Α εχω εναν φιλο που κανει μεταπτυχιακο στο Παντειο στην Βαλκανικη ιστορια και ειναι τοσο βλαμμενος που του εκανε δωρο Αγιου Βαλεντινου η κοπελα του να τον αφησει 3 ωρες να της εξηγησει τον Γιουγκοσλαβικο εμφυλιο (true story), να σας φερω σε επαφη.
Τελειο
Δύο βλαμμένοι μαζί;
Summary
THAT WOULD BE TOO MUCH
Λίγο άστοχη απάντηση επειδή δεν έχει μέσα την πρόσφατη ιστορία προφανώς, αλλά πολύ καλό ανάγνωσμα για background
Σ’ ευχαριστώ πολύ!!
Α, ωραία!!! Ήθελα κάποια στιγμή να διαβάσω Ραφαηλίδη. Να, με τι θ’ αρχίσω! ;p
Το παραπάνω, τα Βαλκάνια του Μαζάουερ και αυτό (τυχαία το βρήκα) θα ήθελα να τα διαβάσω, δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να βρω κάτι για την πιο πρόσφατη ιστορία της περιοχής. Και το δικό μου μεταπτυχιακό είναι συγγενές προς αυτό το πεδίο.
Καλος ο Μαζαουερ, ειχαμε κανει στην σχολη την Σκοτεινη Ηπειρο και την Ελληνικη Επανασταση.
Και αυτά έχουν μπει στη λίστα. Θέλω να τα διαβάσω όλα απ’ αυτόν.
Καμία έκπληξη προφανώς για όσα ζούμε
Ωραία, θα αναπτυχθεί κι αυτό τώρα. Άντε, με τους πλέμπουρες που το λυμαίνονταν.
Ενόψει εκλογών, οι υποψήφιοι για να ρίξουν το ηθικό των αντιπάλων τους χρησιμοποιούν όλα τα θεμιτά και - κυρίως - αθέμιτα μέσα.
Άσε, τα βλέπω με τα μάτια μου, η απόλυτη ξεφτίλα…
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μπει λουκέτο σε Δωματιάκι κτλ;
Τιποτα δε σημαινει. Επικοινωνιακη διαειριση ενος κοινωνικου προβληματος. Ενταξει, θα κλεισουν τους συνδεσμους και θα εξαφανιστει η παραβατικοτητα παιδια, μας πεισατε. Αυτα ειναι για να τα πιστεψουν μονο οσοι βλεπουν ΣΚΑΙ.
Καλα εννοειται οτι δεν θα γινει τιποτα.
επισης κανενας δεν μπορει να μου απαγορεψει να ανοιξω εναν συνδεσμο φιλων του Παναθηναικου, ενω ειναι νομιμο να ανοιξω συνδεσμο φιλων του πλεξιματος. Το μονο που μπορει να γινει πρακτικα ειναι να πει στις ΠΑΕ οτι θα δινει συνδεσμιακα διαρκειας και εισητηρια μονο στον “επισημο” συνδεσμο. Κανενα προβλημα δεν θα λυθει φυσικα, η Βια και η παραβατικοτητα θα παραμεινουν εκει, ειτε παιρνουν ειτε δεν παιρνουν οι συμμοριες φτηνα εισητηρια, δεν νομιζω να τους ενδιαφερει και ιδιαιτερα ετσι και αλλιως το γηπεδο.
Οπως ακριβως τα ειπατε. Βασικα, ειναι τοσο γελοιοι ολοι τους που καθε χρονο νομοθετουν την καταργηση των συνδεσμων, που εχει καταργηθει απο νομο εδω και χρονια. Η ΠΘγαρα ξεχναει οτι αυτος και τα φυντανια του δεν εφαρμοζουν το νομο, αλλα ευτυχως που ειναι ΠΘ και θα εφαρμοσει το νομο που δεν εφαρμοζεται. Κατα τ’ αλλα, προφανως μπορει να υπαρχει συνδεσμος οπαδων χωρις να ουσιαστικες δραστηριοτητες, αλλα σε εναν ενεργο συνδεσμο η αστυνομια δεν κανει πεσιμο λογω της δυναμης που διαθετει. Σε εναν συνδεσμο πλεξιματος μπορει να μπαινει καθε 5’ για ελεγχο.
Γελασα δυνατα με τον Μαρινακη που ειπε οτι δεν μπορει να ελεγξει τους οπαδούς στο γηπεδο. Ο Μαρινακης. Τους οπαδους. Στο γηπεδο του. Και πηρε τη βοηθεια του ΠΘ. Κλαινε και τα τσιμεντα του παλιου Καραϊσκακης απο τα γελια.
Επισης, περιμενω με αγωνια τα πρωτα ματς Ευρωλιγκας οπου τα ορκ θα πρεπει να ελεγχθουν απο την αστυνομια για να μπουν στο ΣΕΦ. Το γηπεδο που δεν ανηκει στους Αγγελοπουλους, αλλα στη Θ7. Διασκεδαστικο θα ειναι ολο αυτο, αν ημουν Αγγελοπουλος θα ελεγα στον ΠΘ “εισαι επισημος προσκεκλημενος στο πρωτο ματς”. Κι αν αρνηθει, θα ηταν προσκεκλημενος σε καθε ματς.
Εισαι σιγουρος οτι ειναι τα μονα τσιμεντα που κλαινε;
Εντωμεταξυ σημερα εχει Σουπερ Καπ Σιτυ-Σεβιλλη στο Καραισκακης, χαμπαρι δεν ειχα παρει.
Δλδ η ελάς θα δουλεύει για τον κάθε επιχειρηματία αμισθί. Μάλιστα. Οπότε νομίζω πως είναι ώρα να προσλάβουμε και άλλους μπάτσους
Αμισθι δεν ειναι ποτε. Παντα πληρωνονται αντιτιμο που εχει συμφωνηθει απο πριν, ειναι ποσοστο των των εσοδων απο τα εισιτηρια, νομιζω 10% αλλα μπορει να λεω βλακειες. Ωστοσο, αυτο ηταν ενα εισπρακτικο μετρο που ξεκινησε πριν 40 χρονια και συνεχιζεται. Καποτε μαλιστα εβλεπες τιγκα γηπεδο και ανακοινωναν λιγοτερα εισιτηρια, για προφανεις λογους. Η λογικη ηταν τοτε οτι οι μπατσοι θα ειναι νομιμα μεσα στα γηπεδα και το κρατος θα πληρωνεται για αυτο, ενω οι ομαδες δεν ειχαν υποχρεωση να ζοριζουν τους οπαδους τους διοτι απλουστατα για ο,τι κι αν συνεβαινε, εφταιγε η αστυνομια. Ο μπατσος βεβαια που επαιρνε ενα απειροελαχιστο ποσο για τη βαρδια του στο γηπεδο (αν επαιρνε κιολας, δεν το θυμαμαι καλα), στα @@ εντελως η φαση και γινοταν ο,τι γινοταν. Αλλωστε ειναι τετοιοι τραμπουκοι που μπορει να τους αρεσε κιολας η ολη φαση.
Θα κλείσουμε και τους συνδέσμους στην Κροατία ή θα στείλουμε και εκεί την ΕΛ.ΑΣ;