Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Προσέξτε την ημερομηνία πάνω αριστερά που το είπε.

3 Likes

Αναμένονται τις επόμενες ώρες και μέρες, τα κάτωθι non papers της Κουλοκυβερνησης μασκαρεμένα ως ρεπορτάζ στα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ της (δηλαδή σχεδόν όλα όσα υπάρχουν):

• Inside info για το πόσο πολύ εξοργισμένος είναι ο Κουλής με τις ανυπολόγιστες καταστροφές
  • Οφφ δι ρεκορντ φωτογράφιση της ανεπάρκειας της πυροσβεστικής ηγεσίας ως την κυρια αιτία του χαμού, ιδιαιτέρως αν πεθάνουν ημεδαποί (χεστηκανε για τους μη Έλληνες)
  • Αν την έχει φυλαγμένη στον παπάρα τον Κικίλια από τότε που ήταν στο υπουργείο υγείας, διαρροές από δω και από κει για τις ευθύνες του
  • Σπεκουλα για την εθνικότητα των εμπρηστών, πάντα Ρομα, λαθρο, Τούρκοι, Ζαιοι ποτε Ελληναρες
  • Παράλληλες αναφορές για κάθε πιθανή και απίθανη φωτιά που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη
  • Ανακοίνωση Burn Pass και τι χρειάζεται κάποιος για να το πάρει
  • Προβολή συγκρότησης 1.286 επιτροπών για την επαναφορά των καμμένων εκτάσεων στα παρθένα επίπεδα των δεκαετιών 1950-1960.

Μπορεί και μου ξεφεύγουν άλλα τόσα η και περισσότερα, αλλά πάντα η πραγματικότητα σε αυτό το κράτος ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία.

41 τακατο λέμε

10 Likes

Ενα σχολιο για τους ρομα συγκεκριμενα θελω να κανω, με κινδυνο να παρεξηγηθω.
Οταν ειμαστε εξω απο το χορο καλα τα λεμε
αλλα επειδη εχω σχεδον καθημερινη τριβη λογω επαγγελματος με ρομα, ειλικρινα καθε φορα που τους βαζουμε στο ιδιο καλαθι με τους λαθρομεταναστες, την lgbt κοινοτητα και ολες τις αλλες μειονοτητες αναρωτιεμαι…

1 Like

Αλήθεια πηγα να δω αν εγραψα “λαθρομετανάστες”.

Κεκτημενη ταχυτητα! Μεταναστες ηθελα να γραψω. Συγνωμη!
Παρ’ολα αυτα δεν εχει σημασια. Η παρατηρηση μου αφορα τους ρομα και μονο.

Όπως και να το κάνουμε, έχει άλλο impact το να διαβάζεις όλες τις μαλακιες που έχει κάνει το Τσίρκο 41, τη μια μετά την άλλη

Την παλεύουν στην ερτ;;;

6 Likes

Εμετός.

Στο μεταξύ ήταν 18? 26?
Κανά 2 νεκροί ακόμα που λέγαν τις προηγούμενες μέρες? Εξαφανίστηκαν?

2 Likes

Οι 18 ταλαίπωροι άνθρωποι είναι άνθρωποι ξεφτιλες.
Εμετός.

3 Likes

Μπορώ να το καταλάβω ως εξής. Αυτοί οι 18(μήπως 26, μήπως 48, θα μάθει άραγε ποτέ κανένας?) δεν ψηφίζουν οπότε δε χάνονται ψήφοι. Αυτό είναι το ευτύχυμα

3 Likes

Πλέον οι Φινλανδοί είναι στο ΝΑΤΟ οποτε μας επιτρέπεται να τους μιλαμε

720.000 στρεμματα καμμενα στη Θρακη, η μεγαλυτερη εκταση που εχει καει σε ευρωπαϊκο εδαφος εδω και χρονια, αλλη μια πρωτια για την Πατριδα μας!

8 Likes

νομίζω έβαλες ένα μηδενικό περισσότερο

Οχι, απλως μετετρεψα τα εκταρια σε στρεμματα. Καηκαν 72.000 εκταρια και ενα εκταριο ειναι δεκα στρεμματα :wink:

1 Like

σωστός
ο μοναδικός λόγος που πίστευα ότι είχα δίκιο είναι ότι το 720.000 μου φάνηκε εξωπραγματικό

Για καλύτερη σύγκριση

image

Κάηκε η Κέρκυρα και άλλο ένα 25%, ή σχεδόν όλη η Κεφαλονιά. Δυστυχώς δεν κερδάμε αδέρφια ακόμα, στον Καναδά κάηκε έκταση όση όλη η Ελλάδα

4 Likes

Ηταν δυο φωτιες που ενωθηκαν σε μια, με καταληξη τη θαλασσα. Τον μονο τροπο που κατα πως φαινεται υπαρχει σημερα για να σβησει μια φωτια.

4 Likes

Έχετε καταλάβει ότι περάσανε μόνο 2 μήνες Κούλη και έχουμε άλλους 46;

1 Like

Σε ευχαριστούμε που μας το θυμιζεις ρε! :joy:

Δεν βγάζει 4ετια δεν γίνεται. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι αμέσως. Για αυτό το λέω