Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Noted

1 Like

Sorry για τέτοιο ποστ, αλλά γνωρίζω τον αδελφό του. Όποιος μπορεί να βοηθήσει παιδιά ακομα και με προωθηση αλλού.

3 Likes

Μακάρι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος.

Σε άλλα νέα…

Τι γίνεται ρε πστ μου.

1 Like

Κολυμπώντας πήγε να το προλάβει δηλαδή?

1 Like

Τι να πω, δεν είδα να γράφει λεπτομέρειες το συγκεκριμένο άρθρο. Ποιος να ξέρει τι έγινε, μπορεί να πήγε να πηδήξει στη ράμπα και να έπεσε στη θάλασσα την ώρα που έφευγε το πλοίο.

1 Like

Λέει πήδηξε και πιάστηκε στον καταπέλτη και έπεσε.

Τι να πω, την είδε Tom cruise μάλλον

1 Like

Πραγματικα τι να πει κανεις, απο την μια συλληπητηρια στην οικογενεια του και πολυ στεναχωρη ειδηση, απο την αλλη λιγο μυαλο ρε γμτ, τεραστιο κριμα να φευγουν ανθρωποι απο μια μαλακια της στιγμης. Αλλα ποιος πηδαει να προλαβει να πιαστει απο την ραμπα οσο το καραβι εχει λυσει?!

Αλλη μια τρανη αποδειξη του οτι καλο ειναι να μην μιλαμε πριν μαθουμε ολες τις λεπτομερειες ενος γεγονοτος. Και αυτο δεν αφορα μονο το συγκεκριμενο περιστατικο.

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από το Blue Horizon στον θάνατο τον 36χρονο που σκοτώθηκε στο λιμάνι Πειραιά pic.twitter.com/eiPvxWYKvq

— kakajason (@kakajason50) September 5, 2023
3 Likes

Καλα δεν ειπε κανενας μας τιποτα τραγικο ε?

Σοκ το βιντεο… αυτο δηλαδη μετα απο αυτο το βιντεο, δεν ειναι δολοφονια?
Δεν θα παιξει ερευνα?

Φανταζομαι οτι ειναι δολοφονια, εστω και εξ’ αμελειας. Δεν μπορω να καταλαβω τι θα γινοταν αν τον αφηναν να μπει, εστω κι ετσι. Βεβαια, ενδεχομενως να υπαρχει καποιο ιστορικο που δεν γνωριζουμε.

Γι’ αυτο εγραψα “να μην μιλαμε”. Δεν εννοω οτι ειπωθηκε κατι τραγικο, απλως ειναι εκατονταδες τα μνμ ΜΑΣ σε αυτο το φορουμ οπου βγαζουμε συμπερασματα χωρις να εχουμε εικονα ενος γεγονοτος. Απο τα ΜΜΕ ξεκιναει αυτο βεβαια.

3 Likes

Αδιανόητο βίντεο, 36 χρονών άνθρωπος ρε πούστη

4 Likes

Σοκ το βιντεο πραγματικα.

Δολοφονος αυτος που τον σπρωχνει, ξεκαθαρα. Εξ’αμελειας μεν, αλλα μιλαμε για αισχος…

5 Likes

Τώρα με το ίντερνετ η πληροφορία ταξιδεύει ταχύτατα και είναι εύκολα προσβάσιμη. Το ίδιο όμως και η ελειπής πληροφορία και η παραπληροφόρηση. Έχω πέσει και εγώ πολλές φορές στην παγίδα του να μείνω στην είδηση και να μην κάνω fact checking…

Anyway κρίμα ο άνθρωπος συλλυπητήρια στην οικογένεια του και περιμένω την κατάλληλη τιμωρία για τα κτήνη που τον οδήγησαν στον χαμό του (έστω και εξ αμέλειας)

1 Like

Γυρισε πισω το καραβι διαβασα και πηγε η Αστυνομια για καταθεσεις κλπ.

Δεν μπορω να σκεφτω οτι ειναι κατι αλλο.

Ακριβως, μη σου πω και κυριως.

Συγγνωμη, αλλα :joy:

4 Likes

Ε μιλάει και το σοκ του βίντεο συγχώρα με

Βλέποντας και την ανακοίνωση που έτρεξαν να βγάλουν από τα μεγάφωνα του πλοίου, απλά μένεις να απορείς τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε το βίντεο.

Ή αν αυτός που έσπρωξε τον άλλον στον θάνατό του ήταν κανένας οδηγός της Μπακογιάννη, τυχαίο παράδειγμα.

3 Likes

Έτσι και η γραμμή υπεράσπισης είναι για λαθρεπιβάτη, βλέπω Κούγια.
Αστον άνθρωπο να μπει ρε ζωάδι και στο λιμάνι τόνε πας λιμενικό ξέρω γω.
Σκατάνθρωπε.

7 Likes

Οσο βλεπω το βιντεο και το ξανασκεφτομαι, αναρωτιεμαι ποσο ευκολο ειναι να βρεθεις στη λαθος πλευρα τη λαθος στιγμη (ειτε να σπρωξεις, ειτε να σε σπρωξουν). Αλλα ταυτοχρονα ποσο ευκολο ειναι πια στη σημερινη εποχη να τσαμπουκαλευτεις για το τιποτα. Κυριολεκτικα για το τπτ. Για να μπεις ή να μην μπεις σε ενα καραβι. Δλδ τι πιο γελοιος λογος για να μπεις σε mode σεριφη και να σπρωχνεις εναν ανθρωπο;

Προτρεχω να βγαλω συμπερασματα, κοντρα σε οσα εγραψα πιο πανω, αλλα δεν μπορω να σκεφτω ουτε μισο σοβαρο λογο για να μην επιτραπει η εισοδος υπο αυτες τις συνθηκες. Ας δουμε μηπως υπαρχει καποια legit αιτιολογια που το ηλιθιο μυαλο μου δεν μπορει να συλλαβει τωρα.

1 Like

Λογικά πάντα, εάν είχε εισιτήριο δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Προφανώς δεν δικαιολογεί τπτ η υπόθεση αυτή, απλά δεν σκέφτομαι κάτι άλλο τώρα.

Καλα, εχω πεσει σε φαση οπου εχω χασει πλοιο για 3’ και ειχα εισιτηριο. Θα μπορουσε να ειναι 3’’ και να προσπαθουσα να μπω. Φανταζομαι θα με αφηναν, αλλα μια χαρα βγαζεις εισιτηριο στο πλοιο. Εκτος αν ειχε 100%, που και παλι δεν τους ελεγχει κανεις.

«Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, σε μια αδιανόητα προκλητική απόπειρα του πληρώματος να αποσιωπήσει το περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο επιβάτη που βρήκε τραγικό θάνατο.

Βαζω αυτο το αποσπασμα απο το κειμενο του Πρωτου Ψεματος, για να μην τους δωσετε κλικ.

3 Likes