Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Κέρκυρα ρε, όχι Αθήνα

No comments…

Ναι το κατάλαβα, απλά ήθελα να τονίσω πόσο μου λείπει το διαλυμένο κέντρο της πόλης του Κώστα.

6 Likes

Διαλυμενο; Ειχα την ψευδαισθηση οτι εισαι συνεταγμενος με το οραμα του… Μαλλον δε θα ιδρυσουμε ποτε τον Συλλογο ΠΡΟ.Δ.ΕΡ.Μ., κριμα…

2 Likes

Διαλυμενο πριν γίνει Αθήνα 3.0 εννοουσα, είναι η αγωνία της προσμονής.

1 Like

Ενταξει. Ισως βαλω προσωρινα την ιδεα στον παγο και βλεπουμε μολις ολοκληρωθει και αυτο το Εργο του καλυτερου δημαρχου που εχει δει ποτε η Γη μας.

3 Likes

Ζηλεύετε λόγω Κοσιώνης ε

2 Likes

Ξεκαθαρα!

1 Like

Μετά από αυτό το βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι οι κωλόμπατσοι απλά το άφησαν να γίνει

Δεν μπόρεσαν να επέμβουν λέει. Οκ, είναι 7 με 100. Να ειδοποιήσουν?

Για να τους συλλαβουν μετα, ηξεραν να επεμβουν.

Οσο περισσοτερο το σκεφτομαι, τοσο μεγαλυτερο φιασκο το βρισκω. Δηλαδη ρε μλκες αμα επιτεθει ο Ερντογαν ο φοβερος και πολυ απειλητικος, τι θα γινει; Παλι θα κοιτανε;

2 Likes

Δεν ξέρω αν ήσαν χούλιγκαν, εμένα στο βίντεο περισσότερο με τάγμα φασιστοειδών μου έμοιαζαν (το ένα δεν αναιρεί το άλλο).

Επίσης, το ότι το θύμα ήταν ΑΕΚτζής μόνο τυχαίο δεν είναι.

Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε δούλευε σε μια καφετέρια εκεί ή απλά ένας που έπινε τον καφέ με ένα φίλο του ασχέτως ομάδας κατά τη γνώμη μου.

1 Like

Γιατί ήταν. Γνωστές οι σχέσεις (και οι εκπαιδεύσεις - ασκήσεις) φασιστών χουλιγκαν βαλκανίων και ανατολικής Ευρώπης με παραστρατιωτικές και νεοναζί οργανώσεις, καθώς και μαφίες ναρκωτικών που τους παρέχουν ασφάλεια. Πόσο μάλλον των ΒΒΒ, όχι όποιων και όποιων, που συνήθως όπου πάνε, πέρα από τους ντόπιους, έχουν και μέλη από Αζοφ μαζί τους, και άλλους ωραίους. Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις δικηγόρων και παρατρεχάμενών τους. Ούτε το πώς εξελίχθηκε σε πογκρόμ. Ούτε και η αδράνεια της αστυνομίας θα πω, αλλά είμαι biased.

8 Likes

Fixed

Άντε, δεκτό :stuck_out_tongue:

1 Like

Σ’ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο σε όλους μας, το συμβάν έχει και πολιτικές διαστάσεις, αν όχι κυρίως πολιτικές, δεν μιλάμε απλώς για ένα τσούρμο κάφρους και μπαχαλάκηδες, αλλά για οργανωμένο (και προμελετημένο) έγκλημα! Δεν ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό να κάνουν επεισόδια, αλλά να σκοτώσουν. Τους ΑΕΚτζήδες τους είχαν στη μπούκα, επίσης. +Ήταν λες και όλος ο κρατικός μηχανισμός ν’ αδράνησε εσκεμμένα, δεν υπάρχουν λόγια, πραγματικά.

Θα μπορούσε κάποιο παιδί να μου προτείνει βιβλία που ν’ αναφέρονται στα πρόσφατα γεγονότα στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας; edit έστειλα και στον καθηγητή μου. Παρενοχλώ όλο τον κόσμο τελευταία. ;p

4 Likes

Θενκς!