Μπορούν τα παιδιά σας να παράξουν κέρδος κυρίες και κύριοι; Όχι; Πούλο. Αν έχετε λεφτά, έχει καλώς, αλλιώς, ας είχατε.
Από τις περιπτώσεις που η φάτσα δείχνει και το ποιόν, η συγκεκριμένη.
Μπορούν τα παιδιά σας να παράξουν κέρδος κυρίες και κύριοι; Όχι; Πούλο. Αν έχετε λεφτά, έχει καλώς, αλλιώς, ας είχατε.
Από τις περιπτώσεις που η φάτσα δείχνει και το ποιόν, η συγκεκριμένη.
Νεοφιλελευθερισμός σε όλους τους τομείς ρε φίλε.
Γλυκό ψοφο στη φεγγαρόλουστη εύχομαι…
Αυτή τη συμπαθούσαν οι γονείς μου, δεδομένου ότι στη θητεία της ήρθε ο πολυπόθητος θεσμός του προσωπικού βοηθού στην ψωροκώσταινα. Η εφαρμογή του είναι το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία των φιάσκων. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποτύχεις τόσο.
41% η ΝΔ , εκείνη εξελέγη στην Α Πειραιά
Next please
Δεν θα την ψήφιζα την κάρχια.
Σαν γκομενάκι όμως, μην την αδικούμε, πιθανώς είναι η καλύτερη της παράταξης. @Rebel
εμείς εδώ όχι
Αλλά για να εκλεγείς Α Πειραιά η λογική λέει ότι πήρες χιλιάδες ψήφους
facts
Τρομακτική είναι ρε.
Καθένας με τα βίτσια του αγαπητε
Αν το βλέφαρο είχε κόφτη στις 110, βία 120 μοίρες, και όχι στις 180, δε θα ητο βίτσιο
Ε, μπορεί να είμαι και βιτσιόζα, που ξέρετε.
Όμορφη γυναίκα, αλλά αν πήγαινε στο κάστινγκ για τον ρόλο της Harlequin, η Μαργκο Ρόμπι θα εψαχνε για δουλειά
Πήγαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους…
Αυτό δε μοιάζει με τροχαίο, δηλαδή το ΙΧ πήγαινε με 250? Πως λαμπάδιασε όλο το λεωφορείο?
Πολύ περίεργο όντως. Την ίδια απορία είχα και εγώ. Σε χωματόδρομο και με βαριά οχήματα, πόση ταχύτητα να αναπτύξεις; Τουλάχιστον από τις φωτογραφίες αυτό συμπεραίνω
10 χρόνια, απίστευτο, πώς πέρασαν>, και πόσο χειροτέρεψαν σχεδόν όλα
“Με ρωτάνε πώς πέρασαν αυτά τα δέκα χρόνια λες και δεν ξέρουν. Λες και δεν είδαν. Λες και δεν άκουσαν. Δεν τους κακιώνω, όχι. Είναι, όμως, που δεν υπάρχουν οι λέξεις γι’ αυτό το ρήμαγμα . Ρήμαξα. Ρημάξαμε. Και με ρωτάνε πώς άντεξα, πώς έμεινα όρθια, σπασμένη μέσα μου σε χίλια κομμάτια”.
Πήγαν άδικα οι άνθρωποι… Για αυτό δεν έχει καμία δουλειά η χώρα μας να στέλνει στο εξωτερικό στρατιωτικούς. Όσοι έσπειραν την καταστροφή στη Λιβύη (βλ. Γαλλία/ΗΠΑ και λοιποί δορυφόροι) ας πάνε μόνοι τους εκεί τώρα.
Δε συγκαταλεγόμαστε εκεί δηλαδή;