Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Δεν με νοιάζει. Τη θέλω (για συμμαθήτρια)

2 Likes

Προσωπικά η Μιχαηλίδου μου βγάζει ένα “σε παρακαλώ πίστεψέ με είμαι μια χαρά κοπέλα μα γιατί δε με πιστεύεις”

In other words, trying too hard

6 Likes

Και όσο έγραφα το παραπάνω έκανα εικόνα αυτό που είχα στο μυαλό μου. Κυριολεκτικά. Αυτή η εικόνα υπάρχει. Οι νεότεροι παίζει να μην την έχουν δει καν, τους παλιότερους θα τους πάω πολύ πίσω:
Νομίζω ότι είναι από τα αρχαιότερα memes στο ίντερνετ (αν μπορεί να θεωρηθεί meme).

Να ορίστε. Αυτή είναι η Δ. Μιχαηλίδου.

12 Likes

I hear you.
αλλά έχει και ένα αβίαστο beverly hills spoiled high school prom queen (έστω trying too hard to claim the crown), οπότε έτσι τεκμηριώνεται και η σφόδρα επιθυμία του hunter

εγώ θα έλεγα ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη βγάζει ένα πιο γνήσια baroque-αστικό concept, with an underlying sassy realness

για πιο βαρύγδουπες μπουρζουάδικες εκφάνσεις με μία πινελιά μοναρχολαγνείας, οι μύστες/θεριακλήδες του Δεξιού σενσεησιο συνιστούν Άννα-Μισέλ.

too hardcore, but I don’t judge.

εδώ να υπενθυμίσω τον ταξιτζή μου- life coach που δηλώνει φανμποι της Ζωής

2 Likes

διπλοποσταρισμα γιατι ΑΞΙΖΕΙ.
ναι.
για ΜΥΣΤΕΣ του oldschool cyber-punk-madness-creep

serving MEME realness before it was cool

1 Like

Χμμμμ περίπου.

Η Όλγα, ως γνήσιο τέκνο του κεφαλογιανναίικου, έχει αυτό το ας το πούμε αρχοντοχωριάτικο.

Όσο φάνσι ταγεράκι και να φορέσει, κομπλέ με τέλειο make up, classy κοσμήματα κ.λπ., πάντα θα μπορείς σχεδόν να μυρίσεις πάνω της το αρισμαρί του Ψηλορείτη όπως βγαίνει απ’ το Τογιότα Χάιλουξ με μπότες (“γιατί εγώ δεν είμαι νοικοκυρά, ό,τι θέλω φοράω στα ποδάρια”), στενό τζιν παντελόνι (“γιατί εγώ δεν είμαι…”) και καρώ πουκάμισο (“…”), και δίπλα της ο bodyguard της το Σηφαλιό την ρωτάει “πού θες να σε πάω μετά, δέσποινα” (εννοείται ότι της μιλάει στον ενικό, εννοείται ότι δεν είναι ίσα κι όμοια).

Waaaaay too hardcore.

Σαφέστατα προτιμάμε δεξίλα στο πιο σοσιαλφιλελεύθερο / “ναι σύντροφοι η δημοκρατική παράταξη είναι ΚΑΙ σέξι” aka Άννα Διαμαντοπούλου.

Now that’s just perverted.

1 Like

Mαζί με wow doge, τα αγαπημένα :heart:

4 Likes

Εδω ειμαστε

3d83875ff45ce65e81f08889f680f3e6

9 Likes

Καλά ότι ρώτησαν την φεγγαρόφωτη για τον Κασσελάκη και αυτή είπε ότι ήταν συμμαθητές δεν λέει κάτι από μόνο του. Προφανώς θα απαντούσε εφόσον τη ρώτησαν.

Εγώ περιμένω να δω τις θέσεις του Κασσελάκη σε κάποια επιμέρους θέματα για να έχω μια σαφή άποψη. Από κει και πέρα σίγουρα είναι ο μόνος που όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του άρχισαν να κινούνται λίγο τα νερά. Με τους άλλους 4 μας είχε πάρει ο ύπνος.

Επίσης είναι στα υπέρ του ότι σύσσωμος ο κόσμος της ΝΔ τον κράζει συνεχώς και προσπαθεί να τον μειώσει (Βουλαρίνος, Σίλας, Λογοθέτη, Έλια Ζερβού και πάει λέγοντας). Αυτό είναι στα υπέρ του Στέφανου, να βλέπεις όλο τον ΝΔ βόθρο να σε βρίζει. Σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά.

3 Likes

Πρώτη φορά βλέπω τόσους νομπελίστες σε μια πρόταση

10 Likes

Η φωτια εξω απο το Σουφλι,αλλα Ελλαδα ειναι μονο Αθηνα!!
Ετσι ειναι τελικα.
Οπου φτωχος και (επαρχιακος) η μοιρα του!!
14 μερα φωτιας,820000 στρεμματα καμμενα.
Αδιανοητο!!!
Λυπαμαι παρα πολυ!!
Δεν εχω λογια.
Τι να πεις σ αυτους τους ανθρωπους;

11 Likes

Μην είστε μίζεροι, θα πάρει μέτρα.
Ενημερωτικά το σκ ο Κούλης θα κάνει τα μπανάκια του και δεν θα ασχολείται. Από Δευτέρα θα γυρίσει και θα συνεχίσει να σας γράφει στα αυτά του.

3 Likes

Εμφύλιος λέει και προς διάλυση οι Ναζί;
Συμβαίνει και κάτι καλό σε αυτή τη χώρα τελικα.

Σιγά μη διαλυθούνε.

2 Likes

Πήρανε έδρες, αποχώρηση από το κόμμα, νέος σχηματισμός χωρίς το φερετζέ του “αρχηγού”, και με σαφή υποστήριξη του γνωστού ναζιδιου-καυσιμου

1 Like

Δεν διαλύονται. Μεταμορφώνονται

1 Like

Δε διαλύονται, απλά και με προβιά να ντύσεις τον λύκο, πάλι λύκος θα είναι.
Όσα φρου φρου (ειμαστε οικογενειάρχες χριστιανοι κλπ κλπ) να βάλουν, ναζίδια του κερατά είναι.

2 Likes

Vulpes pilum mutat, non mores

2 Likes

Άγρια Δύση

1 Like

Θέλω να σε δει γιατρός.

4 Likes