Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Η τύπισσα παίρνει χαλαρά τον τίτλο της βλαμμένης υφυπουργού της χρονιάς…

4 Likes

Από το 2019 που ανέλαβε το Υπουργείο Παιδείας η ΝΔ του Μητσοτάκη, η παιδεία πάει κατά διαόλου.

1 Like

E χουντικοι να θέλουν το εορτασμο του πολυτεχνείου, κομματάκι δύσκολο

5 Likes

Τουλάχιστον θα επαναφέρουν τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό τας Κυριακάς ή έκαναν μισές δουλειές;

6 Likes

Τας κυριακάς θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά να προλαβαίνει να ψωνίζει το 41 τακατό

10 Likes

Σχόλιο για την επίσκεψη του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή στην Μακρόνησο (Long Island)

probably confused it with the Hamptons

1 Like

Σας πονάει ο Στέφανος, κράζετε → θαυμάζετε

1 Like

hawt self-made queens be like

Από το βίντεο μου άρεσε περισσότερο το thumbnail, που από πίσω αχνοφαίνεται το λογότυπο του Real (δεν το άνοιξα καν).

Δεν χρειάζεται να το ανοίγεις, απλά βάζε 7 απόγευμα να ακούς την εκπομπή, να μάθεις 2 πράματα παραπάνω :sunglasses:

1 Like

Αρνούμαι να συντονιστώ σε προπαγανδιστικά μέσα που τα κατέχουν μαφιόζοι ή λαμόγια

1 Like

Συμφωνώ 100%. Άρα ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ στην Ελλάδα. Κυριολεκτικά όλα.

Η καλύτερη ενημέρωση είναι μέσα από τα ίδια μας τα αυτιά και μάτια.

Ακούγοντας/κοιτώντας ποιον/τι;

Το γεγονός ως είδηση θα φτάσει στα αυτιά σου. Από κει και πέρα κρίνει ο καθένας μόνος του

Εγω παλι δεν το ανοιξα λογω Μπογιοπουλου, αλλα ας μην το πιασουμε.

Αυτός είναι εντάξει ρε είναι δικός μας

Εγω δεν το ανοιγω γιατι ολο αυτο προφανως γινεται για να παρει το Κοπα Αμερικα 2024 ο Μεσσι

1 Like

Τον χτυπάνε από παντού τον Αρχηγό, εδώ “κατά παραγγελία” χυδαίο άρθρο από τα υπαλληλάκια των καρεκλοκένταυρων του σύριζα:

3 Likes

Δροσερός, αέρινος και αυτοδημιούργητος εφοπλιστής - former golden boy Goldman Sachs ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα (πλημμυρισμένα) ύδατα των ιθαγενών.
Με χαμόγελο που λέει “έχω πετύχει”, post-modern casual chic vibes, and a credential for Biden fanboyism before it was cool (oh wait, it still isn’t).

Πτωχοί ζηλέψτε.

5 Likes