Μπα
Άνετο 40% και στις επόμενες
Μπα
Άνετο 40% και στις επόμενες
Θα έχει σίγουρα απώλειες, 39% τον κόβω
ελπίζω να φαίνεται καλά
να προσθέσω επίσης για τους κρυφοζαίους οτί δεν πρέπει να ξεχνάτε την κλιματική αλλαγή και ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της, χρειάζεται και προσωπική ευθύνη (ειπώθηκε σήμερα)
ατομική ευθύνη covid προσωπική ευθύνη πυρκαγιάς
Μια χαρα γινεται οσο εχει το 90% των ΜΜΕ μαζι του και οσο ο κοσμος “ενημερωνεται” απο αυτα. Το θεμα ειναι βεβαια πως οταν επιτελους ξεκουμπιστει, τα σκατα που θα εχει αφησει πισω του σε ολους τους τομεις, θα χρειαστουνε χρονια για να ξεβρομισουν. Με τα περισσοτερα σκατα να βρισκονται μαλλον σε αυτο που πουλαει περισσοτερο στα προβατα, δηλαδη στην εξωτερικη πολιτικη.
Εχουμε χρονια ακομα να τον φαμε στη μαπα, βλεπουμε στο τελος.
Επισης αν καουν τα σπιτια σας, ας τα ασφαλίζατε.
Αντιπρόταση λοιπόν. Όποιος έχει ευκαιρία φεύγει εξώ και δεν κοιτάει πίσω
Μπα δεν έχει νόημα, όλος ο πλανήτης το ίδιο καίγεται
Εγω παντως μετα και απο αυτες τις εκολογες θα προσπαθησω να μην κανω σχολια… Πραγματικα οτι και να συμβει ο κοσμος τους εβγαλε … τελος δεν υπαρχει λογος για παραπονα η οτιδηποτε… Καλο κουραγιο και ψαχτε το για εξω… θα το λεω παντα
Και η οβερολ επίδοση πάντως είναι άριστη
Στον Καναδά μέχρι τα μέσα της προηγούμενης βδομάδας είχαν καεί 139 εκατομμύρια στρέμματα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους. Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά είχε φτάσει μέχρι το Ιόνιο και την Κρήτη. Βιβλική καταστροφή.
Εδώ απλά να ρωτήσω που μένω στην Οττάβα πως και δεν ήρθε ο καπνός προς εμάς πρώτα αλλά ήρθε στο Ιόνιο.
Δεν πήγε διακοπές ο Μητσοτάκης στο Ιόνιο?
Δεν ξέρω για Οτάβα, τα ξένα ειδησεογραφικά έγραφαν αυτά πάντως.
https://www.icare.univ-lille.fr/smoke-from-canadian-wildfires-reaches-western-europejune-27-2023/
Ναι αυτές ήταν στο Κεμπέκ τον Ιούνιο, αυτές ήρθαν όντως προς τα εδώ και μάλιστα λάβαμε αλερτ. Αυτές όμως από τα Northwest Territories δεν έχουν έρθει προς τα εδώ( με ίδιους ανέμους θα έρθουν άλλωστε) οπότε μου κάνει έκπληξη να έχουν φτάσει στο Ιόνιο.
Αληθεια το πιστευεις αυτο?
Αυριο να γινονταν εκλογες, αυριο ρε, κατω απο 38% δεν επεφτε με τιποτα. Ζουμε σε παραλληλη πραγματικοτητα οσοι νομιζουμε οτι ο κοσμος ειναι εξοργισμενος και δεν αντεχει αλλο. Η συντριπτικη πλειοψηφεια λεει αυτα που λενε ΟΛΑ τα καναλια. Φταιει η κλιματικη αλλαγη, οι λαθρο που εκαψαν την Θρακη, οι γυφτοι που εκαιγαν λαστιχα και καηκε η Παρνηθα ε και τι να κανει αλλο η κυβερνηση, φυσαγε πολυ, δεχομαστε ασυμμετρη επιθεση.
Περισσοτεροι εκει εξω θα σου πουνε για τον Τσιπρα που κανει διακοπες και τους ΣΥΡΙΖαιους που “εκμεταλλευονται την τραγωδια για να κανουν μικροπολιτικη”, παρα για τις ευθυνες της Κυβερνησης. Ζουμε στην, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα, χειροτερη περιοδο της μεταπολιτευσης οσον αφορα τα ΜΜΕ, ειναι ΟΛΑ οργανα της κυβερνησης, γι’αυτο και δεν υπαρχει καμια απολυτως ελπιδα να αλλαξει κατι.
Οχι η συντριπτικη, αλλα μια κρισιμη.
Μετά από όλα αυτά δεν θα μου έκανε εντύπωση να ξαναψηφιστεί, με τα σκατά αντί για μυαλό που κουβαλούν οι περισσότεροι.
Εντωμεταξυ, δεν ξέρω μεν πόσα χρόνια είναι αυτός ο δήμαρχος ( και προφανώς βαριέμαι να ψάξω), αλλά τα τελευταία 7 χρονια, έχουν γίνει τρέλα έργα στο Ναύπλιο (και συνεχίζουν να γίνονται) , τα οποία βελτιώνουν την πόλη αρκετά.
Το χασε ο άνθρωπος, κρίμα.