Σαρανταενα τακατο. Φυλλο δε θα κουνηθει.
Επίσης μαρεβα κομψή, το φίλτρο στο iphone καλή δουλειά έκαμε
Lol γεραματα και προκατάληψη με το.μητσοτακεικο. η κόρη είναι στη φωτό. Lol
Χαχαχ ναι θα ειχαμε προβλημα αν αυτη ηταν η γυναικα του πουτανας γιου
Μούφα φαίνεται, αλλά και να έρθει… καλώς τα α…α μας τα δυο! Δεν είχαμε άλλες έγνοιες…
Για να δει τα σχέδια του νοσοκομείου θα έρχεται
Τελικά για “βαλκανική σύνοδο” είναι να έρθει. Βέβαια, η Ουκρανία δεν ανήκει στις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου, αλλά λεπτομέρειες τώρα…
Δεν ξέρω τι ενέργειες πρόληψης έκαναν μετά τις καταστροφικές φωτιές του 21 και αν έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν αλλά στην Ελλάδα 2.0 μόνο καχύποπτος μπορώ να είμαι. Τέσπα καλή δύναμη ΚΑΙ στην Εύβοια και να μην έχουν περεταίρω απώλειες οι άνθρωποι.
“Ευτυχώς” (σε πολλά εισαγωγικά, καταλαβαινόμαστε, νομίζω) να λέμε που δεν είναι πιο μέσα η φωτιά, γιατί σε τέτοια περίπτωση θα κινδύνευε είτε το Καντήλι είτε η Δίρφυς είτε και τα δύο και δεν θα σωζόταν από πουθενά, ίσως να έπαιρνε και μεγαλύτερη έκταση από την πυρκαγιά προ διετίας. Αν και με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει, τίποτα δεν είναι απίθανο.
“Ευτυχώς” δεν έχει και άπνοια όπως την προηγούμενη φορά στην Εύβοια, η οποία ήταν μεγάλος σύμμαχος της φωτιάς
Αλλά δεν μετράνε οκ.
Τραγικό.
Να δούμε αν οι 18 θα προσμετρηθούν στους νεκρούς των πυρκαγιών.
Σε πόση ώρα, άραγε, θα διαβάσουμε πως είναι εκείνοι που πέταγαν πέτρες στα Καναντέρ κ τους τιμώρησε ο Θεός επειδή ΄ηταν αντίχριστοι;
Ε, δεν είναι και Μάτι…
Το θέμα είναι μην πεθάνει κανείς από το 41τακατο. Καμμένοι ζαιοι, κομμουνια η λάθρο στα καλοχτενισμενα αρχιδια τους
Αυτοί είναι λαθρό δεν είναι άνθρωποι, δεν μετράνε στο σκορ, ζαοι πονάτε;