαίνεται αληθινή είδηση, δυστυχώς…
Φόλα (κυριολεκτικά) σε όσους βάζουν φόλες

3 Likes

Εύχομαι ίδια μοίρα σε αυτούς που έβαλαν τις φολες και στα παιδιά τους :smiley::smiley::smiley:

3 Likes

Η Σαπιέντζα εν τω μεταξύ είναι ένα ακατοίκητο νησί, ποιός γαμημένος είναι τόσο άρρωστος για να έριξε εκεί φόλες;

3 Likes

Βγες μπροστά Παύλο :purple_heart: !!

Ο μόνος που αξίζει πλέον σε αυτό το κόμμα (απ’ τη στιγμή που ο Τσίπρας έχει αποχωρήσει).

Τεραστιος μαλακας. Μακαρι να βαλει υποψηφιοτητα.

8 Likes

Δεν ξυπνησαμε καλα με την ειδηση του νεκρου αεκτζη. Ασχημα συναισθήματα παρομοια με την ημερα της δολοφονίας του Αλκη.

Ποτε ξανα κ μαλακιες.

3 Likes

Ποτέ ξανά σήμερα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα

12 Likes

Καλα πίστευε πραγματικά καποιος οτι δεν ηταν θεμα χρονου να γινει κατι παρομοιο;Εμενα πιο πολυ με σοκαρε οτι 200 άτομα μπηκαν ανενόχλητα στην χωρα και εκαναν ότι έκαναν…Απο οτι ακούγεται ειχαν και βοηθεια τοπικων καλων παιδιων…

5 Likes

“Αντιφά” τοπικών παιδιών

1 Like

Μια λύση είναι να πάρουμε κι άλλους μπάτσους φυσικά.

6 Likes

22:00 παραλαμβάνω κάποιον από ΗΣΑΠ Περισσού και γυρίζω σπίτι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια, περνώντας από τον δρόμο του γηπέδου

Έτσι τόσο απλά θα μπορούσα να ήμουν εγώ , εσύ οποιοσδήποτε

Από τα πιο τυφλά χτυπήματα που θυμάμαι

11 Likes

Το οτι οι Βαλκανιοι ειναι πρωτοι διδαξαντες και απολυτως αποκτηνωμενοι στα χουλιγκανικα ειναι γνωστο. Ας μην ξεχναμε οτι στην δολοφονια του Φιλοπουλου ειχε μπολικους Σερβους του Αστερα, αλλα λουλουδια απο εκει.

Τι να πεις γενικα…

3 Likes

Ενω εμεις Ευρωπαίοι δε λεω…

2 Likes

Σκατα στα μουτρα μας και εμας. Αλλα η βιαιοτητα με την οποια αντιμετωπιζουν τα επεισοδια οι Βαλκανιοι ειναι αξιοσημειωτη. Σε ολα τα επεισοδια με νεκρους και στην χωρα μας εμπλεκονται Βαλκανιοι χουλιγκανς, ενω τους φωναζουν οποτε θελουν “ενισχυσεις”, οταν μιλαμε για ομαδες που εχουν στενες σχεσεις, οπως οι του ΟΣΦΠ με τον Αστερα ή οι του ΠΑΟΚ με την Παρτιζαν (και απ’οτι φαινεται πλεον και καποιοι “δικοι μας” με τα σκουπιδια της Δυναμο).

Να πανε να ψοφησουν ολοι, απλα κουβεντα κανω για το φαινομενο, don’t get me wrong.

1 Like

Απλα παρατηρηση έκανα δεν εχει κατι αυτο που εγραψες να διαφωνήσω.

Κ ο σουπερ3 που λογικα θα ηταν πιο ευαισθητοπομενος μετα την δολοφονία του Αλκη εβγαλε μια ανακοίνωση που την διαβαζεις λες σωστα τα λεει κ φτανεις σε 2 λεξεις κ λες τι στον πουτσο λενε τωρα;

Ας βρουν ταρχιδια αυτοι που ειναι εκει στα ψηλα κ ας πουν τελος η μπάλα στην Ελλάδα για ενα χρονικό διάστημα. Σταρχιδια μας η ΟΥΕΦΑ εμεις το κλείνουμε το μαγαζι.

Τωρα θα πανε οι μπατσοι στην 13 στους πάνθηρες στους φενταγιν στους ταιγκερς της Τρίπολης να δειξουν οτι κανουν κάτι κ να πουν το μαχαιρι στο κόκαλο.

Κλειστε το.

Βέβαια εγω θα παω γήπεδο την Πέμπτη γιατι καλος μαλακας είμαι κ εγω.

1 Like

Το να πεθάνεις από ένα πιάνο που έπεσε στο κεφάλι σου καθώς περπατούσες αμέριμνος στο πεζοδρόμιο, είναι λιγότερο τσάμπα θάνατος σε σχέση με το να πεθάνεις για την ομάδα «σου».

9 Likes

Γραφει “ανοιγμενος ναι”; Τι ακριβως εννοει, διοτι ειμαι και λιγο χαμηλης;

Ενα τσιμπηματακι στον μηρό μωρε σιγά δε λεει κατι.

1 Like

Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα.

2 Likes