Γιατι?
Ισα ισα που αν πηγαινε περισσοτερος νορμαλ κοσμος στο γηπεδο δεν θα γινοταν τσιφλικι των συμμοριων.
Τεσπα μεγαλη κουβεντα…
Γιατι?
Ισα ισα που αν πηγαινε περισσοτερος νορμαλ κοσμος στο γηπεδο δεν θα γινοταν τσιφλικι των συμμοριων.
Τεσπα μεγαλη κουβεντα…
Ναι οκ το δέχομαι.
Αλλα εγω είμαι μακρυα απολα αυτα.
Απλα γουσταρω το γηπεδακι την ατμόσφαιρα περναω καλα με την παρεα μου.
"Θα εισαι δηλ διπλα με ατομα που λενε “ανοιγμενος ναι”; θα με ρωτησεις.
Ε κ στις συναυλίες που πηγαινω δεν ζηταω πολιτικα κοινωνικα φρονηματα απο τους θεατες.
Πλέον κι αυτά έχουν σημασία, γιατί όπως όταν πηγαίνεις γήπεδο δεν θέλεις δίπλα σου το ούγκανο που μπορεί να σκοτώσει ή να προκαλέσει επεισόδια, έτσι δεν το θέλεις και στις συναυλίες.
Εξηγηστε λιγο το “ανοιγμενος ναι” γιατι δεν το πιανω…
Κ εγω προσπαθώ να μην καταλάβω οτι κατάλαβα.
Μαχαιρωμενος μωρε λιγο ειναι οκ. Πολυ δεν είναι οκ.
Ελπιζω δηλ να μην καταλαβα.
Αυτο εννοω. Πως λέμε, οκ, εγω περναω καλα. Πως, οκ, ο Μελισσανιδης μας εφτιαξε γηπεδαρα. Οκ, ο Μαρινακης μας πηρε 1000 τιτλους. Οκ.
Δεν διαφωνω πως χρειαζεται περισσοτερος νορμαλ κοσμος στο γηπεδο αλλα κ σημερα ο περισσοτερος νορμαλ ειναι.
Ειναι τεραστια συζητηση και βαριεμαι να προσθεσω κατι γραπτως, απεχω απο το ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και πανω απο δεκαετια για ολους αυτους τους λογους. Όταν ξαναμπορεσουμε να εχουμε φιλαθλους και των δυο ομαδων στο γηπεδο, ισως ασχοληθω ξανα.
Όχι πολύ μεγάλη. Πρώτα πετάς έξω τα σκουπίδια. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους μετά. Εδώ πέρα, δεν υπάρχει τέτοια διάθεση για συγκεκριμένους λόγους. Πες σε ένα παιδί να δει ποιοι ακριβώς ασχολούνται με το ποδόφαιρο και θα τους καταλάβει σε 2 λεπτά.
Οκ μπορεις να με δειχνεις με το δάχτυλο οσο θελεις δεν θα σου δωσω αδικο.
Μεγαλη κουβεντα εγινε κ πριν κανα εναμισο χρονο για τον Άλκη.
Κατα τ αλλα τεραστια ευθυνη (εδω υπαρχει συνέργεια) των μπατσων.
Συμφωνω απολυτα, αλλα το να μην ασχολουμαστε εμεις οι “νορμαλ” δεν θα λυσει τιποτα, ισα ισα που θα κανει το προβλημα χειροτερο.
Εννοούσα ποιοι ασχολούνται με το να έχουν ομάδες, ε.
Εννοειται πως δεν στα λεω προσωπικα ε? Τα λεω και σε φιλους μου. Νιωθω πως η απαθεια συντηρει την κατασταση.
Οχι καταλαβα και συμφωνω. Απλα δεν βλεπω πως με την αποχη του νορμαλ κοσμου μπορει να κινηθει η διαδικασια να διωχθουν ολοι αυτοι.
Βασικα θεμα συμφεροντων ειναι. Οταν σταματησει να ειναι συμφερον για το κρατος να εχουν αυτα τα σκουπιδια ομαδες (λολ, καλη τυχη) τοτε θα καθαρισει ο χωρος.
Ναι εννοείται κανένα θεμα.
Απλα για οποιον ενδιαφέρεται μολις ακυρωσα το εισιτήριο για την Πέμπτη δεν εχω καμία διαθεση αυτή την στιγμή για μπαλα.
Προφανώς με νικησαν οι ουγκανοι.
Νομίζω από κάποια ποστ ότι δεν έχετε πλήρως καταλάβει τι συνέβη χθες γιατί εστιάζετε καθαρά στο οπαδικο και αθλητικό κομμάτι
Χθες βρε παιδιά δεν έγινε συμπλοκή χούλιγκαν της Ντιναμό με χούλιγκαν της ΑΕΚ
Υπήρξε λεηλασία και τρομοκρατία χούλιγκαν της Ντιναμό προς την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και των απλών πολιτών της
Έχει διαφορά. Το πρόβλημα εδώ είναι κοινωνικό πολιτικό και όχι αυστηρά οπαδικο
Θα μπορούσα να ήμουν εγώ θύμα επειδή πέρασα από εκεί που είμαι ΟΣΦΠ , θύμα υπάρχει και παιδί
Το ότι τα θύματα είναι ΑΕΚτζηδες είναι τυχαίο λόγω της περιοχής
Και η πιο υποδειγματική χώρα να ήμασταν στον αθλητισμό , ήρθαν χούλιγκαν από ξένη χώρα και έκαναν τυφλή επιδρομή
Συμφωνούμε. Μία φράση που την λεω συχνα ειναι η “τοσοι μπατσοι κ ασφάλεια πουθενα”.
Οχι δε θελω μπατσοκρατεια. Βγαζω την γλωσσα στους διαφορους “Ναι εσεις βριζετε τους αστυνομικούς αλλα αν παθετε κατι θα τους φωναξετε”. Αυτο που θελω είναι να κανει καποιος, ο οποιος για καποιους λογους πρέπει να υπαρχει, την δουλειά του σωστα για την οποια τον πληρωνουμε ολοι μας.
Για μενα το ξαναγραφω υπαρχει συνεργεία στην δολοφονια απο την ελας. Δικηγορος δεν είμαι αλλα καποια μουνοπανα πρεπει πρωτα να ξηλωθουν κ μετα να δικαστουν.
Οριστε κ κοινωνικο κ πολιτικο.
Καλά δεν χρειάζεται να συζητήσουμε την εξέλιξη της χθεσινής ημέρας αν αλλάζαμε απλά την πόλη ,ε ;
Ούτε καν τους οπαδούς δεν χρειάζεται να αλλάξουμε στο σενάριο
Βάζουμε απλα τους χούλιγκαν της Ντιναμό με κάποιους Έλληνες , Βόσνιους , Αυστριακούς κλπ να κάνουν εκδρομή στο Βερολίνο για αγώνα με σκοπό να κάνουν λεηλασίες
Θα ακόνιζαν τα γκλομπ των ντουλαπιών της γερμανικής αστυνομίας, όπως έκαναν στο F4 του 2009.
Κλείνοντας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι υπάρχει η ισχυρή πολιτική βούληση, ώστε με πολλή και σκληρή δουλειά η ΕΛ.ΑΣ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινωνίας στον τομέα της οπαδικής βίας. Αλλά χρειάζεται παράλληλα μια πανστρατιά, σε κάθε επίπεδο
Μάγκες, βάλτε πλάτη γιατί εμείς μόνοι μας δεν μπορούμε μας λέει ο ΠΡΟΠΟ. Αυτό το γαμίδι το “αλλά” ποιος μαλάκας το ανακάλυψε;